• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Şu an aklımdan kötü olan herşey geçiyor denizim
Bu tür olaylarda sakın olamıyorum ben
Korkma,insan öyle oluyor evet,ama plastik dolap demiştin galiba,agaç ya da metal olsa Allah korusun,o zaman evet kork,ama plastik can yaksa bile fazla bir zarar vermez

Korkma,insan öyle oluyor evet,ama plastik dolap demiştin galiba,agaç ya da metal olsa Allah korusun,o zaman evet kork,ama plastik can yaksa bile fazla bir zarar vermez
Fasulye kadar alnı hafif morardi canım başka göz kayması,basamama, dengesizlik falan yok ama kusunca off ben çok kötüyüm ya doğumdan 3 gün sonra gördüm,1 ay ayrı kaldım, enfeksiyon kaptı hep ölecek diye bekledik:((
Şimdi bı daha gidicez görünürde iyi ama ben hiç iyi değilim

Kötü düşünme,tabi gidin ama hepimizin çocukları öyle küçük kazalar yaşamıştır,2 yaşında kız yeğenim var,her gördüğümde alnının bir tarafı morarık neredeyse,ele avuca sığmıyor,masa tepelerinde geziyor,kaşla göz arasında düşüyor.
Fasulye kadar alnı hafif morardi canım başka göz kayması,basamama, dengesizlik falan yok ama kusunca off ben çok kötüyüm ya doğumdan 3 gün sonra gördüm,1 ay ayrı kaldım, enfeksiyon kaptı hep ölecek diye bekledik:KK43:(
Şimdi bı daha gidicez görünürde iyi ama ben hiç iyi değilim

Kötü düşünme,tabi gidin ama hepimizin çocukları öyle küçük kazalar yaşamıştır,2 yaşında kız yeğenim var,her gördüğümde alnının bir tarafı morarık neredeyse,ele avuca sığmıyor,masa tepelerinde geziyor,kaşla göz arasında düşüyor.
Geldik şimdi canım doktor gene aynı şeyleri söyledi baktı
Çok şükür ki iyi dedi
Teşekkür ediyorum

Çok sevindim canım,merak ettim bakayım dedim,iyiymiş bebeğin :KK200:
Çok şükür iyiyiz canım
Gece burda birisi bebek satmak istemiş tel no falan koymuş kız bebeği sahip olmak isteyen arasın diye
O ara polisi arayamadım mune ablaya attım ekran resmi almış bı arkadaş, bana atti
Hastaneden gelince de mune abla gördü mü diye girdim siteye,ilgilenecklerjni söylemiş sağolsun

Bide ona ayrı üzüldüm ya'(

Kardeşine çok takıyorsun canım,ondandır,tansiyonun filan düşüyordur,yiyemiyorum diyordun,düzeldimi biraz yemen?
Yok iyiyim daha alışıyoruz yavaş yavaş artık napalim kuzum tansiyonum hep düşük benim 12 olduğunu görmedim daha :)

@tuzsuz_ruh gitme bı yere:) üşütmüş olabilirsin belki geçmiş olsun tekrardan
İkizlerimden birisi örümcekteyken plastik dolabı çekti üzerine:KK43: yetişemedim yaa kafasına çarptı:KK43:
Biraz morardi inşallah bişey yoktur kızlar dua edin :KK43: doktor bişey yok iyi dedi ama içim gitti:KK43:
Grip oldum zaten canım o birde reglim ikisi birden fena vurdu beni geçmiş olsun iyimi kuzun şimdi korkma Allah korur o melekleri ama dikkat et çok ne yapacağı belli olmaz

Çok şükür iyiyiz canım
Gece burda birisi bebek satmak istemiş tel no falan koymuş kız bebeği sahip olmak isteyen arasın diye
O ara polisi arayamadım mune ablaya attım ekran resmi almış bı arkadaş, bana atti
Hastaneden gelince de mune abla gördü mü diye girdim siteye,ilgilenecklerjni söylemiş sağolsun

Bide ona ayrı üzüldüm ya'(
Neee Yuhh yaaa inanamıyorum ne bu böyle yaaa

Grip oldum zaten canım o birde reglim ikisi birden fena vurdu beni geçmiş olsun iyimi kuzun şimdi korkma Allah korur o melekleri ama dikkat et çok ne yapacağı belli olmaz
Kıyamam sibelciğm ağrılarını tahmin edebiliyorum:( bitkisel şeyler de kullan, papatya iyi gelir regl ağrısına
Şükür iyi bebeğim canım Allah korudu gerçekten
Ama fare gibiler bide gözleri kara:) her an heryerdeler

Kıyamam sibelciğm ağrılarını tahmin edebiliyorum:KK43: bitkisel şeyler de kullan, papatya iyi gelir regl ağrısına
Şükür iyi bebeğim canım Allah korudu gerçekten
Ama fare gibiler bide gözleri kara:) her an heryerdeler
İkiz olunca ekstra dikkat etmek gerekiyor canim onlar ekstra tehlikeli çünkü Allah yardımcın olsun insallah

Valla gece öyle sarsıldım ki duyunca bunu canım:KK43: ben çocuğuma bişey mi oldu diye krizler içindeyken bir başkası satmak istiyor:KK43:(
Özelden resmi atayım sana bak
Burdaaaaa bir dünya insan o çocuğa sahip olmak için her ay çırpınırken Allahin cezasi çocuğunu satmaya uğraşıyor neler neler geçiyor içimden saydirdim artik

İkiz olunca ekstra dikkat etmek gerekiyor canim onlar ekstra tehlikeli çünkü Allah yardımcın olsun insallah
Sağol canım inşallah benim dikkatsizliğim yüzünden bişey olmaz onlara
Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı, kötüyü düşünmek bile insanı mahvediyor:(

Burdaaaaa bir dünya insan o çocuğa sahip olmak için her ay çırpınırken Allahin cezasi çocuğunu satmaya uğraşıyor neler neler geçiyor içimden saydirdim artik
Ah çöpe attığımız tırnağını bile yapamıyoruz:( Rabbim nasip etsin iyi yürekli insanlara
Bebekler böyle kötülerin elinde olmasn inşallah
Her türlü bedduam bu kadın sürünmekten beter olsun

Sağol canım inşallah benim dikkatsizliğim yüzünden bişey olmaz onlara
Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı, kötüyü düşünmek bile insanı mahvediyor:KK43:
Yok be canım dikkatsizlik mi olur hiç olacağı varsa oluyor bak ben 1 yaşlarında yürümeye başladığımda yanmışım hemde annemin yanında o kadın istermi evladı yansın ama olmuş işte napalim

Ah çöpe attığımız tırnağını bile yapamıyoruz:KK43: Rabbim nasip etsin iyi yürekli insanlara
Bebekler böyle kötülerin elinde olmasn inşallah
Her türlü bedduam bu kadın sürünmekten beter olsun
İmkanı varmı canım işte böylelerinin elinde telef oluyor yavrular beter olasica

Yok be canım dikkatsizlik mi olur hiç olacağı varsa oluyor bak ben 1 yaşlarında yürümeye başladığımda yanmışım hemde annemin yanında o kadın istermi evladı yansın ama olmuş işte napalim
Öyle canım olacağı varsa oluyor illaki düşe kalkar büyüyoruz ama ben o an kendimi frenleyemiyorum canım doktor hatta bebek iyi ama size sakinleştirici yapalım bu gece yatıralım burda dedi:(

İmkanı varmı canım işte böylelerinin elinde telef oluyor yavrular beter olasica
Görebildiğimiz bu kadarı inşallah önüne geçilebilmisştir
Nette bebek satmak için site varmış sanırım müge anlı da izlemiştim ama kk ya gelip açık açık yazabileceğini hiç düşünmedim

Öyle canım olacağı varsa oluyor illaki düşe kalkar büyüyoruz ama ben o an kendimi frenleyemiyorum canım doktor hatta bebek iyi ama size sakinleştirici yapalım bu gece yatıralım burda dedi:KK43:
Sakin olmaya çalış daha küçük bebekler neler gelecek neler geçecek beterinden korusun Allah sen metanetli olacaksın ilk başta onlarda sakın kalsin

Back
X