Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefondan yazdigim icin yanlislik oldu herkesten cok ozur diliyorum duzgun sekilde tekrar konu actim bu silinir umarim tekrardan ozur dilerim telefondaki sorundan oldu
Kizlar konu ESİM cocuklugumdan beri sevgi ve ilgi acligim var tam bi sevgi arsiziyim annem olsun babam olsun gozumun icine bakar hani cok fedakarlik yaptilar benim icin suan 7 yillik evliyim 2 kiz annesiyim ailemin evinde oturuyoruz esimin ailesinin maddi durumu cok kotu oldugundan tum esyami evimi dugunumu annemler yapti esim desen cocuklarina bize deli olur sorun su ki sevildigime ikna
"Ya uyuz ediyor beni bu oruç" anladım Tövbeee... Görümcenizi takip etmekten başka ne yapıyorsunuz boş zamanlarınızda? Merak ettim. Boşverin ya ne yaparsa yapsın. Siz neden uyuz oluyorsunuz ki. Abisini kıskanıyordur sizden. Abiler evlenince değerli oluyor, kendimden biliyorum. Abisini sevmediğini iddaa ederek de bence bayağı saçma düşünmüşsünüz. Neden sevmesin? Nerden bu kanıya vardınız merak ettim.