- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.281
Birbirimize düşüremezsin biziDuzsuz sor bakalım Deniz 'e sen Adana'nın neresindensin
İlimi ilçemi söylemiştim canım ben,hatta asminle meg bulmuştu koordinatlardanEvet ilk defa bilgi veriyor deniz kendisiyle ilgili
Ben ismini bile bilmiyomm
Nasılsın juuust
Canım oğluma ödev yaptırıyorum
BenBirbirimize düşüremezsin bizi
İlimi ilçemi söylemiştim canım ben,hatta asminle meg bulmuştu koordinatlardan
Geçmiş zaman da ben de kardeslerime yaptırırdım ödevlerini bi bakardim odevleri bana yaptiriyorlar uyaniklar kendileri tv seyrediyor ondan sonra devam etmedim ders oldu onlara daCanım oğluma ödev yaptırıyorum
Buradayım
Nasılsın canım
İyiyim denisimm sen nasilsin?Nasılsın juuust
Nereli olduğumu öğrendin işte,iki deniz arasında deniz kızıyım.Balığı kahvaltıda bile yiyebilirim,en sevdiğim renk kırmızıBenhiç bişey bilmiyorum
Hemde hiç bişey
İyiyim canım,yoktun çoktur,gördüğüme sevindimİyiyim denisimm sen nasilsin?
Benim oğlanda az değil :) bekliyor bir süre düşünür gibi yapıyor dayanamayıp belki ben söylerim diye ( çünkü 2 defa öyle yapmıştım) artık söylemiyorumGeçmiş zaman da ben de kardeslerime yaptırırdım ödevlerini bi bakardim odevleri bana yaptiriyorlar uyaniklar kendileri tv seyrediyor ondan sonra devam etmedim ders oldu onlara da
Just nick değiştirmişti ya, everythingwillbegreat mı neydi nickiİyiyim canım,yoktun çoktur,gördüğüme sevindim
Deniz kızı mısınNereli olduğumu öğrendin işte,iki deniz arasında deniz kızıyım.Balığı kahvaltıda bile yiyebilirim,en sevdiğim renk kırmızıEki Görüntüle 2092079 bu da benim yosunlu canım denizim
Foreverli bişiiydi,becerip etiketleyemiyodumJust nick değiştirmişti ya, everythingwillbegreat mı neydi nicki
O nicki nasıl aklında tuttunJust nick değiştirmişti ya, everythingwillbegreat mı neydi nicki
He öle miydiForeverli bişiiydi,becerip etiketleyemiyodum
Yanlış tutmuşum bakO nicki nasıl aklında tuttun
Bende canım,size niçin tripli diyolar kiDeniz kızı mısınayyy
Ne güzel yer orası
Bende balığı çok severim ama böcükleri yiyemem
Hımmmm bende severim kırmızıyı
Tanıştığıma memnun oldum
Foreverli bişiiydi,becerip etiketleyemiyodum
He öle miydi
Işte ondan izini kaybetmiştik sanırım.
Yanlış tutmuşum bak
Ama vardı sanki öle bir üye de
Bende canım,size niçin tripli diyolar ki
Melek gibisiniz maşallah,trip,hayatta inanmam
Hiç sorma ne alakam varki trip mirip le halbukiBende canım,size niçin tripli diyolar ki
Melek gibisiniz maşallah,trip,hayatta inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?