- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.699
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #52.781
Bu nasil kahvalti ya
Bende eeeee peynir ekmek yedim evde resmen göçebeler gibi yaşamaktan gına geldi bana ev yemeği yapinBu nasil kahvalti ya
Ben kral kahvaltisi istiyom
Kralicelere layik olanindan
Tamam hadi sen bize sarma sar :)Bende eeeee peynir ekmek yedim evde resmen göçebeler gibi yaşamaktan gına geldi bana ev yemeği yapin
Ay saramam bu ara yasak sarma pirinç var yemeden duramam sen bana diyet yemeği yap brokoli karnabahar falanTamam hadi sen bize sarma sar :)
Kraliçe kahvaltısı özeldi artık yokBu nasil kahvalti ya
Ben kral kahvaltisi istiyom
Kralicelere layik olanindan
Ay saramam bu ara yasak sarma pirinç var yemeden duramam sen bana diyet yemeği yap brokoli karnabahar falan
Kız heidi ,sen dağlar kızı değilmiydin,nerden buldun da sevdin midyeyi,ben deniz kızıyken bilene ıı ıhhBen o zaman 200 yerim
Kızlar havanın durumu interneti etkiliyor mu acaba,sayfalar bile zor değişiyor,gülmeyin BE(odunlu smile)
Bende bir daha değiştirirsem mercan kayaları yapıcam adımıAhahahaha bende bir sefer yaptim zaten ama sildim değiştirdim ne varsa
Bilmem ki çocukluğumdan beri yerim kim sevdirdi acabaKız heidi ,sen dağlar kızı değilmiydin,nerden buldun da sevdin midyeyi,ben deniz kızıyken bilene ıı ıhhyani,geçen gün deniz kenarında bakıyorum,direklere yapışmışlar,kara kara böcükler
Günaydın canım,aaah oof okuya okuya geliyorum,daha baya bi yolum var Allah sizi naaapmasın emiGünaydın cicim
Kaçırdın cok özel muhabbetimiziGünaydın canım,aaah oof okuya okuya geliyorum,daha baya bi yolum var Allah sizi naaapmasın emi
Vallahi ya,sayfalar dolmuş,akşam bir uyku bastı,herkes yatağa dedim çocuklara en son,başka bir şey hatırlamıyorumKaçırdın cok özel muhabbetimizi
Ay tenk yuuuuuuu bebeğim sağol ellerin kolların dert gormesin
Ahahahah bilerek yapmıştım taninacakmiyim diyeBende bir daha değiştirirsem mercan kayaları yapıcam adımı
Sibel,sen adını değiştiğin gün beni takibe almıştın ya,ben değiştiğini bilmiyorum tabi,tuzsuz ruh sizi takip ediyor deyince destur deyip euzu besmele çektiydim
Ahahahaha daha çok olurdu o da neyse artık başka gece kaçırma sendeGünaydın canım,aaah oof okuya okuya geliyorum,daha baya bi yolum var Allah sizi naaapmasın emi
Ben de mobil veri kullanıyorum aynı dediğin gibi netin totosu tavn nazlandı :))Kızlar havanın durumu interneti etkiliyor mu acaba,sayfalar bile zor değişiyor,gülmeyin BE(odunlu smile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?