Whatssap dökümanları çıkıyor mu?

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Kızlar ben boşanma asamasındayım şu an eşim beni aldatıyormuş fakat ben bunu ispat edemiyorum whatssap dokümanları çıkmıyor diyor avukatim yardımcı olur musunuz?

Facebooktan talep ediliyor da Whatsapptan konuşmalar talep edilemiyor diye biliyorum. Tek delil Whatsapp konuşmaları mı?

Evet canim okuyup ekran fotosunu çekecektim ama eşim alıp sildi iyice okudum ama

Evet canim okuyup ekran fotosunu çekecektim ama eşim alıp sildi iyice okudum ama
Silse bile telefonun hafıza kartına yedeklenir. Silinen watsapp mesajlarını geri getirme diye ınternette aratirsaniz öğrenirsiniz.
Eğer hiç olmadı, operatörden telefon dokumlerini çıkarırsınız belki oradan bir şeyler çıkar

Malesef çıkmıyor,benim eşim evi terkettiği gün gitmeden whatsap mesajlarımıda silmişti,delil olarak sunmak için neler yapmadımki nerelere gittim geri getirmek için malesef olmadı,üstüne mahkemede whatsap kayıtlarını istemiyormuş,sadece o kişinin o kişyle ne kadar konuştuğu falan çıkartılabiliyor oda mahkeme kararıyla oluyormuş

Hadi ya ben d e bir şeyler bulurum belki dedim ama sanirim olmayacak

özel hayatı ihlalden sen suçlu duruma düşme dikkat et. whatsapp konuşmalarını size aktaran programlar var bulaşma hiç.

Whatsapp'dan konuşan adam telefondan da konuşmuştur. Telefon dökumanlarının çıkartılmasını isteyin.
Kadının numarasına baksaydınız keşke hemen.
O zaman o dokumanlarda şu numarayla konuşmalarının tespit edilmesini zinadan şüphelendiğinizi söyleyebilirdiniz

Android'de eski WhatsApp sohbetlerine tekrar ulaşabilmek için uygulamayı silip kaldırdıktan sonra tekrar kurmak veWhatsApp'ın Android uygulamasında silinen mesajları geri getirmek için öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak gerekiyor. Akabinde tekrardan kurulum yapıldığında WhatsApp mesaj yedeği bulunuyor ve otomatik olarak "Geri Yükle"seçeneği sayesinde bu işlem gerçekleştirilebiliyor.

Ama karsindakinin de telefonunda yedekleme acik olmasi lazımmış

bildiğim kadarıyla iki kişi arasında geçen görüşmeleri üçüncü bir kişinin onlardan izinsiz alması ve delil sayması hukuken suç...Ve bir şey daha ispat etmeni gerektiricek birşey yok. Adam inkar edecektir elbette..Ve sen aldatıldığını biliyorsun. Anlaşmaya çalış..Boşanma için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…