Yağlı Ciltler İçin Mükemmel Çözüm

gamzetkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
3
0
31
Arkadaşlar,

Benim cildim yağlı mı kurumu bilemedim.Hep t bölgemin yağlı diyer yerlerim kuru olduğunu söylediler.Fakat alnım ve şakaklarımda deri altı yağ bezelerim oluştu, üstelik ne ürünler kullanrak her gün temizlememe rağmen...Deri altı olduğu için fondeten sürüyprum yüzüm pütür pütür duruyor.Gidiyorum lorealin maxfactörün ürünleri en pahalılarını kullandım ve hepsi hikaye bunu anladım.Doktora gittim bi jel verdi geçirmezse şırınga ile çekeceğiz dedi.Jelde işe yaramadı o şırınga yönteminide yaptıramadım çünkü çok yüksek bir meblağydı...
Daha sonra doğal dedim gül suyu pudra denedim her gün olmadı,Yüzüm git gide t bölgesinde siyah noktalar oluştu ve iyice çukurlaştı.SONRASI,,

Arkadaşımın bi ablasının yapmış olduğu bir ürünü denemeye kalktım son dedim bir daha buda olmazsa bir daha başka bir şey denemeyeceğim dedim...EVET..
Son deneyimim çok iyiydi...Harika bir ürün cildimi iyileştirmesi yetmiyor,ayrıca ufak bir dokunuşla yüzüm pürüzsüz gözüküyor.Arkadaşlar size bu konuda tavsiye edebileceğim çok güzel bir ürün...Siyah noktaların açmış olduğu derin çukurluklar dahi gitti...ve kullanmış olduğum bu ürün üstelik 90 gün garantilidir.En güzel yanıda bu sanırım.Sizede tavsiye ediyorum arkadaşlar