whatsapp yazışmalırı ve eşiniz

kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
sen de hepsini silme tek tek sil ozel olan konusmalari sil digerleri kalsin

kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
tabikide kurcalamaz.çok saçma yaptığı.

Niye silesin ki konuşmalarını çok kuşkulandırıcı. Silme okusun, özel olduğunu görünce kendisi de okumak istemez zaten. Ama böyle şüphe tohumları ekiyorsun haberin ola.

Benimkide arada bi okur her zaman değil ben okumasını istemediğim yerleri siliyorm mesela ilk başta napiyosn felan diye konuştysak onlar duruyo kızlar arasında özel biseyse silerm

benimki de okuyodu.
dedim: erkekleri oku ama kızlarınkini okuma.sırlarını paylaşıyolar çok ayıp.
tamam dedi.
sadece erkeklere bakıyo,ilerleme kaydettik:KK53:

Hic bakmaz .ben cok bakarım onunkilere fakat izin alarak :))
Şifre koy ekrana veya ozel birseyi yazarak paylasmak yerine biraraya gelip konusun arayin vs.
Bakma dedikce ters tepiyordur.iyice merak ediyoruldur :))

cok itici kocaniz nasil boyle konusma iceriklerine kadar bakabilir ki ? Insanin evlendigi kisiye karsi minimum bir saygisi ve guveni olmali bence bu sekilde hayat gecmez.

Aynı dertten muzdarip biri olarak her yolu denedim çok büyük kavgalarımız da oldu çoğu kez whatsapp uygulamasını silicem filan dedi hatta sildi de ama ben boyun eğmedim istekleri bitmiyor çünkü taviz verdikçe gözleri doymuyor baktım olacağı yok ne halin varsa gör kıçımızı başımızı konuşuyoruz al oku belki boyun uzar dedim şifre de kullanmıyorum tabi geç saatte görüldü olunca yine çıldırır ama eskiye nazaran daha azaldı okumaları okusa da takmıyorum okumasın dediğim yerleri siliyorum anlıyor tabi ama birşey diyemiyor yine silmişsin aralarda diyebiliyor sadece :63:En Büyük KK:KK67:

Olur öyle geçer zamanla belki temizleme huyu vardır. Eşime soylenirdim hiç mesaj tutmazdı silerdi. Benimkileride siliyor arada silerken okuyordur haliyle : p

baktırmamak değil mevzu bu zmana kadar bakıyordu yine baksınn ama konusmarın hepsini okumak da neyin nesi

Yanlış anlamayın. Kendi görüşümce bakamaz okuyamaz eşler birbirinin yazışmalarını. Evlide olsalar özel kalmalı.

Ama sizede mantıksız gelmiyor mu, söylediğiniz. Boş whatsapp a bakması. Yani eşim benim telefonumu karıştırsın. Ama okumasın demek çelişiyor.

yani simdi burda asıl nuans nedir ?

farklı bir numara olur da, profilde foto da yoktur. adam merak eder ne yazılmış, kim erkek mi diye ? bu gayet dürtüsel bir davranış. buna birşey demem, açmadan insan sorar yine de . ben de böyle durumlarda kurcalarım zaten.

amaaa onun tanıdığı veya gıyaben bildiği, senin arkadaşlarınla olan konuşmalarını okumak için zorluyorsa, silme filan diyorsa ;

hayırdır yani karı muhabbetini okuyup nolacak ??

Pek bakmaz ama bazen çok kaptiriyorum elimde telefon kitleniyorum ne konuşuyorsun konu ne falan diye sorar yada yanıma gelip bakiyim nolmus der anlatmaya başlarım sıkılır sonunu bile dinlemez

Cnm mesajlarin Merhaba nasılsın kısmını birde hoscakal kısmını bırak gerisini sil:KK53: bunun için huzur bozmaya değmez muhtemelen kıskançlık yada merak:KK54:

Hiç kurcalamaz whatsApp grubumuz var hatta En Büyük KKEn Büyük KKKK dan arkadaşlarımla yazışmalarımı bi görüp okusa kıyamet kopar:KK53::rolleyes::KK53: ama hiç kurcalamaz

Benim nişanlım dokunmaz bile..
hatta bazen şarjı yoksa benden bir şeye bakacak olur googleda falan, arama geçmişini silerim gözünün içine baka baka :KK70: tamam tamam bu da kız çantası gibi neticede bekliyorum sil der :KK66:
Neden karıştırıyor? Bir durum mu oldu aranızda, neden bu kadar güvensiz?

evliliğimizin başlarında benim eşimde öyleydi bende bişey demedim sonra bıraktı artık bakmıyor ilgilenmiyor.siz bunu inada bindirmeyin bırakın istediği gibi baksın sizde çok özel şeyleri konuşarak halledin siz silmeye engel koymaya devam ettikçe o daha çok merak edicek benden kesin sakladığı bişeyler var diye düşünecek

Back
X