- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #53.321
Ben yeni geldim obaya öncesini bilmiyorum ama banlananlar olmuş sanırım bdvdeOba boş,ben boş yerden korkarım hep![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni geldim obaya öncesini bilmiyorum ama banlananlar olmuş sanırım bdvdeOba boş,ben boş yerden korkarım hep![]()
Ya,benim internetim bugün geldi,hangi konu acaba.Ama benim T tripli meg im banlanmaz,bdvye gitmez bile,hanımdır çok.Ben duramam,giderim illa arada,banlanır gelirim bazen..O taşınıyor,sibel hasta,tatlıcadı gelip ateşi yakmış sağolsun.Ben yeni geldim obaya öncesini bilmiyorum ama banlananlar olmuş sanırım bdvde
Ben de girmedim bdv ye ama profil mesajlarında yazmışlar giden gidene diye
Ayy, öpiiimBende buradayım)
Sağol canimmmmmGeçmiş olsun Sibılım @tuzsuz_ruh![]()
Geldin mi sibeeeel:))Sağol kuzummmm![]()
Geldim sayılır bugünde başım dönüyor ben yakın zamanda gidiciyim galibaGeldin mi sibeeeel:))

Ne diyosuuun,midende bulanıyo muuuGeldim sayılır bugünde başım dönüyor ben yakın zamanda gidiciyim galiba![]()
Yok aklına gelen şey reglim şuan:)Ne diyosuuun,midende bulanıyo muuu![]()
Kardeşine çok takıyorsun canım,ondandır,tansiyonun filan düşüyordur,yiyemiyorum diyordun,düzeldimi biraz yemen?Yok aklına gelen şey reglim şuan:)
Kardeşine çok takıyorsun canım,ondandır,tansiyonun filan düşüyordur,yiyemiyorum diyordun,düzeldimi biraz yemen?Yok aklına gelen şey reglim şuan:)
Korkma canım,doktor da görmüş zaten,bir şey olsa söylerdi@tuzsuz_ruh gitme bı yere:) üşütmüş olabilirsin belki geçmiş olsun tekrardan
İkizlerimden birisi örümcekteyken plastik dolabı çekti üzerineyetişemedim yaa kafasına çarptı
Biraz morardi inşallah bişey yoktur kızlar dua edindoktor bişey yok iyi dedi ama içim gitti
![]()
Korkma canım,doktor da görmüş zaten,bir şey olsa söylerdi@tuzsuz_ruh gitme bı yere:) üşütmüş olabilirsin belki geçmiş olsun tekrardan
İkizlerimden birisi örümcekteyken plastik dolabı çekti üzerineyetişemedim yaa kafasına çarptı
Biraz morardi inşallah bişey yoktur kızlar dua edindoktor bişey yok iyi dedi ama içim gitti
![]()
Kustu biraz eve gelinceKorkma canım,doktor da görmüş zaten,bir şey olsa söylerdi
Araba tutmuş olabilir mi,tabi yine gözün üzerinde olsun,endişeni anlıyorum,Allah korusun yavrunu...Kustu biraz eve gelince
Canım valla ben çok panik oluyorum böyle olunca sabaha kadar nöbet tutacağım
Kusması kötü değil miydi
Şu an aklımdan kötü olan herşey geçiyor denizimAraba tutmuş olabilir mi,tabi yine gözün üzerinde olsun,endişeni anlıyorum,Allah korusun yavrunu...