- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #53.241
Olabilir aslında:)))Ye tabi,kardeşin gelinceye kadar 0 beden mi olcan,cık cık cık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir aslında:)))Ye tabi,kardeşin gelinceye kadar 0 beden mi olcan,cık cık cık
Çayı koydum yanında kek var:)Tamam gliyorumm![]()
Ahahahah ama ben yemiyorum diyetteyim sen ye abla buyur :) Aaaa çay koyduk boş boş mu agirliycaz seniVallahamı yemin et![]()
Ahahahah ama ben yemiyorum diyetteyim sen ye abla buyur :) Aaaa çay koyduk boş boş mu agirliycaz seni
Ahahahah ama ben yemiyorum diyetteyim sen ye abla buyur :) Aaaa çay koyduk boş boş mu agirliycaz seni
Limonlu:)Kek nelii![]()
Ahahaha çikolata kalori amaa :)Yerim bir dahakine çikolatalı olsun emii![]()
Ahahaha çikolata kalori amaa :)Heeee diyorsanki ben mutluyum eyvallah damla çikolatalı bademli cevizli yaparız o zamann :)Yerim bir dahakine çikolatalı olsun emii![]()
Ahahaha çikolata kalori amaa :)Heeee diyorsanki ben mutluyum eyvallah damla çikolatalı bademli cevizli yaparız o zamann :)
Fındıklı olsun abla,ne de mis kokar naamıssız:))Kek nelii![]()
Fındıklı olsun abla,ne de mis kokar naamıssız:))
Uuuuyyy niye ablaYokkk yaaa sevmem finduklusunu :)))
He taam,bana fındıklı yap sibel,ablama da nasıl isterse @tuzsuz_ruhÇok sevmem fındığıda ondan![]()
He taam,bana fındıklı yap sibel,ablama da nasıl isterse @tuzsuz_ruh
Tamam bol cevizli o zaman :)Kakaoda olabilir o yoksa cevizli kabulümdür))
Tamam sana fındıkkkkk 1 :)He taam,bana fındıklı yap sibel,ablama da nasıl isterse @tuzsuz_ruh