Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yağlı saç sorunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Davina

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
3.982
13.415
merhabaaa,
:KK23::KK23:

malum saçlar önemli, sekillendirmesi, yıkaması. bakması . boyaması, ahenkle dans etmesi vs. vs.
ben pek şekillendirmem düz zaten diye ama şekillendirmek istesemde durmaz şekil hemen düze döner :KK43:

en büyük sorunum saçımın yağlanması. sabah yıkadım diyelim akşam üstü günlerce yıkanmamış gibi duruyor. leeşşş !!! nefret ediyorum bu durumdan. saç kremi kullan dediler yine aynı, saç kremi kullanma dediler yine aynı. kuru şampuan denedim onuda pek sevmedim, beyaz tozlar bi şekilde gün yüzüne cıkıyor. daha az yıka diyorlar ama işyerinde de öyle olmuyor işte mecburen yıkıyorsun ki birde yaz mevsimi malum sıcaklar :KK37:

yağlanmasın istiyorum bu kadar fazla, neler yapabilirim?

önerileriniz var mıdır?

merhaba. ben de aynı sorundan muzdariptim. hayatımın neredeyse 15 yılını hergün saçımı şampuanlamakla geçirdim. üniersitede her gün yıkamaya başladım. vıcık vıcık olurdu akşamına. aklına gelen her şeyi denedim. kerastess gibi pahalı bakım ürünleri de dahil hiç fayda görmedim. daha sonra suna dumankaya nın bir maskesini kullanmaya başladım. haftada bir uygulanıyor. 1 su bardağı ılık su, 1 kahve fincanı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı kekik suyu (aktarlarda bulunuyor) 1çay kaşığı tuz. bu malzemeleri karıştırıp saç diplerine uyguluyorsun ılık bir havlu ya da bone sarıp 1,5- 2 saat bekliyorsun ve yıkıyorsun. ben pazar günleri yapmaya başladım ilk birkaç hafta etkilemiyormuş gibi geliyor ama zamanla etkisini göreceksin. maskeyi yapmaya başladıktan sonra hafta içi gün aşırı yıka saçlarını ilk zamanlar yağlanma devam edeceği için bir tane kuru şampuan edin derim. ihtiyaç duydukça kullanır idare edersin. 3. uygulamadan itibaren sonuç almaya başlarsın. lütfen çabuk pes etme ben iki sene her hafta sonu uyguladım. hafta sonu fırsatım olmazsa hafta içi yaptım hiç atlamadım. artık bıraktım. yaz sıcakları hariç gün aşırı yıkanıyorum. yağlanma sorunu en aza indirdim. benim gibi kar kış demeden her gün saçını şampuanlayan biri için gün aşırı yıkama ve doğal temiz görünümlü saçlar bir mucize.

ayrıca maske yaptığım dönemler şampuanım elseve çabuk yağlanan saçlar için olandı. şimdi gliss yıpranmış yağlı saçlar için olanı kullanıyorum. gliss e geçme nedenim yağlanmayla ilgili değil bir gaflet anında yaptırdığım perma sonucu yıpranmış saçlarıma iyi gelmesi. kolay gelsin.

X