Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız cad ara kızamıyorum :) büyük cadı çok fena kızınca sac baş girişiyor bana :) baba kızınca rus pus oluyor :/ :/
erken baslamis anasini dövmeye:)
Benimkide kusmeyi öğrendi dedigi yapilmayinca dudak bukup arkasini donup gidiyo hizla

Ayy ayak agrisi zor yaa geçmiş olsun ablacim ee caresi yokmu bu agrinin ilac falan mi kullaniyosun simdi

Çare olmazmı 2 kilodan fazla yük taşımayacağım fazla ayakta kalmak yok ..
Yürüyüş ayakkabısı verdi onu aldık,tabanları köpükmüş,iç kısmıda özel bir maddeyle yumuşacık filan.
En son kan alınarak yada fizik tedavi dedi..
3 aylık ilaçlar var onu kullanıyorum şimdi..

erken baslamis anasini dövmeye:)
Benimkide kusmeyi öğrendi dedigi yapilmayinca dudak bukup arkasini donup gidiyo hizla
Ay hiç sorma cadı :)Oy oy yerim ben ❤❤benim cadı da istediği yapılmayınca küser sinirlenince döver beni babasına aşık olduğundan dövmüyor onu

Topuktan kan dimi?
O da rahatlatıyor mus evet bende duymustum.ananem ağrılarını azaltmak icin arada bir yaptirirdi hala.
Cok gecmis olsun ya cidden insanin neresi.rahatsızsa cani orasi diyorlar ya gercekten dogru.rabbim sağlık sihhatimizi eksik etmesin insallah

Ay hiç sorma cadı :)Oy oy yerim ben ❤❤benim cadı da istediği yapılmayınca küser sinirlenince döver beni babasına aşık olduğundan dövmüyor onu
Benimki bana vurmaz vuramaz :)
Öğretiyorum ama babanesini yolup atiyo nasil aliatirirsan oyle gider bi iki yeltendi benimki kizdim yapmıyor:)

Benimki bana vurmaz vuramaz :)
Öğretiyorum ama babanesini yolup atiyo nasil aliatirirsan oyle gider bi iki yeltendi benimki kizdim yapmıyor:)
Haklisin ama benim cadida böyle çok yazmaz aşırı sinirlenirse bana eşime aşkım dersem gelir yolar mesela :))

O kısmı bilmiyorum nasıl yapılıyor bir bilgim yok açıkcası,artık en son o olabilir herhalde yada fizik olacak..
Kortizona yanaşmıyor doktor,iğne tendona gelirse yırtma yada kopma olabiliyormuş oda 6 aylık bir iyileşme sağlıyor sadece..

Ozaman hic riske etmiceksin ablacim insallah duzelirsin zamanla

Kiskancc benimki babasindan cok bana duskun ama zamanla degisirmi bilmem :)
Kız neler var daha neler büyük cadida babaya resmen aşık ya :) geldiği zaman yanından ayrılmaz :)) aynı koltukta bizi oturtmaz :)) yanında eşime ismiyle dışında seslenemem :) ay bu cadı mahvetti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…