ya neden böyle şeyler hep benim başıma geliyor:((((((((((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çok güzel bir pantolon aldım yazlık keten gibi ama tam değil.45 tlye çok beğendim ama.
evde giyince fark ettim ki sağ dış taraftan dikişi hafif yamuk aslıda dikkatli bakınca bariz belli:(
şimdi değiştirecek olsam 120 km yol gitmem gerek toplamda ve 18 tl de para vermem gerek yol parası.sizce neden hep böyle oluyor daha önce de buna benzer şeyler yaşamıştım:(((
ne önerirsiniz? yapı olarak da takı ntılıyım.bunu düzeltmenin yolu var mıdır? ya da nasıl yapsam takmasam mı oooff of:((siz olsanız ne yapardınız?:(((

çok belli olmuyorsa giyin gitsin.üzerine güzel bi gömlek gyip takıda takarsanz çok hos durabilir.dikkati başa yere çekın.o kadar yok gdilirmi takmayn kafanızda

çok belli olmuyorsa giyin gitsin.üzerine güzel bi gömlek gyip takıda takarsanz çok hos durabilir.dikkati başa yere çekın.o kadar yok gdilirmi takmayn kafanızda

çok teşekkür ederim kardeşim cevabın için takıntı yaptım işte çok da belli olmuyor aslında ama dediğini yapıcam ben de giyicem gözüm almadı mantıklı da gelmedi gitmek

Pantolonu gidip geri verseniz net olarak 27 TL gecer elinize, yok orda degistirirseniz yeni, defosuz

bir pantolon alirsiniz ama 18 TL yol masrafi da cebinden gider. Ben her ikisi icin de

120 km yol cekmezdim galiba. Yani son senecek, kafaya takmayip giymek.

Belk bir terziye gösterirsen biraz düzeltebilir? Yani dikisten falan hic anlamam, ama belki bi yolu vardir.

Bu arada bende cok sinir olurdum.... :52: Ama bir kac güne gecer :)

Sen aldigin hic bi pantolondan memnun kalmiyorsun anlasilan:1:
cok dikkatli kim bakacakta fark edecek dikis yamuk diye bence takilma,
18 tl cok yani bi degisim icin te oraya gidecende gelcende:31:

gitmeye değmez
o dikiş hatasınıda muhtemelen siz anlamadınız eve gelince biri söylemiştir
eğer anlamış olsaydınız orada dikkatinizi cekerdi bu
yada basiretiniz bağlı bu alışveriş konusunda

Lütfen konularınızı uygun başlıklara açın! Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Pantolonu gidip geri verseniz net olarak 27 TL gecer elinize, yok orda degistirirseniz yeni, defosuz

bir pantolon alirsiniz ama 18 TL yol masrafi da cebinden gider. Ben her ikisi icin de

120 km yol cekmezdim galiba. Yani son senecek, kafaya takmayip giymek.

Belk bir terziye gösterirsen biraz düzeltebilir? Yani dikisten falan hic anlamam, ama belki bi yolu vardir.

Bu arada bende cok sinir olurdum.... :52: Ama bir kac güne gecer :)
canım senin başına da geliyor mu böyle şeyler:((
başkalarını başına da geliyor mudur:((

Benim basima geliyo aslinda bende takintiliyim ama bosverdim artik,
2 kere tayt aldim delik cikti :27:
bitanede kot desenli aldim onunda bi yerinde dikis hatasi vardi :31:
artik iyice inceleyerek aliyorum :12:

Benim basima geliyo aslinda bende takintiliyim ama bosverdim artik,
2 kere tayt aldim delik cikti :27:
bitanede kot desenli aldim onunda bi yerinde dikis hatasi vardi :31:
artik iyice inceleyerek aliyorum :12:

bizim gibi takıntılıların balına daha çok geliyor sanki ;)
peki sen geri verdin mi kullandın mı?

Back
X