- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.161
Günaydın kizlar
Günaydınlar şekerler hayırlı sabahlar olsun
Kimse yokmu yaaaaa
Selam kızlar
O kadar işin içinde bak sizi ihmâl etmiyorumkiymetimi bilin
Kolay gelsin canım ihmal etme tabi yerlesirsin biran önce olup bitiyor ilk zor geliyor ama sonra yavaş yavaş bitmeye başlayınca insan mutlu oluyorSelam kızlar
O kadar işin içinde bak sizi ihmâl etmiyorumkiymetimi bilin
Teşekkür ederim ablam cok sukur iyiyim. Taşınma işi çıktı ev topluyorum bir yandanSelam triplim nasılsın bakalım
Sağol canım evet taşınınca yavaş yavaş yerleşilir.Kolay gelsin canım ihmal etme tabi yerlesirsin biran önce olup bitiyor ilk zor geliyor ama sonra yavaş yavaş bitmeye başlayınca insan mutlu oluyor
Teşekkür ederim ablam cok sukur iyiyim. Taşınma işi çıktı ev topluyorum bir yandan
Teşekkür ederim ablacım. Evet tasinsak yerlesirim yavaş yavaş. Kızım durdukça toplamaya çalışıyorum. Yerleştirmeye gelecekler yardıma ama toplama da yalnızımŞiödiden kolay gelsin sana,toplanma zor ama yerleşmek daha keyiflidir..
Güle güle otur yeni evinde:))
Teşekkür ederim ablacım. Evet tasinsak yerlesirim yavaş yavaş. Kızım durdukça toplamaya çalışıyorum. Yerleştirmeye gelecekler yardıma ama toplama da yalnızım
2 günüm varAcele etme sende yavaş yavaş olur herşey:))
2 günüm varsonra ev temizlenecek
Aslında yanlız toplamak daha iyi kafama göre atilacaklari atıyorum verilecekleri ayırdım. Bitecek inşallah
Toplanmaya başlayınca neler çıkıyorevin içinde zatenyarabbim budamı varmış diyorsun
yaaa abla bu sahneyi gece yaşadım ben bir eşya buldum anaaaaa dedim meğerse 2 tane daha varmış
Aaaa ver meleğim kolileri bana ver.Resimler açılmadı ama olsun,ne olsa taşırımGünaydın obamin güzel hatunlari
çadırımı tasiyorum kimsede yardım etmiyorbir iki koli tasisaniz ne var yani
Resim paylasmadim kiAaaa ver meleğim kolileri bana ver.Resimler açılmadı ama olsun,ne olsa taşırım
Bende bildirim gelmeyince,özlem taşınıyor,sibel Allah kavuştursuna gelenlerle laflıyor,oba sessiz dediydim
@tuzsuz_ruh bdvde geziyosun diyeceğine obaya gel desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?