- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.894
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.541
Günaydın obabaşım,maşallah,enerji içeceği mi içtin sabah sabahGünaydın herkese tatlı yafrukurtlarim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın obabaşım,maşallah,enerji içeceği mi içtin sabah sabahGünaydın herkese tatlı yafrukurtlarim![]()
Sen geldin ben gidiyorum denizcikGünaydın obabaşım,maşallah,enerji içeceği mi içtin sabah sabah![]()
Sağlık olsun canım anlat anlat bitmez benim eşim esnaf bizim corolla harici bir transitimiz var emektar dusun ki ben 90 doğumluyum araba bile benden 3 yaş büyük ama biz o arabayı hiç paramız yokken 5500 liraya krediyle aldık krediyi 200 lira ödedik faiziyle 9000 lira para ödedik ama ne zor ödedik gel bize sor o yüzden anlarım seni ama o arabayı bu yıl satalım dedi eşim resmen ağladım ben bu arabayı çok seviyorum beniM kızım gidecekmi şimdi diye hic istemedim sonra bu yeni araba işi çıkınca benim kız yine bizde kaldı satmadıkEşim hiç yüksek modele binlemis uno kolay geliyor bana zor geliyordu
Dedim hiç hidrolik gördün mü sen bu araba kalkmıyor dedim inanmıyordu abisini arabasını kullanmış çok az bı mesafe araba resmen akıyor diyor
Heh dedim şimdi anladın mı ben ne kadar zorlandim bu arabada
Kendisi Toros da ehliyet aldığı icin uno daha kolay gelmiş ona
Eminim daha iyidir ama apalim borç bitsin bizde Fiesta dusunuyoruz ins
Anammm aynı yastayiz tuzsuzSağlık olsun canım anlat anlat bitmez benim eşim esnaf bizim corolla harici bir transitimiz var emektar dusun ki ben 90 doğumluyum araba bile benden 3 yaş büyük ama biz o arabayı hiç paramız yokken 5500 liraya krediyle aldık krediyi 200 lira ödedik faiziyle 9000 lira para ödedik ama ne zor ödedik gel bize sor o yüzden anlarım seni ama o arabayı bu yıl satalım dedi eşim resmen ağladım ben bu arabayı çok seviyorum beniM kızım gidecekmi şimdi diye hic istemedim sonra bu yeni araba işi çıkınca benim kız yine bizde kaldı satmadık![]()
Biz de öyle girişteyiz şehrin yeni geçit yapıldı iyi ki yoksa tam facialık.Çevre yoluna bizim evin ordan dönülüyor yani ilçenin girişinde kalıyoruz kamyon tır hep bizim kavşaktan benim gittiğim yoldan dönüyor yoksa sıkıntı yok şükür
Ahahahahaja benle mi benim transitle miAnammm aynı yastayiz tuzsuz
Ben kaçıyorum oglanlara yemek goturcem hadi öptüm sizleri
91 arttırıyorum :))Senle tuzsuz bende 90 liyim
Vay arkadaş,akşam uyudular,sabah gözler çakmak herkesteÖdüllü nenem benim herkes bilsin yanii:))
Saygısız insan mı arıyon her yer de bi bitmediler , o kornoyla hey babam hey gerisini yutkunuyum :))Ahahahaha bende de uno var uzaktan gelen bayan olduğunu anlıyor
Genelde kötü davranır şoförler ama çok cesaretsidim önceden komyincular yol veriyordu
Tabi kulagimi delercesine elini kornadan cekmeyenleri de unutmayalım![]()
Git ama gel,pek bi muhabbet etmişiniz sabahtan beri.Sen geldin ben gidiyorum denizcik
El hareketi tabikisi :)))Vay arkadaş,akşam uyudular,sabah gözler çakmak herkesteAbla senin nene düştüde kalkamıyo mu,oturuyo mu,ben bi çözemedim
yoksam bize el hareketi mi yapıyo
Aboovv:))Ben.de diyorum yok değildir,benzettim sanki amaaaEl hareketi tabikisi :)))
Owwwwww kız kaç çocuk var sendeSenle tuzsuz bende 90 liyim
Slm kizlar nasilsiniz biraz sohpete ne dersiniz![]()