- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.601
net mi çekmiyo canım anlamadım[/QUOTE
Evet canimm hemde hic bi odada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
net mi çekmiyo canım anlamadım[/QUOTE
Evet canimm hemde hic bi odada
canımsın canım
![]()
hahaöpücük varmış
![]()
Hemserumm ne haber aaaa kustumkumrala bişey yok mu
![]()
Allah seni kız kaç yaşında evlendin 19 mu ben o yaşta aylak geziyordum daha ben çok geç kalmışım hiç yok bende3 adet 2009 model erkek
2012 model erkek
2017 model kız :))
Şimdi jeton düştüNe bicim bi piskopatim pijamalarimi giymisim camdan sarkip öyle yaziyomm tabi ev suğdu buda yetmezmis gibi gelen giden yoldan bakıyor benimm koca ciksa kesin atar camdan beni
18 imde evliydim 19 yaşını doldurmaya 4 gün kala oğluşum olduAllah seni kız kaç yaşında evlendin 19 mu ben o yaşta aylak geziyordum daha ben çok geç kalmışım hiç yok bende![]()
Şimdi jeton düştü![]()
Yok kız 3 üz değil 8 yaş 5 yaş ve 9 aylık en küçüğü kizüçüz mü canım bebeler maşallah =)
Abowwwwwwww18 imde evliydim 19 yaşını doldurmaya 4 gün kala oğluşum oldu
Abowwwwwwww![]()

Vay arkadaş,akşam uyudular,sabah gözler çakmak herkesteAbla senin nene düştüde kalkamıyo mu,oturuyo mu,ben bi çözemedim
yoksam bize el hareketi mi yapıyo

Yanarli sonerli hemide :)Aleni el hareketi çekiyor nenecim,toplumsal anarşik nenem olur kendisi![]()
Allah bağışlasın canım amin Asmin ime bana isteyen herkese insallahhhj10 yılın yaklaşık 3 yılı gebelik aşağı yukarı 6-7 yılı da emzir uyutla geçti rabbim isteyene versin artık ben benden gittim ama şükür evlatlarım sağlıklı sıhhatli
Ay ben onu ilk gördüm bi utandım bi utandım ahahahahahaAleni el hareketi çekiyor nenecim,toplumsal anarşik nenem olur kendisi![]()

Amin insAllah bağışlasın canım amin Asmin ime bana isteyen herkese insallahhhj
Yok kız 3 üz değil 8 yaş 5 yaş ve 9 aylık en küçüğü kiz
3 adet 2009 model erkek
2012 model erkek
2017 model kız :))
Yanarli sonerli hemide :)