- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi butterfly60
Telefonum hep ortadadir bakmaz hic ben derim mesaja baksana ne gelmis diye bana uzatir teli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de hepsini silme tek tek sil ozel olan konusmalari sil digerleri kalsinkızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
tabikide kurcalamaz.çok saçma yaptığı.kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
baktırmamak değil mevzu bu zmana kadar bakıyordu yine baksınn ama konusmarın hepsini okumak da neyin nesi
Hiç kurcalamaz whatsApp grubumuz var hattakızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
Benim nişanlım dokunmaz bile..kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
evliliğimizin başlarında benim eşimde öyleydi bende bişey demedim sonra bıraktı artık bakmıyor ilgilenmiyor.siz bunu inada bindirmeyin bırakın istediği gibi baksın sizde çok özel şeyleri konuşarak halledin siz silmeye engel koymaya devam ettikçe o daha çok merak edicek benden kesin sakladığı bişeyler var diye düşünecekkızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..