• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaa arkadaşlar ablalarım bana düşman sanki

cnm tabiki burada böyle çözemem çok haklısınız..ancak inanın bu kadar iiyi niyetli iken böyle şeylere maruz kalmak haksızlığa uğramak berbat bir duygu..onların kardeşim misafir zaten deyip kalan günlerin tadını çıkarmaları gerekmezmi..mutfakta yada evin başka köşesinde karşılaştığımızda,kafalar çevriliyor yaa böyle insanlarla nasıl konuşulurki..ayrıca ben hiç bişey yapmadan bu duruma maruzum bu haksızlık nedir

cnm tabiki burada böyle çözemem çok haklısınız..ancak inanın bu kadar iiyi niyetli iken böyle şeylere maruz kalmak haksızlığa uğramak berbat bir duygu..onların kardeşim misafir zaten deyip kalan günlerin tadını çıkarmaları gerekmezmi..mutfakta yada evin başka köşesinde karşılaştığımızda,kafalar çevriliyor yaa böyle insanlarla nasıl konuşulurki..ayrıca ben hiç bişey yapmadan bu duruma maruzum bu haksızlık nedir

ben 26 yaşındayım cnm gayette duygusal ve olgun olduğumu düşünüyorum

aile yok cnm biziz sadece

neden 3ünüzsünüz canım annem bana nerde?
buarada gayet olgunsun sadece yaşını merak ettim
peki nişanlın geliormu eve ona nasıl daranıyolar

cozumu: ablani evlendirin:D

saka bi yana bencede ablanlarla oturup ciddi ciddi konusman lazim gurur fln yapmicaksin boyle durumlarda
eger oturup derdini doktukten snra hala aynilarsa kendileri bilir sen evlenir gidersin onlarda sen gidince degerini anlayip ozur dileyeceklerdir..

cnm babam hayatta değil,annem ise ayrı yaşıyor başka şehirde..yeni nişanlıyız zaten geliyor beni kapudan alıp gidiyor karşılaşmıyrlar

evet düğün nezaman biranönce evlen bari nişanlınıda sevmeye çalış aminimki iyi biri diye nişanlandın sende sev canım zaten zamanla seversin inşallah

siz 3 bacı beraber mi yaşıyorsunuz???
düğün ne zaman?
ablaların evlilik düşünüyorlar mı?
başlarından nişan söz olayı geçti mi?

cozumu: ablani evlendirin:D

saka bi yana bencede ablanlarla oturup ciddi ciddi konusman lazim gurur fln yapmicaksin boyle durumlarda
eger oturup derdini doktukten snra hala aynilarsa kendileri bilir sen evlenir gidersin onlarda sen gidince degerini anlayip ozur dileyeceklerdir..

aynen böle yap canım...

onlarin yasi buyuk oldugu icin istemeden de olsa boyle davraniyor olabilirler.siz onlarin yaninda bu konulari gerekmedikce acmayin..

evlilik düşünmekle olmadığı için üzülüyorlar belkide..ablam evt yaşım geçti filan dertli bu yönden..her 2sindende geçti nişanlılık dönemi..

cnm ben onların yanında onuşmuyorum asla..sadece annem burdayken,knuştuk nişandan sonra,o kadar...yaa baktığım eşyaları ve gelinlik modelini bile paylaşamıyorum onlarla yalnış anlarlar diye cnm yaa..ben onlardan kat kat olgun davranıyorum inan

Back
X