walking dead'e kardeş dizi geliyor

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
the walking dead hayranlarına müjde...:)
AMC yeni bir diziye müjdeyi verdi.. wlking dead'e kardeş dizi geliyor... daha çok beğenileceği söyleniyor...
walking dead'in yapımcılarından Robert kirkman bu yeni dizinin senaristi olacak...
başrolde ise, cliff curtis, ve kim Dickens var...
çok iddialı görünüyorlar bakalım neler olacak, bilhassa zombili film dizi sevenlere müjde olsun :)
untitled.png
images.jpg

Son düzenleme:
İlk bölüm yayınlandı, izleyen oldu mu ? Görüşlerinizi merak ediyorum :)

ben izledim az önce.. thw walking dead ile henüz bir kıyaslama yapmak doğru değil diye düşünüyorum...
ama çok da beklediğim gibi olmadı, çok yavaş ilerliyor... oyuncular hakkında biraz garip düşüncelerim var... bence oyuncular rollerine uygun seçilmemişler... biraz vasat kalmış.. örneğin walking dead gibi bir rick daryl andrea tarzında oyuncular yok...
hele sarışın kadın sanki zorla yatağından kaldırılıp getirilmiş de oyuncuuk yapıyor gibi geldi bana :)

Hanımlar dizinin adını da yazsaydiniz keşke.

dizinin adı FEAR THE WALKİNG DEAD

ben izledim az önce.. thw walking dead ile henüz bir kıyaslama yapmak doğru değil diye düşünüyorum...
ama çok da beklediğim gibi olmadı, çok yavaş ilerliyor... oyuncular hakkında biraz garip düşüncelerim var... bence oyuncular rollerine uygun seçilmemişler... biraz vasat kalmış.. örneğin walking dead gibi bir rick daryl andrea tarzında oyuncular yok...
hele sarışın kadın sanki zorla yatağından kaldırılıp getirilmiş de oyuncuuk yapıyor gibi geldi bana :)

dizinin adı FEAR THE WALKİNG DEAD
İlk bölüm sonuçta ben de henüz kıyaslama yapamam fakat size katılıyorum. Benim de beklentimi karşılamadı ne yazık ki.
Ben oyuncuların hiç birini beğenmedim.. İzlemeye devam edeceğim belki gittikçe onlar da rollerine alışırlar ama yine de The walking kadar başarılı olacağını sanmıyorum nedense :)

Bu dizi kardeş dizi değil bildiğim kadarıyla olayın başı nasıl başladı diye ve 6 bölümden ibaret olucak diye biliyorum yoksa saçma olur yani :KK66: facebookta the walking dead türkiye de ben öyle okudum bugün izledim fena dildi bakalım

Bu dizi kardeş dizi değil bildiğim kadarıyla olayın başı nasıl başladı diye ve 6 bölümden ibaret olucak diye biliyorum yoksa saçma olur yani :KK66: facebookta the walking dead türkiye de ben öyle okudum bugün izledim fena dildi bakalım

AMC nin açıklamasında dizinin sonuna doğru TWD ile bağlantı kuracaklarını, iki diziyi birbirine bağlayacaklarını belirtmişler.. dizinin çıkış aşaması da bu yüzdenmiş zaten.. kardeş dizi olmasa ismi bile aynı olurmuydu..
bence de bağlayacaklar..

O sarisin kadina sinir oldum. Ayrica hani oglu arabadayken o zombi olan arkadasina arabayla vurdugu sahneler var ya, cok sacmaydi. Ordan kacmalari gerekirken israrla orda bekliyolar, zombiyi 3 kere hareketlendirdiler.
Yine de ilk bolumden kiyaslama yapmak olmaz, bekleyip gorucez bakalim

Siz dizinin adını yazmadan dayanamayıp ufak bi araştırmayla buldum diziyi.. İlk bölümden muhteşem olup sonradan sacmalayan diziler yada ilk bölüm vasat olup daha sonradan arao atı gibi açılan dizileri biliyorum o yüzden fazla yorum yapmayım ama beklentilerimi minimuma indirdim..izleyip gorcez :KK66:

2.bölümü de saçmaydı. o sarışın okulda her zamanki gibi yine bekledi, ya sen kaçsana ordan..:rolleyes: öğrencisiyle de okulda karşılaşmaları ne tesadüftü öyle! :KK30: dizide bi tane de hayırlı evlat yok mübarek bütün ergenler anne babaya karşı :KK53:

Hiç izleyen yok mu diziyi :) Ben bugün 4. bölümü izleyeceğim çıktıysa. Bir kaç sinir bozucu durum dışında bana iyi gibi gelmeye başladı artık :)

X