• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aynen canım arabayı aldın unuttun yeaa bizi :KK70:
Yok kizzzz kardeşim askere gitti:KK61: ben bu arada daha yeni arabayı kullanamadım cesaret edipte :KK57: annelerin arabasıyla idare ediyorum şuan kardeşim olmadığı icin:KK31:

Yok kizzzz kardeşim askere gitti:KK61: ben bu arada daha yeni arabayı kullanamadım cesaret edipte :KK57: annelerin arabasıyla idare ediyorum şuan kardeşim olmadığı icin:KK31:
Ben kullanıyorum artık rahatça tuzsuz çok zevkli yaaa

@_FoReVeRYoUnG_ hoşbulduk

:) Araba sürmeyi ben biliyorum da arabam yok :))
Ahahahaha bende de uno var uzaktan gelen bayan olduğunu anlıyor

Genelde kötü davranır şoförler ama çok cesaretsidim önceden komyincular yol veriyordu

Tabi kulagimi delercesine elini kornadan cekmeyenleri de unutmayalım :duduk:

Abbowww çok uzun onlarda yaa komşunun var bı koyuyor bı buçuk park yeri kaplıyor benim uno yanında minicik kalıyor
Yaaaa daha yeni almışken arabayı Perte çıkarmiyim diyorum zaten eşim bile korkuyor kullanırken her biniste beynini yiyorum bu kadar büyük araba neyine niye aldın bunu diye ama konforu çok baska

Yaaaa daha yeni almışken arabayı Perte çıkarmiyim diyorum zaten eşim bile korkuyor kullanırken her biniste beynini yiyorum bu kadar büyük araba neyine niye aldın bunu diye ama konforu çok baska
Valla büyük cesaret 2500 TL verdik çocukların oda takımına aklım çıkıyor kiracaklar diye sürekli uyarıyorum

Bana deli para gibi geliyor öyle arabalara para vermek

Valla büyük cesaret 2500 TL verdik çocukların oda takımına aklım çıkıyor kiracaklar diye sürekli uyarıyorum

Bana deli para gibi geliyor öyle arabalara para vermek
Yaaaa deme öyle gel bindirip iki tur atalım uno ya binmezsin bir daha annemlerin 2005 fiestasi var bak o da şahane bir araba bu iki arabaya hastayım bir corolla bir fiesta :))) Kizzz bırak çocukları sağlıklı olsunlar yeter onlarla birlikte mi yasicak oda takımı

Forwver iki gündür 4 . Vitese çıktım diye seviniorum 3 un üzerine cikmiyordum :)
Trafiği yoğun bir şehirdeysen bazen hızlı olmak gerekiyor cidden yoksa aksi halde kullanmamak gerek şehir için de ;) hızı sevsem de emanet arabayla dizginlemem gerekiyor bazen :)

Yaaaa deme öyle gel bindirip iki tur atalım uno ya binmezsin bir daha annemlerin 2005 fiestasi var bak o da şahane bir araba bu iki arabaya hastayım bir corolla bir fiesta :))) Kizzz bırak çocukları sağlıklı olsunlar yeter onlarla birlikte mi yasicak oda takımı
Eşim hiç yüksek modele binlemis uno kolay geliyor bana zor geliyordu

Dedim hiç hidrolik gördün mü sen bu araba kalkmıyor dedim inanmıyordu abisini arabasını kullanmış çok az bı mesafe araba resmen akıyor diyor

Heh dedim şimdi anladın mı ben ne kadar zorlandim bu arabada

Kendisi Toros da ehliyet aldığı icin uno daha kolay gelmiş ona :D
Eminim daha iyidir ama apalim borç bitsin bizde Fiesta dusunuyoruz ins

Trafiği yoğun bir şehirdeysen bazen hızlı olmak gerekiyor cidden yoksa aksi halde kullanmamak gerek şehir için de :KK66: hızı sevsem de emanet arabayla dizginlemem gerekiyor bazen :)
Çevre yoluna bizim evin ordan dönülüyor yani ilçenin girişinde kalıyoruz kamyon tır hep bizim kavşaktan benim gittiğim yoldan dönüyor yoksa sıkıntı yok şükür

Back
X