• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Olmaz iyi örnek olmalıyım kızlara :)) akşam üstü yarım salkım üzüm yedim diye vicdan yapıyorum kız..
Değil mi insan nasıl kötü oluyor. Bunlar bizlere mutluluk hafiflik olarak dönüyor canım benim. En iyisini yapıyorsun

Sokagintavani Sokagintavani işte burası bizim izci obamız canım:KK36: @Tatlıcadimeg oymakbaşımız Triplimelek Megi Triplimelek Megi miz obabaşımız ve bir tabur tatlı izcimiz var.Çaylar demlenir:kahve:,kahvaltılar yapılır:KK72:,odun toplanır:sopa:bazen halay çekilir:halay::halay::halay:sen de katılabilirsin aramıza.Akşamları ateş etrafı sohbetleri eğlenceli olur:))

Sokagintavani Sokagintavani işte burası bizim izci obamız canım:KK36: @Tatlıcadimeg oymakbaşımız Triplimelek Megi Triplimelek Megi miz obabaşımız ve bir tabur tatlı izcimiz var.Çaylar demlenir:kahve:,kahvaltılar yapılır:KK72:,odun toplanır:sopa:bazen halay çekilir:halay::halay::halay:sen de katılabilirsin aramıza.Akşamları ateş etrafı sohbetleri eğlenceli olur:))
Ooo supermis ben bunlarin hepsini yapamam ama tembelim ben :D hayat enerjisi alirim biraz sizden:halay:11 aylik bebeyle ev kusu oldum zira:KK48:. Tesekkur ederim davetin icin cok incesin:KK68:

Ooo supermis ben bunlarin hepsini yapamam ama tembelim ben :KK70: hayat enerjisi alirim biraz sizden:halay:11 aylik bebeyle ev kusu oldum zira:KK48:. Tesekkur ederim davetin icin cok incesin:KK68:
Hoşgeldin♡♡♡
Ev kuşlarının yuvası zaten burası:KK70: hepsini değil tabi,oymak başı ya da obabaşı sana göre bir görevlendirme yapar:KK66:
Adamlardan tırsıyoruz bugünlerde biraz ama:-)

Back
X