- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.821
Sen Deniz'le atış bi. Hadi bi atış bakalımBen Allah ne verdiyse dalicam çok az kaldı sabrımı sınıyorlar bi bitmediler yaaa ne kiskanclikmis arkadaş
Iyi halt ettiniz Duzsuzgil
Sizin gafanızı gırıcammmmÇok ayıp
Az önce söylediğim gibi,gayet iyiyim yafrumNapıyosun bebeğim
Sizin gafanızı gırıcammmm
Susssssss ömrümü yediniz iki günde biskolojim çöktüSen Denizle atış bi. Hadi bi atış bakalım
Ayy hemde nasılll
Ben Allah ne verdiyse dalicam çok az kaldı sabrımı sınıyorlar bi bitmediler yaaa ne kiskanclikmis arkadaş
HiiiihhhhhhSusssssss ömrümü yediniz iki günde biskolojim çöktü
Senin olduğun yerde görev sana teslim abla sen yokken ben dalarımTamamdır oleyyyyy
Ben dalarım sen köşede bekle
Biz watsap tan barıştık Tripli Gadınla
Hehhh şöyle cilvelesin işte Allah Allah yaaaaaAz önce söylediğim gibi,gayet iyiyim yafrum
Yaaa evet geldi gitti ikinci üyelikten abla eskiyim öyle olması gerekti falan yazmisDün akşam obaya birimi geldi nisan diye şüphelenilmiş
Senin olduğun yerde görev sana teslim abla sen yokken ben dalarım
Ne meraklıymışsınız dalmaya yahu ahahhaha
Barıştık diyom ya
Yaaa evet geldi gitti ikinci üyelikten abla eskiyim öyle olması gerekti falan yazmis
Tamammmm brek brek anlaşıldı brek brek hanım abla banada bir kalaşnikof brek brekkkkkTam teçhizat donanayımda ona göre saldırı planı yapacam
Az önce söylediğim gibi,gayet iyiyim yafrum
Tamammmm brek brek anlaşıldı brek brek hanım abla banada bir kalaşnikof brek brekkkkk
Tam teçhizat donanayımda ona göre saldırı planı yapacam
Tamammmm brek brek anlaşıldı brek brek hanım abla banada bir kalaşnikof brek brekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?