• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Görebildiğimiz bu kadarı inşallah önüne geçilebilmisştir
Nette bebek satmak için site varmış sanırım müge anlı da izlemiştim ama kk ya gelip açık açık yazabileceğini hiç düşünmedim
Daha önce girdiyse biliyordur burda bebek sahibi olmak isteyenlerin yazılarını ama bu kadarı gerçekten fazla yaaa Allah büyük o yavru onun elinde kalipda ticaret malzemesi olmasin

Öyle canım ama benim bı yardım almam lazım sanıyorum bu konuda:KK43: çok ama çok fazla abartılı yaşıyorum ben:KK43:
Bu kadarı kendine zarar fazlasıyla bencede yardım almalısın biraz zor dönemler geçirdiğin için olabilir ama bi psikolog yardımcı olur sana

Bu kadarı kendine zarar fazlasıyla bencede yardım almalısın biraz zor dönemler geçirdiğin için olabilir ama bi psikolog yardımcı olur sana
Evet canım bazı dönemlerimiz çok zordu küvözde uzun kaldık, enfeksiyon kaptı birisi
Çok şükür herşeyi atlattık ama böyle küçük şeylerde kendimi durduramıyorum ben:( hatta hemen randevu alayım ben

Evet canım bazı dönemlerimiz çok zordu küvözde uzun kaldık, enfeksiyon kaptı birisi
Çok şükür herşeyi atlattık ama böyle küçük şeylerde kendimi durduramıyorum ben:KK43: hatta hemen randevu alayım ben
İşte bunlar yüzünden bişey olacak hissi oluyor sende ama yapma git randevu al yardımcı olur psikolog sana

İşte bunlar yüzünden bişey olacak hissi oluyor sende ama yapma git randevu al yardımcı olur psikolog sana
Hep ihmal ettim aslında eşim çok dedi bana sen çocuklara Karşı çok fazla takıyorsun bı gidelim diye ama onu da tersledim sen anneliği bilemezsin falan diye:)

Çok şükür iyiyiz canım
Gece burda birisi bebek satmak istemiş tel no falan koymuş kız bebeği sahip olmak isteyen arasın diye
O ara polisi arayamadım mune ablaya attım ekran resmi almış bı arkadaş, bana atti
Hastaneden gelince de mune abla gördü mü diye girdim siteye,ilgilenecklerjni söylemiş sağolsun

Bide ona ayrı üzüldüm ya'(
Mesaj silindikten sonra yazılanları gördüm ben,inşallah bulunur kimse:(

Hep ihmal ettim aslında eşim çok dedi bana sen çocuklara Karşı çok fazla takıyorsun bı gidelim diye ama onu da tersledim sen anneliği bilemezsin falan diye:)
ya kabul annelik ama bu kadarı fazla bencede senin bir destek alman lazım bak ufacık bir şişlik ama sen ayılıp bayılacak konuma gelmişsin ihmal etme bence

Back
X