Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Olmaz iyi örnek olmalıyım kızlara :)) akşam üstü yarım salkım üzüm yedim diye vicdan yapıyorum kız..
Değil mi insan nasıl kötü oluyor. Bunlar bizlere mutluluk hafiflik olarak dönüyor canım benim. En iyisini yapıyorsun

Sokagintavani işte burası bizim izci obamız canım @Tatlıcadimeg oymakbaşımız Triplimelek Megi miz obabaşımız ve bir tabur tatlı izcimiz var.Çaylar demlenir,kahvaltılar yapılır,odun toplanırbazen halay çekilirsen de katılabilirsin aramıza.Akşamları ateş etrafı sohbetleri eğlenceli olur:))

Ooo supermis ben bunlarin hepsini yapamam ama tembelim ben hayat enerjisi alirim biraz sizden11 aylik bebeyle ev kusu oldum zira. Tesekkur ederim davetin icin cok incesin

Ooo supermis ben bunlarin hepsini yapamam ama tembelim ben hayat enerjisi alirim biraz sizden11 aylik bebeyle ev kusu oldum zira. Tesekkur ederim davetin icin cok incesin
Hoşgeldin♡♡♡
Ev kuşlarının yuvası zaten burası hepsini değil tabi,oymak başı ya da obabaşı sana göre bir görevlendirme yapar
Adamlardan tırsıyoruz bugünlerde biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…