Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yabancılar Türk vatandaşlığına geçerken adli sicil kaydı isteniyor bunu nereden temin edeceğiz direk adliyeden alabiliyormuyuz bilgisi olanlar varsa cevaap lütfen.
Ama eşim Türkie'de ve kısa bir zaman var salı günü gideceğiz randevu verdiler.Ne yapacağım bilmiyorum moralim bozuldu şimdi ayrıca çalışıyorum onun ülkesinden nasıl alacağım.Eşinz Türk vatandaşı oldumu ?
hayır eşim vatandaş olmadı bu kağıt başka birşey içindi hmmm ozaman memleketinden aps ile yollsınlar mutlaka kaşeli olmalı belki burden alınıyordur bilemiyorum elçiliğine gidip sorun hangi ülkeden
Kaymakamlıktan alınıp aynı yerde apostille yaptırılması gerekiyor Türkler için. Ancak yabancıysa elçilik aracılığı ile. Biraz geç olur ama elde edersiniz
yabancılar Türk vatandaşlığına geçerken adli sicil kaydı isteniyor bunu nereden temin edeceğiz direk adliyeden alabiliyormuyuz bilgisi olanlar varsa cevaap lütfen.
onları başvuru sırasında verdik başvuruyu zaten yaptık. Vatandaşlık başvurusu sonrası bizi soruya tabi tutacaklar onun için çağırıyorlar ve bu belgeleri istiyorlar.kafam çok karışık bu Türkiye'nin işleri bıktırdı beni.
ben Alm vatandasiyim ama cocukken aldik Hatirlaigim Okul belgesi ki Burda okuyordum Müracat formu Annemlerin gelir belgeleri Sosyal yardim almamis yada issiz olmamaniz lazim Kimlik ve Pass kopisi Birde müracat icin para yatti Onlar kagitlari hazirlaip bakanliga gonderdi 7 ay sonra cagirip vatndaslik verdiler
ben Alm vatandasiyim ama cocukken aldik Hatirlaigim Okul belgesi ki Burda okuyordum Müracat formu Annemlerin gelir belgeleri Sosyal yardim almamis yada issiz olmamaniz lazim Kimlik ve Pass kopisi Birde müracat icin para yatti Onlar kagitlari hazirlaip bakanliga gonderdi 7 ay sonra cagirip vatndaslik verdiler