- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Öğrendiğiniz kaynağı şahit gösterseniz?Kızlar ben boşanma asamasındayım şu an eşim beni aldatıyormuş fakat ben bunu ispat edemiyorum whatssap dokümanları çıkmıyor diyor avukatim yardımcı olur musunuz?
Evet ya whatssapta okudum eşim aldı zorla sildiFacebooktan talep ediliyor da Whatsapptan konuşmalar talep edilemiyor diye biliyorum. Tek delil Whatsapp konuşmaları mı?
Evet canim okuyup ekran fotosunu çekecektim ama eşim alıp sildi iyice okudum amawhatsapp kendi içinde her şey gizli kalsın diye zaten devletler tarafından bile yazışmaları takip edilemez konuma getirildi. hangi dökümden bahsediyorsun?
zira aldatıldığının tek kanıtı o yazışmalar mı?
Silse bile telefonun hafıza kartına yedeklenir. Silinen watsapp mesajlarını geri getirme diye ınternette aratirsaniz öğrenirsiniz.Evet canim okuyup ekran fotosunu çekecektim ama eşim alıp sildi iyice okudum ama
Hadi ya ben d e bir şeyler bulurum belki dedim ama sanirim olmayacakMalesef çıkmıyor,benim eşim evi terkettiği gün gitmeden whatsap mesajlarımıda silmişti,delil olarak sunmak için neler yapmadımki nerelere gittim geri getirmek için malesef olmadı,üstüne mahkemede whatsap kayıtlarını istemiyormuş,sadece o kişinin o kişyle ne kadar konuştuğu falan çıkartılabiliyor oda mahkeme kararıyla oluyormuş
Malesef canımHadi ya ben d e bir şeyler bulurum belki dedim ama sanirim olmayacak
Of ya bu çok kotu olduMalesef canım
Kızlar ben boşanma asamasındayım şu an eşim beni aldatıyormuş fakat ben bunu ispat edemiyorum whatssap dokümanları çıkmıyor diyor avukatim boşanma sürecinin resmi bir şekilde ise yani dilekçeler verildiktennisleme alındıktan sonra kişiler başkalarıyla görüşebilir bu aldatma sayılmıyor kanunen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?