- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.821
Kız cad ara kızamıyorum :) büyük cadı çok fena kızınca sac baş girişiyor bana :) baba kızınca rus pus oluyor :/ :/
Hahah bencede senden ünlü o nene abla :))Aynen biri olmazsa olmazı zaten,çoğu nickler değişti artık:))
Ben değiştirsem nenemden gene tanınırım:))
erken baslamis anasini dövmeye:)
Benimkide kusmeyi öğrendi dedigi yapilmayinca dudak bukup arkasini donup gidiyo hizla
Ayy ayak agrisi zor yaa geçmiş olsun ablacim ee caresi yokmu bu agrinin ilac falan mi kullaniyosun simdi
Ay hiç sorma cadı :)Oy oy yerim ben ❤❤benim cadı da istediği yapılmayınca küser sinirlenince döver beni babasına aşık olduğundan dövmüyor onuerken baslamis anasini dövmeye:)
Benimkide kusmeyi öğrendi dedigi yapilmayinca dudak bukup arkasini donup gidiyo hizla
Ayak vucudun yukunu cekiyor,Allah şifa versin
Hahah bencede senden ünlü o nene abla :))
Topuktan kan dimi?Çare olmazmı 2 kilodan fazla yük taşımayacağım fazla ayakta kalmak yok ..
Yürüyüş ayakkabısı verdi onu aldık,tabanları köpükmüş,iç kısmıda özel bir maddeyle yumuşacık filan.
En son kan alınarak yada fizik tedavi dedi..
3 aylık ilaçlar var onu kullanıyorum şimdi..
Benimki bana vurmaz vuramaz :)Ay hiç sorma cadı :)Oy oy yerim ben ❤❤benim cadı da istediği yapılmayınca küser sinirlenince döver beni babasına aşık olduğundan dövmüyor onu
Haklisin ama benim cadida böyle çok yazmaz aşırı sinirlenirse bana eşime aşkım dersem gelir yolar mesela :))Benimki bana vurmaz vuramaz :)
Öğretiyorum ama babanesini yolup atiyonasil aliatirirsan oyle gider bi iki yeltendi benimki kizdim yapmıyor:)
Topuktan kan dimi?
O da rahatlatıyor mus evet bende duymustum.ananem ağrılarını azaltmak icin arada bir yaptirirdi hala.
Cok gecmis olsun ya cidden insanin neresi.rahatsızsa cani orasi diyorlar ya gercekten dogru.rabbim sağlık sihhatimizi eksik etmesin insallah
KiskanccHaklisin ama benim cadida böyle çok yazmaz aşırı sinirlenirse bana eşime aşkım dersem gelir yolar mesela :))
Ozaman hic riske etmiceksin ablacim insallah duzelirsin zamanlaO kısmı bilmiyorum nasıl yapılıyor bir bilgim yok açıkcası,artık en son o olabilir herhalde yada fizik olacak..
Kortizona yanaşmıyor doktor,iğne tendona gelirse yırtma yada kopma olabiliyormuş oda 6 aylık bir iyileşme sağlıyor sadece..
Kız neler var daha neler büyük cadida babaya resmen aşık ya :) geldiği zaman yanından ayrılmaz :)) aynı koltukta bizi oturtmaz :)) yanında eşime ismiyle dışında seslenemem :) ay bu cadı mahvetti biziKiskanccbenimki babasindan cok bana duskun ama zamanla degisirmi bilmem :)
Ozaman hic riske etmiceksin ablacim insallah duzelirsin zamanla
Hay allah yaKız neler var daha neler büyük cadida babaya resmen aşık ya :) geldiği zaman yanından ayrılmaz :)) aynı koltukta bizi oturtmaz :)) yanında eşime ismiyle dışında seslenemem :) ay bu cadı mahvetti bizi
Agri oldugundan sürekli birde yipratir tabiiİnşallah bakalım artık düzelsin artık isyan ediyorum arada..
Agri oldugundan sürekli birde yipratir tabii
Tabiki ablacim rabbim bu günlerimizi aratmasin yinedeBunada şükür diyorum sonra,beterin beteri var yinede..
Tabiki ablacim rabbim bu günlerimizi aratmasin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?