Ya ben ne dedim şimdi

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Eşim sabah gece nöbetinden çıkacak dayısının oğlu ve kızı gelecek annesi karne hediyesi adana ya göndermiş akrabalarında kalacaklar eşimde yarın evdeyim cuma da izin günüm iki gün bizde kalsınlar biz gezdirelim dedi yarın çocuklar sözde bize gelecek çarşıya çıkacaz eşimin halasının kızı watsapp dan mesaj attı az önce yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben yarın için birşey diyemem yarın annemi arar konuşursunuz yada sabah ben söylerim dedim peki dedi bende başka bir sözüm var o yüzden dedim senin eve gelmicezki diyo yengeme gelecez tamam biliyorum yani ben evde yokum onu demek istedim diyorum bi afra tafra gece gece konuştum konuşacağıma pişman etti ya

En büyük derdimiz böyle olsun gerçekten, eşinizin halasının kızı watsapptan afra tafra yaparken telefonu bir kenara bırakıp sonra hiç bir şey olmamış gibi "ya kusura bakma işim vardı." diyemiyorsanız gerçekten hayat çok zordur.

dayı oğlunun çocukları geliyor
hala kızı, afra tafra yapıyor
x biniyor, bayan iniyor

Sen açıklama yapmamışsın tam olarak. O da yanlış anlamış

Ben k.validem ile altlı üstlü oturuyorum eşimin kuzeni mesaj atıyor yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben başka birine söz verdim evde olmaya bilirim sabah annemi ararsınız yada ben söylerim dedim tamam biz ararız dedi bende ben yokum o yüzden anneme söyleyin anlamında dedim sanki ben istemiyormuşum gibi sana değil yengeme geliyoruz diyor zoruma gitti ya sanki ben evime gelen misafiri kovmuşum gibi tiripli tiripli mesajlar

Ben k.validem ile altlı üstlü oturuyorum eşimin kuzeni mesaj atıyor yarın müsaitseniz Size gelecez bende ben başka birine söz verdim evde olmaya bilirim sabah annemi ararsınız yada ben söylerim dedim tamam biz ararız dedi bende ben yokum o yüzden anneme söyleyin anlamında dedim sanki ben istemiyormuşum gibi sana değil yengeme geliyoruz diyor zoruma gitti ya sanki ben evime gelen misafiri kovmuşum gibi tiripli tiripli mesajlar
Salla gitsin. Yanlış anlayan anlasın.

Ya trip atsa kaç yazar ya aman.. Uyuyun güzelce... Gelecegi yeri arasaymis o da bir telefon sizde mi var... Takmayin

X