• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben yeni geldim obaya öncesini bilmiyorum ama banlananlar olmuş sanırım bdvde
Ya,benim internetim bugün geldi,hangi konu acaba.Ama benim T tripli meg im banlanmaz,bdvye gitmez bile,hanımdır çok.Ben duramam,giderim illa arada,banlanır gelirim bazen..O taşınıyor,sibel hasta,tatlıcadı gelip ateşi yakmış sağolsun.

Ya,benim internetim bugün geldi,hangi konu acaba.Ama benim T tripli meg im banlanmaz,bdvye gitmez bile,hanımdır çok.Ben duramam,giderim illa arada,banlanır gelirim bazen..O taşınıyor,sibel hasta,tatlıcadı gelip ateşi yakmış sağolsun.
Ben de girmedim bdv ye ama profil mesajlarında yazmışlar giden gidene diye
@Tatlicadi Meg bugün taşınıyordu sanırım,
Diğerlerini bilmiyorum:( bdv ye girince ya banlanacağim diyorum ya çıkayım, çıkıyorum bende

@tuzsuz_ruh gitme bı yere:) üşütmüş olabilirsin belki geçmiş olsun tekrardan
İkizlerimden birisi örümcekteyken plastik dolabı çekti üzerine:KK43: yetişemedim yaa kafasına çarptı:KK43:
Biraz morardi inşallah bişey yoktur kızlar dua edin :KK43: doktor bişey yok iyi dedi ama içim gitti:KK43:
Korkma canım,doktor da görmüş zaten,bir şey olsa söylerdi

@tuzsuz_ruh gitme bı yere:) üşütmüş olabilirsin belki geçmiş olsun tekrardan
İkizlerimden birisi örümcekteyken plastik dolabı çekti üzerine:KK43: yetişemedim yaa kafasına çarptı:KK43:
Biraz morardi inşallah bişey yoktur kızlar dua edin :KK43: doktor bişey yok iyi dedi ama içim gitti:KK43:
Korkma canım,doktor da görmüş zaten,bir şey olsa söylerdi

Kustu biraz eve gelince:KK43:
Canım valla ben çok panik oluyorum böyle olunca sabaha kadar nöbet tutacağım:KK43:
Kusması kötü değil miydi
Araba tutmuş olabilir mi,tabi yine gözün üzerinde olsun,endişeni anlıyorum,Allah korusun yavrunu...

Back
X