Ya yine aynı sorun...

lovemetender_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
252
87
29
Başka bir yerde bunun gibi yazdım ama hala net bir cevap bulamadım. Sorun şu biriyle konuşuyorum iyi hoş sohbet tip iyi gibi ama Aklımda hep daha iyisini bulurum bulur muyum karşıma daha Güzeli çıkar belki Hayalimdeki biri hala vardır bununla yola başlarsam diğer seçenekleri reddederim gibi geliyor. Ya ne yapmalıyım :KK43:((
Bu Konuştuğum kişiyle Olmasını istemiyor ama ilk Konuştuğum kişi olduğu içinde Konuşmak istiyorum

Başka bir yerde bunun gibi yazdım ama hala net bir cevap bulamadım. Sorun şu biriyle konuşuyorum iyi hoş sohbet tip iyi gibi ama Aklımda hep daha iyisini bulurum bulur muyum karşıma daha Güzeli çıkar belki Hayalimdeki biri hala vardır bununla yola başlarsam diğer seçenekleri reddederim gibi geliyor. Ya ne yapmalıyım :KK43:((
Bu Konuştuğum kişiyle Olmasını istemiyor ama ilk Konuştuğum kişi olduğu içinde Konuşmak istiyorum

Bende boyleydim canim biriyle birlikte olursam onunlayim diye hayatimin erkegini kacirirsam tanisamazsam. Ama simdi 3 aylik evliyim :) bu isler kadermis bunu anladim. Esimle gic olmucak bi zaman da bi sekilde karsilastik. Yani cok dusunme bunu. Konus tabi ki. Ama cok baglanma

karşındakinden gerçekten etkilenirsen bu endişelerin zaten olmaz:) demekki etkilenmediniz:) o yüzden çok üstünde durmayın derim

Bende boyleydim canim biriyle birlikte olursam onunlayim diye hayatimin erkegini kacirirsam tanisamazsam. Ama simdi 3 aylik evliyim :) bu isler kadermis bunu anladim. Esimle gic olmucak bi zaman da bi sekilde karsilastik. Yani cok dusunme bunu. Konus tabi ki. Ama cok baglanma
Peki eşini görünce doğru kişi OLDUĞUNU anladın mı?

Karsidakine sen genede ümit verme sohbet muhabbet arkadasi olun yeterli. Eger gercekten ona karsi bisey hissetseydi kalbin acaba demezdin yani acaba baskalarida cikarmi karsima. Bulusup bi kahve ictinizmi bilmem ama sakin oyle bisey yapma asik olmasan bile ilerde birbirinize alisirsiniz daha sonra görüsmeme gibi durumlar olursa ikinizde üzülürsünüz.

Karsidakine sen genede ümit verme sohbet muhabbet arkadasi olun yeterli. Eger gercekten ona karsi bisey hissetseydi kalbin acaba demezdin yani acaba baskalarida cikarmi karsima. Bulusup bi kahve ictinizmi bilmem ama sakin oyle bisey yapma asik olmasan bile ilerde birbirinize alisirsiniz daha sonra görüsmeme gibi durumlar olursa ikinizde üzülürsünüz.
O buluşma teklifi yaptı ama ben istemedim daha erken dedim şimdi sadece mesaj. Acabalar tilki gibi Dönüyor aklımda ne karşındakine Ümit verip üzmek ne de kendimi yıpratmak ya da kandırmak istemiyorum. :KK43:

Galiba hala çocuk gibi hayal dünyasında yaşıyorum ilk cümlesi ilk görüntüsüyle o kişinin doğru olacağına inanmak istiyorum. Bu Yüzden hep kaybedeceğim değil mi?

dizilerin, filmlerin yan etkisi diyelim :)
ilk görüsmede bi etkilenme olursa ne ala ama öyle olmayipta, tanidikca asik olanlarda cok

senin düsledigin gibi olsaydi, evlilige hazir hissettigimizde cikardi biri karsimiza ilk ve son olurdu, dügündü dernekti coluk cocuktu derken yaslanip giderdik

belki de kaybetmiceksin, belki yarin biriyle tanisacaksin kör kütük asik olacaksin
bilemeyiz, hayirlisini dilemek lazim bide karsimiza cikan düzgün insanlara sans vermek (ben degil tabiki, kocam topugumdan vurur :KK48: genelleme yaptim)

X