• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Eşim hiç yüksek modele binlemis uno kolay geliyor bana zor geliyordu

Dedim hiç hidrolik gördün mü sen bu araba kalkmıyor dedim inanmıyordu abisini arabasını kullanmış çok az bı mesafe araba resmen akıyor diyor

Heh dedim şimdi anladın mı ben ne kadar zorlandim bu arabada

Kendisi Toros da ehliyet aldığı icin uno daha kolay gelmiş ona :KK70:
Eminim daha iyidir ama apalim borç bitsin bizde Fiesta dusunuyoruz ins
Sağlık olsun canım anlat anlat bitmez benim eşim esnaf bizim corolla harici bir transitimiz var emektar dusun ki ben 90 doğumluyum araba bile benden 3 yaş büyük ama biz o arabayı hiç paramız yokken 5500 liraya krediyle aldık krediyi 200 lira ödedik faiziyle 9000 lira para ödedik ama ne zor ödedik gel bize sor o yüzden anlarım seni ama o arabayı bu yıl satalım dedi eşim resmen ağladım ben bu arabayı çok seviyorum beniM kızım gidecekmi şimdi diye hic istemedim sonra bu yeni araba işi çıkınca benim kız yine bizde kaldı satmadık :KK70:

Sağlık olsun canım anlat anlat bitmez benim eşim esnaf bizim corolla harici bir transitimiz var emektar dusun ki ben 90 doğumluyum araba bile benden 3 yaş büyük ama biz o arabayı hiç paramız yokken 5500 liraya krediyle aldık krediyi 200 lira ödedik faiziyle 9000 lira para ödedik ama ne zor ödedik gel bize sor o yüzden anlarım seni ama o arabayı bu yıl satalım dedi eşim resmen ağladım ben bu arabayı çok seviyorum beniM kızım gidecekmi şimdi diye hic istemedim sonra bu yeni araba işi çıkınca benim kız yine bizde kaldı satmadık :KK70:
Anammm aynı yastayiz tuzsuz

Çevre yoluna bizim evin ordan dönülüyor yani ilçenin girişinde kalıyoruz kamyon tır hep bizim kavşaktan benim gittiğim yoldan dönüyor yoksa sıkıntı yok şükür
Biz de öyle girişteyiz şehrin yeni geçit yapıldı iyi ki yoksa tam facialık.

Ödüllü nenem benim herkes bilsin yanii:))
Vay arkadaş,akşam uyudular,sabah gözler çakmak herkeste:110: Abla senin nene düştüde kalkamıyo mu,oturuyo mu,ben bi çözemedim o_O yoksam bize el hareketi mi yapıyo

Ahahahaha bende de uno var uzaktan gelen bayan olduğunu anlıyor

Genelde kötü davranır şoförler ama çok cesaretsidim önceden komyincular yol veriyordu

Tabi kulagimi delercesine elini kornadan cekmeyenleri de unutmayalım :duduk:
Saygısız insan mı arıyon her yer de bi bitmediler , o kornoyla hey babam hey gerisini yutkunuyum :))

gunaydin_mesajlari.png5845043f3c110f1420cd.png

Back
X