- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.281
Hayırlı olsun yeni evin canımÇok şükür canım iyiyim. Taşıncaz Çocuklar durdukça evi toplamaya çalışıyorum.
Büyüdükçe peşlerinde koşturuyoruz.
Bende kızı uyutuyorum şimdi. Sonrasinda bir kaç koli daha toplayacağım.
Ayyy browniiyi geceler
Canim cok teşekkür ederim amin inşallah.Hayırlı olsun yeni evin canım
Mutlulukla,huzurla oturun inşallah
İkizler şimdi bide oyun yapıyorlar e abimiz zaten canavar 3ü birden ben yetemiyorum yaa
Allah kolaylık versin inşallah canım
Hazır toplanırken fazlalıkları atıyormusn??
Sağol canım benimCanim cok teşekkür ederim amin inşallah.
Çok fazla eşyam yok canım zaten pek ıvır ziviri da sevmiyorum. Birde kiraciyiz diye çok fazla almamaya çalışıyorum.
Ayy senin işin daha zormuş kuzum ya ikizler var Allah yardimcin olsun.
Benim 1 oğlum 8 yaşında birde kızım var 20 aylık.
Benim oğlum 8 yaşında ve tamda anlattığın gibiSağol canım benim
Tecrübelisin o zaman bi şey sorayım
Oğlum 4 yaşında inanılmaz bı zekası var konuştuğu konulara,verdiği cevaplara şaşırıyoruz
Tabiki zamane çocukları hep aynı
Ama ben ne dersem diyeyim dinlemiyor beni bu aralar:)
Ama nolursa olsun yapma dediğim herşeyi yapıyor inatla
Bazen o kadar çok ısrarcı ki bağırıyorum bile ama bizim küçük bey tın:)
Bu bı dönem mi geçici mi? Yoksa huymu çözemedim önceden hiç böyle değildi
Hani bı de bağırıyorum ama etkisi olsa:)) çocuk umursamıyor bile beni:)Benim oğlum 8 yaşında ve tamda anlattığın gibi
Canım büyüyünce düzelecek merak etme tek yapmamız gereken sabır. Valla dayanamıyoruz artık napalim bende bağırıyorum kızıyorum
Paketim diplerde bebeğim,yarın yada öbür gün yenileyeceğim,son kalanla bir göz atayım dedim:))
Canım sana tavsiyem oğlunu psikiyatrise götüren bir anne olarak söylüyorum.Hani bı de bağırıyorum ama etkisi olsa:)) çocuk umursamıyor bile beni:)
Erken ergenliğe girdi diyorum artık:)
Bu ara çok değişti ya canım deli ediyor beni
Oyuncaklarıyla oynuyor bazen onları konuşturuyor falan
Ev dağınıksa bana evi toplamamı o şekilde daha mutlu olacağını söylüyor:)tam bir düzen hastası
İki lazımlıği var biri çiş biri kaka:)inat etti kakasını yapmadı aynı tuvalete olmaz diye gittim bı daha aldım:)
Sofrada yemeği begenmezse asla yemiyor aç kalmayı tercih ediyor
Bazen Rusça sayılar sayıyor ((onu nereden öğrendi hiç fikrim yok ailede Rus yok))
Banyosunu yaparken ben sadece kuvotu hazırlıyorum beni yolluyor anneler erkeklerin banyosuna girmezmiş,ya babası yıkıyor ya sen son ben sabunluyorum mecbur
İkizlerim yavrularım ilgisiz büyüyorlaryedirip temizleyip uyutuyorum sade
Gittim pedagod a ben benim bildiklerim dışında bişey demedi bana, şu an senin yazdıklarını ve herşeyi oyunla yapmanızı falan işteCanım sana tavsiyem oğlunu psikiyatrise götüren bir anne olarak söylüyorum.
Bazı takıntıları var diyosun o takıntıları için asla uyarmıyorsun. Biz hep bu yanlışı yapmışız o takıntıların üstüne gittikçe çocuklar onu daha çok yapmak istermiş.
Oyuncakları konuşturması normal onu her çocuk yapar. Kendi kendine oyun kuruyordur.
En en önemli kural onların çocuk olduğunu unutmayacağız.
Bizler biraz akılları yetince onlardan büyüklermiş gibi davranmalarını istiyoruzbizde o hatayı çok yaptık.
Benim oğlum da aşırı hareketli öyle böyle değil ayaklar hava da olacak şekilde televizyon izler :) sen düşün :))
Hatalari olduğunda yaramazliklarina tabikide kizacagiz.
Ama takıntıları var ise çok fazla uyarma canım bir sure kendi haline bırak.
Bir çocuğun gercek takıntıları 5 yaşında başlarmış. Eğer ki bu takıntıları her geçen gün artmaya devam ederse bir çocuk psikiyatrisine götürürsün.
Ben 2 aydır götürüyorum oğlumu onun da bazı takıntıları var tikleri var baya yol aldık. Iyiye gidiyor.
Senin oğlanın da tikleri var mı mesela?
Hastayım yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?