Yaa uyuz ediyo beniiiii bu orumce!

Yaşı kücükmü?Cahilliğinden yapıyo gibi geldi bana.Seninle bir rekabet içine girmiş belliki.Eğer seni seviyosa saygısılıysa idare et bi müddet daha.Bence olgunlasıp saçma sapan hareketleri birakicaktir zamanla.

Takmayın. Evlenip ayrılmış psikolojisi bozuktur. İnşallah hayırlısıyla yeniden güzel bir yuva kurar da sizinle uğraşmayı bırakır. Hem kardeşi koysun resmini bişey olmaz ki. Herkes kim olduğunu bidikten sonra. Ayrıca Abim evli diye kardeşlikten çıkmış olmuyoruz. Bence sizde geçmişin etkisinden kurtulamamışsınız.

Ya benim nefret boyutunda bi uyuz gorumcem var onu gordugumde azrail gormus gibi oluyorum daha bacak kadar boyuyla beni tahrik ediyor bense daha cocuk bu diye kendimi avutup hic tinlamiyo takmiyo gibi davraniyorum ama icten icten deli oluyorum
watsapa cocuklarimin resmini koyarim hemen oda koyar BENİm cocugumu eyvallah halasi koysun esimle fotorafimizi koyuyorum oda kendiyle esiminkini koyuyo benim yanimda esimin tepesine tirmanmalar ya inanin amac sadece kiskanclik kendini benle kiyasliyo abim onu daha cok seviyo diyo delimi ne
Abisine hic duskun deildir sorunu benle kiskandigi da abisi deil benim
ben umursamiyo gibi normal karsiliyo gibi yapiyorum ama sinir oldum ne yapsam bi taklit ne alsam ahnisini almasi ne yapayim bilemedim
Not: kendisi evlenip ayrildi cocuk desemde koca kadin sadece beyni kucuk yillarca ayni evin icinde kaynanaluk yapti simdi kurtuldum diyorum uzaktan bile canimi sıkmayı basariyo yaaaaaaa!
Kizlar konu ESİM
cocuklugumdan beri sevgi ve ilgi acligim var tam bi sevgi arsiziyim annem olsun babam olsun gozumun icine bakar hani cok fedakarlik yaptilar benim icin suan 7 yillik evliyim 2 kiz annesiyim ailemin evinde oturuyoruz esimin ailesinin maddi durumu cok kotu oldugundan tum esyami evimi dugunumu annemler yapti esim desen cocuklarina bize deli olur sorun su ki sevildigime ikna
ya ne biçim konu açıyorsunuz arkadaşım ya.
bir de açmışsınız konuları iplemiyorsunuz, madem yorumları okuyacak kadar önemli değil durum, niye konu açıyorsunuz.
şu durumu önce hangi konuyu açtıysanız onun altında adam gibi toparlayın bir.
konulardan 2. olan kapanacak.

Neden boşanmıştı?
Psikolojisi iyi olmayabilir şu durumda?
Ama şahsen ben de kıskanilmaya hiç gelemem.
Kimseyi idare etmem bu kiskancliktaki.

Mesafe koyun. Watsup fotolarini inceleyip durmayin :)

Seni çok iyi anlıyorum bende de bu türün elti modeli var. Samimi olma, mesafe koy ama olmuyo di mi :/

hayır 2 konu açıp ikisinde de yanı yazım hatasını birebir yapmayı nasıl becerdiyse artık
Benim de saflığıma geldi, evinde örümcek var ve nasıl kurtulması gerektiği hakkında yardım almak için konu açtı, açarken de korkudan ve tiksintiden elleri titriyordu, o heyecanla yanlış yazdı sandım. :KK70: Meğer konu g"örümce"k'miş.
Gör...
Görümc...
Örümce....
Örümcek!
Görümce'k!

Yahu koskoca kadınlarsınız, resmen kendinizi sinirden kanser, verem hastası etmek için bahane arıyorsunuz kendinize yemin ederim. Yapıyorsa yapsın, her şeyi bu kadar kafaya takarak neden hayatı hem kendinize hem de sizinle yaşayanlara zehir ediyorsunuz anlamıyorum.

Benim de saflığıma geldi, evinde örümcek var ve nasıl kurtulması gerektiği hakkında yardım almak için konu açtı, açarken de korkudan ve tiksintiden elleri titriyordu, o heyecanla yanlış yazdı sandım. :KK70: Meğer konu g"örümce"k'miş.
muhtemelen telefon hafızaya aldı ve ikinciye hiç düzeltme ihtiyacı hissetmeden yolladı aynı şekilde.
mesela ben de alıntıladığın mesajda aynı yerine yanı yazmışım gidip onu düzelteceğim şimdi, süre geçmediyse :/ püfff takıntılıyım galiba :KK43:

O
muhtemelen telefon hafızaya aldı ve ikinciye hiç düzeltme ihtiyacı hissetmeden yolladı aynı şekilde.
mesela ben de alıntıladığın mesajda aynı yerine yanı yazmışım gidip onu düzelteceğim şimdi, süre geçmediyse :/ püfff takıntılıyım galiba :KK43:
Ozur diledim telefonumda sorun var dondu kaldi bende yeniden duzeltip yazdim ama onceli yarim yazdigimda gitmis cok afedersiniz dedim ama hatunlar linc etmeye hazir napiyim yaw öluyum mu:)

Ben farketmedim bile aynı yerine yanı yazıldığını.

X