Günaydın laceycim

Örgü sitesine üye oldugun iyi olmuş, yararlı bir ugraşı, ayrıca bere başarın içinde tebrik ediyorum. Bende iki yıl önce tutulmuştum örgü fırtınasına. Bir kış boyunca en az 10 kazak örmüştüm, sonra geçti. Bu senede örtü, yastık dikme sevdasına tutuldum. Evin bütün örtülerini, hatta yatağıma kırmızı polardan küpür dantelli örtü bile diktim, hemde makina olmadan. Ortaya güzel şeyler çıkıyor.Yediklerimizi yazma fikri çok iyi olur gerçekten, kendimizi dizginlememize yarımcı olur. Peki ww.deki gibi puanlamada yapacakmıyız? Ben sabah yine tartıldım çok şükür kilo almamışım. Dün yine bir paket bitter çikolatayı yedim ama tatlı istegi azalmaya başladı.Ayrıca dün 1 simit ve akşamde ciger sote yedim. Buda demektir ki, hücreler doldu, acilen durmam lazım, kilo almamak için. Bu sabah kendimi daha bir ince hissedince ölçü aldım. Mideden 1 göbekten 2 cm incelmişim. Yürümenin etkisindendir

Evde bugünde 1 - 1,5 saat yürüyecegim. Bugün dünden kalan ciger soteyi, 2 dilim esmer ekmek,1 dilim tavuk şinitzel (yagda kızartmadan) ve salata yemeyi düşünüyorum. Gecede ayva kemiririm. Puanlama yapacaksak yarın sabahtan başlayalım derim, iyide olur bence. Sevgiler canım