5 yıl boyunca her ay umutla beklediğimiz meleğimiz bir türlü gelmedi.Sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik.Tedavi sonunda üçüzlere hamile olduğumuzu öğrendik.Sevindik çook sevindik.Ama çok başka bi problemden dolayı bebeklerimizi kaybettik.Büyük yıkım.Toparlanmak uzun sürdü.Ama umudumuzu yitirmedik.Kadınlar Klübünün her sayfasını ayrı ayrı okudum.Kim ne dediyse,ne denediyse yaptım.Keçi boynuzları,bardak çekmeler daha neler.Ama bir ay tarçınlı karışımı denedim.Hep bu tarifler kadınlar Kulübündeki arkadaşlardan.Ve MUCİZEMİZ gerçekleşti.Evde test yaptım silik ama yine de çift çizgi.İnanamadım.Dört kez evde test yaptım bir kerede hastahaneye gidip yaptırdım sonuç pozitifti.Mucizemizin adı ELİF.Şimdi iki ay sonra Elif''imizi kucağımıza almak için bekliyoruz.:CüvCüv:Allahım onu bize hayırlısıyla versin.Çocuk özleminin ne demek olduğunu en derinlerden hisseden biri olarak,tüm bebek isteyenlere tavsiyem inanarak yapın bu karışımı.Olacaktır mutlaka.Birçok sayfada var bu tarif.Daha ayrıntılıdır belki onlarıda okuyun ama bende yazıyorum.Karışım:Yaklaşık yarım kavanoz balın içine dövülmüş çörek otunu ve 2 tatlı kaşığı tarçını ekledim.Adetimin 2. günü sabah aç karna ve akşam yatarken birer tatlı kaşığı yedim.Adetimden sonraki 12. güne kadar devam edip bıraktım.Sonuç MUCİZE :Saruboceq: