Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı ciltler için en iyisi :)))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yooook

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
807
394
Her markadan her tülü ürünü denedim. Çoook pahalı şeyleri de denedim, bazen hiçbişey işe yaramayınca sinirlenip sadece doğal ürünlere de yönelmeyi denedim. Hiçbirşey bu kadar işe yaramamıştı. Aşırı yağlı bi cildim var , tabi bundan kaynaklı siyah nokta da Ama bu ikisi çözdü sorunumu :) çok da ucuuzz kaçıncı kutu bitecek o kadar memnunum ki tavsiye etmeliydim herkese :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 245
  • image.jpg
    image.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 225
Her markadan her tülü ürünü denedim. Çoook pahalı şeyleri de denedim, bazen hiçbişey işe yaramayınca sinirlenip sadece doğal ürünlere de yönelmeyi denedim. Hiçbirşey bu kadar işe yaramamıştı. Aşırı yağlı bi cildim var , tabi bundan kaynaklı siyah nokta da Ama bu ikisi çözdü sorunumu :) çok da ucuuzz kaçıncı kutu bitecek o kadar memnunum ki tavsiye etmeliydim herkese :)

Canım ne sıklıkta ve nasıl kullandığını sorabilir miyim??

Canım ne sıklıkta ve nasıl kullandığını sorabilir miyim??
Jeli sabah akşam iki kez kullanıyorum normalde Ama dışarı çıktığımda ç çok terlediğimde vs yüzümü kirli hissettiğimde üçüncü kez de kullanıyorum fazlası çok kurutur galiba Yüzümü ıslattıktan sonra biraz elime döküp yüzümde köpürtüyorum yıkıyorum Peelingi de iki veya üç güne bir kullanıyorum , çok sert olmmadan daireler çizerek

İlk günler temizliyolar insan seviniyo parlaklık gitti diye sonra minnak minnak sivilcieler çıkaryorlar çok sinir bozucu :KK11:

ben peeling i duşta kullanıyorum . 1 haftadır kullanıyorum bakalım şimdilik bir ilerleme yok inş siyah noktalara işe yarar.

Arkadaşlar benim cildimde çok yağlı ama nemsiz yağlandırmayan nemlendiren krem öneriniz var mı?

X