- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.521
BendeBen daha hiç yatmadım
Bayılazaaam uykusuzluktan uyumak istiyorum artıkkkkBendehic uyumasammi diyorum acaba
Benimde inadina hic uykum yok ama gozlerim acidi ekrana bakmaktanBayılazaaam uykusuzluktan uyumak istiyorum artıkkkk
Temizlik yapıyorum, dinlendiğim vakit iyice okuyacağım.. Dilerim en kısa sürede düzelir ve hayırlısı olan neyse o olur özlemim.. Ay, ben de seni ve sizleri çokkkkk özlemişim
Abla bi tanıdığım yaptırdı, hoş duruyodu zararını gözlemlemedik ama çıkartınca ipekliye alıştıktan sonra çok komik duruyorbi de dökülüyo tek tek bi süre sonra, görüntüsü hoş durmamaya başlayınca hepsini söküverirsin benden söylemesi.. Her şeyin doğalı makbul :)
Papatyacım, geçmiş olsun yavruna..dilerim hemen toparlar
Efşam, güzel dileklerine kurban, canımsınhoşbulduk arkadaşım
Günaydın hayırlı Cumalar ablaGünaydınlar olsun,hayırlı cumalar hanımlar:))
Hayırlı Cumalar canımHüzün ağır gelir yüreğe ; ama en güzel duayı ettirir sahibine.En güzel dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı cumalar.
Günaydın hayırlı Cumalar abla
Nasılsın ablacığım iyisindir inşallahTşkler canısı sanada hayırlı cumalar olsun
İnşallah kötü birşey yoktur@Meg çıtırım nerdesinnn iysin demi
Nasılsın ablacığım iyisindir inşallah
İnşallah kötü birşey yoktur
İyi olmana sevindim buralar çok soğuk gece biraz kar yağdı ayaz çöktü sizin oralar nasıl aman dikkat et bende çok severim Pazar'dan alışveriş yapmayı kolay gelsin ablamİyiyim canım sağol,bir yandanda yemek işi,pazara gitme durumum var bakalım artık üşenmezsem gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?