- 8 Nisan 2017
- 57.718
- 312.351
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.521
Zengin metin duzenleyicisi yazdı ya laaa foto yuleyeyim diye uğraşırken nesi zengin bunun ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A.slm minik hoş gelmişen :)Slm kizlarrr
Yok kizzzz kardeşim askere gittiAynen canım arabayı aldın unuttun yeaa bizi![]()
Ben kullanıyorum artık rahatça tuzsuz çok zevkli yaaaYok kizzzz kardeşim askere gittiben bu arada daha yeni arabayı kullanamadım cesaret edipte
annelerin arabasıyla idare ediyorum şuan kardeşim olmadığı icin
![]()
:) Araba sürmeyi ben biliyorum da arabam yok :))
Yavaş yavaş alışırsın canımYok kizzzz kardeşim askere gittiben bu arada daha yeni arabayı kullanamadım cesaret edipte
annelerin arabasıyla idare ediyorum şuan kardeşim olmadığı icin
![]()
Ahahahaha bende de uno var uzaktan gelen bayan olduğunu anlıyor:) Araba sürmeyi ben biliyorum da arabam yok :))

Ya bu biraz daha uzun hemde geniş o yüzden ama ona da oturucam yakinda ama bakalimYavaş yavaş alışırsın canım![]()
Model ne :)Ya bu biraz daha uzun hemde geniş o yüzden ama ona da oturucam yakinda ama bakalim
Kızzzzzzzzzzzzzz 3 de araba mı kullanılır bacımForwver iki gündür 4 . Vitese çıktım diye seviniorum 3 un üzerine cikmiyordum :)

2017 :) corollaModel ne :)
Abbowww çok uzun onlarda yaa komşunun var bı koyuyor bı buçuk park yeri kaplıyor benim uno yanında minicik kalıyor2017 :) corolla
Yaaaa daha yeni almışken arabayı Perte çıkarmiyim diyorum zaten eşim bile korkuyor kullanırken her biniste beynini yiyorum bu kadar büyük araba neyine niye aldın bunu diye ama konforu çok baskaAbbowww çok uzun onlarda yaa komşunun var bı koyuyor bı buçuk park yeri kaplıyor benim uno yanında minicik kalıyor
Valla büyük cesaret 2500 TL verdik çocukların oda takımına aklım çıkıyor kiracaklar diye sürekli uyarıyorumYaaaa daha yeni almışken arabayı Perte çıkarmiyim diyorum zaten eşim bile korkuyor kullanırken her biniste beynini yiyorum bu kadar büyük araba neyine niye aldın bunu diye ama konforu çok baska
Yaaaa deme öyle gel bindirip iki tur atalım uno ya binmezsin bir daha annemlerin 2005 fiestasi var bak o da şahane bir araba bu iki arabaya hastayım bir corolla bir fiesta :))) Kizzz bırak çocukları sağlıklı olsunlar yeter onlarla birlikte mi yasicak oda takımıValla büyük cesaret 2500 TL verdik çocukların oda takımına aklım çıkıyor kiracaklar diye sürekli uyarıyorum
Bana deli para gibi geliyor öyle arabalara para vermek
Trafiği yoğun bir şehirdeysen bazen hızlı olmak gerekiyor cidden yoksa aksi halde kullanmamak gerek şehir için deForwver iki gündür 4 . Vitese çıktım diye seviniorum 3 un üzerine cikmiyordum :)
Eşim hiç yüksek modele binlemis uno kolay geliyor bana zor geliyorduYaaaa deme öyle gel bindirip iki tur atalım uno ya binmezsin bir daha annemlerin 2005 fiestasi var bak o da şahane bir araba bu iki arabaya hastayım bir corolla bir fiesta :))) Kizzz bırak çocukları sağlıklı olsunlar yeter onlarla birlikte mi yasicak oda takımı
Çevre yoluna bizim evin ordan dönülüyor yani ilçenin girişinde kalıyoruz kamyon tır hep bizim kavşaktan benim gittiğim yoldan dönüyor yoksa sıkıntı yok şükürTrafiği yoğun bir şehirdeysen bazen hızlı olmak gerekiyor cidden yoksa aksi halde kullanmamak gerek şehir için dehızı sevsem de emanet arabayla dizginlemem gerekiyor bazen :)