Yakıştıramıyorum :((

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Belki burda yazılanlara göre dert değil bu ama beni üzen bir durum oludğu için paylaşmak istedim. 1.69 boyum var. Aşırı kilolu değilim ama 7,8 kg fazlam var ve sorun bu kilonun göbek bölgemde toplanması. Göğüsler de büyük olunca daha kilolu gösteriyorlar. Ne alsam ne giysem kendime yakıştıramıyorum. Bir ara 5 kg verdim yine hiçbişey yakıştıramıyordum kendime. Çantanın kiloyla ilgisi yok mesela ama aldığum güzel güzel çantaları bile zayıf kızlarda görünce bayılıyorum kendime hiç yakıştıramıyorum. Giyinmek süslenmek makyaj yapmak hiç zevk vermiyor artık sanki boşa yapıyorum gibi. Sağolsun en yakın olduğum kuzenim bile bana boydan bpydan zayıf süslü fotolarını atınca üzülüyorum bilerek yapıyormuş gibi kızıyorum sonra da kendime kızıyorum haksızsın diye. Kilo vermek tamam zamanla hallederim ama neden kendime hiçbirşeyi yakıştıramıyorum bilemedim. Sanki hayatta herşeyimin önüne geçiyor bu. Özgüvenimi de etkiliyor. Kendimi beğenmek istiyorum. Aslında yüzüm gerçekten güzeldir bunun aksini duymadım hiç şimdiye kadar. Ama gönlümce alılveriş yapıp giyinip süslenemiyorum. Sanırım yaşım itibariyle de çok istiyorum bunları. Ne bileyim aklı başında iyi bir bölüm okumuş kitap okuyan kendini geliştiren bir insanım ama bu özelliğim beni geriye çekiyor gibi. Var mı benim gibi hisseden? Konuşup dertleşelim

nerelerin sizi rahatsız ettiğini biliyorsanız, bölgesel sıkılaşmaya gidin..
belli salonlar var.. Cm bazında incelirsiniz..
inceldikçe özgüveniniz gelir.. saçlarınızı değiştirin, boyatın vs..
kendinizi sevmeye çalışın..

önce geceleri abur cubur yeme..ekmek ve hamur işi yeme..spora git yürüyüş yap ki havalar artık düzeldi her akşam yürü..en önemlisi kendini sev..

İlk önce gerçekten rahatsızsan ki öyle gözüküyor,bi yerden başlaman lazım diyete ve spora başla sporla beraber verirsen incelirsin azimli ol :KK51:

Bence sorununu spor çözer:)
Çünkü spor yaptıkça kendini daha mutlu dinç hissedeceksin. Ve her spor sonrası kendin için bir şey yapmış olmanın verdiği huzur..
Tabi bir de sıkılaştıkça kas oranın arttıkça tartı değişmese bile (diyetsiz zor tabi kilo azalması) incelmiş ve fit gözüktükçe özgüvenin de gelişecektir. Spor salonuna gidemiyorsan aç youtube'dan leslie sansone yada ebru şallı yada jilian michaels yada casey ho filan inan çok işe yarıyorlar, hem sıkılmadan yapılıyor.
Takıntı yapma kilo olaylarını ayrıca. Bir arkadaşım var beli çok kalın. Ama öyle kamufle etmeyi öğrenmiş ki giysi tercihiyle, inan muhteşem fiziği olan biri bile onun kadar hoş gözükmez gözüne. Biraz barışık olmalı. Hiçbir vucut mükemmel değil.
Pozitif insanlar zayıf insanlardan daha güzel geliyor insanın gözüne inan..

önce geceleri abur cubur yeme..ekmek ve hamur işi yeme..spora git yürüyüş yap ki havalar artık düzeldi her akşam yürü..en önemlisi kendini sev..
Bir ara bunları yapmıştım gerçekten işe yaramıştı teşekkürler yorum için tekrar başlayacağım

Haklısınız pozitif olmak gerçekten önemli o konuda da pek iyi değilim. Spora tekrar başlamayı düşünüyorum kilodan çok stresimi atıp rahatlamak için
Bence sorununu spor çözer:)
Çünkü spor yaptıkça kendini daha mutlu dinç hissedeceksin. Ve her spor sonrası kendin için bir şey yapmış olmanın verdiği huzur..
Tabi bir de sıkılaştıkça kas oranın arttıkça tartı değişmese bile (diyetsiz zor tabi kilo azalması) incelmiş ve fit gözüktükçe özgüvenin de gelişecektir. Spor salonuna gidemiyorsan aç youtube'dan leslie sansone yada ebru şallı yada jilian michaels yada casey ho filan inan çok işe yarıyorlar, hem sıkılmadan yapılıyor.
Takıntı yapma kilo olaylarını ayrıca. Bir arkadaşım var beli çok kalın. Ama öyle kamufle etmeyi öğrenmiş ki giysi tercihiyle, inan muhteşem fiziği olan biri bile onun kadar hoş gözükmez gözüne. Biraz barışık olmalı. Hiçbir vucut mükemmel değil.
Pozitif insanlar zayıf insanlardan daha güzel geliyor insanın gözüne inan..

İlk önce gerçekten rahatsızsan ki öyle gözüküyor,bi yerden başlaman lazım diyete ve spora başla sporla beraber verirsen incelirsin azimli ol :KK51:
Teşekkürler yorum için sanırım en büyük yardımcım sğor olacak

nerelerin sizi rahatsız ettiğini biliyorsanız, bölgesel sıkılaşmaya gidin..
belli salonlar var.. Cm bazında incelirsiniz..
inceldikçe özgüveniniz gelir.. saçlarınızı değiştirin, boyatın vs..
kendinizi sevmeye çalışın..
Saçlarımla da derdim var yaza nişan olabikir o yüzden kestirmek istemiyorum ama şekil de veremiyorum toplamaktan sıkıldım ne yapsam bilmiyorum saçlarım için boya olayına bir kere girsim saçımda beyazlar çıktı o yüzden boya düşünmüyorum

Saçlarımla da derdim var yaza nişan olabikir o yüzden kestirmek istemiyorum ama şekil de veremiyorum toplamaktan sıkıldım ne yapsam bilmiyorum saçlarım için boya olayına bir kere girsim saçımda beyazlar çıktı o yüzden boya düşünmüyorum

bu yazın modası ombre yaptırabilirsiniz uçlara çok hoş duruyor vaktiniz oldukça maşa ile dalga verirsiniz vaktiniz darsa düzleştirip çıkarsınız dışarı diğer arkadaşların da dediği gibi yürüyüş ve beslenmeye dikkat diyebiliorum benmde 4 kilo fazlam var çok dert etmiyorum sadece elbise giydiğimde biraz göbeğimi içime çekiyorum :KK53:

ayrıca bende pilatese başlayacağım hem esneklk hemde sıkılık veriyor vücuda :KK49:

Arkadasim boyun 1.69 ..massallah manken gibisin...spora basla biraz kilo ver tamamdir...ama eger takIntI seviyesindeyse bu kendini begenmeme durumu bunun icin de doktora gitmelisin...bi psikologa git devlet hastanesinde konus bakalim ne diyecek...

kıyafeti kendine yakıştırmak inna boy ve kiloşyla alakalı değil. melsela ben 178 boyunda 58 kiloyum manken gibi vüvcudum var ama giyinmeyi bilmiyorum. hatta zevkime o kadar güvenmem ki mağazaya girice vitrin mankenini üzerinde rne varsa alıp çıkarım. bana kalsa hiç taşııyamıyorum kıyafetleri. yazık oluyo

benımde 1.68 boy 57-58 kılo ve tek yaglanma bel cevresı ve gobekte var. bırde gastrıtten oturu yemeklerden sonra sıskınlıgım oluyor ne yazıkkı ;(

ben 25 ınden sonra kılo almaya basladım ve kılolar oturuyor artık bunyeye. bende dar seyler gıyemıyorum, otuurnca pırt gobek fırlıyor one ama yapacak bırsey yok sporada ayıracak zamanım yok.. kılom aslında ıdeal kılo ama tek bolgeden kılo almam sıkıntılı gobısımle yasayıp gıdıyoruz napalım :KK66:)

benımde 1.68 boy 57-58 kılo ve tek yaglanma bel cevresı ve gobekte var. bırde gastrıtten oturu yemeklerden sonra sıskınlıgım oluyor ne yazıkkı ;(

ben 25 ınden sonra kılo almaya basladım ve kılolar oturuyor artık bunyeye. bende dar seyler gıyemıyorum, otuurnca pırt gobek fırlıyor one ama yapacak bırsey yok sporada ayıracak zamanım yok.. kılom aslında ıdeal kılo ama tek bolgeden kılo almam sıkıntılı gobısımle yasayıp gıdıyoruz napalım :KK66:)
Kİlon çok iyiymişbenim fazlalık da göbekten ve o gastrit sebebiyle şişkinlik b2nde de var umarım kurtulabilirim çok sinir oluyorum göbeğime

kıyafeti kendine yakıştırmak inna boy ve kiloşyla alakalı değil. melsela ben 178 boyunda 58 kiloyum manken gibi vüvcudum var ama giyinmeyi bilmiyorum. hatta zevkime o kadar güvenmem ki mağazaya girice vitrin mankenini üzerinde rne varsa alıp çıkarım. bana kalsa hiç taşııyamıyorum kıyafetleri. yazık oluyo
Yok kıyafet zevkim iyidir arkadaşlarıma kardeşime çoğu zaman yardım ederim seçimlerinde ama ben fiziğimi beğenmediğim için alışveriş yapmak hiç içimden gelmiyor malesef

Arkadasim boyun 1.69 ..massallah manken gibisin...spora basla biraz kilo ver tamamdir...ama eger takIntI seviyesindeyse bu kendini begenmeme durumu bunun icin de doktora gitmelisin...bi psikologa git devlet hastanesinde konus bakalim ne diyecek...
Teşekkür ederim aslında takıntı diyemem tam olarak ama yiyorum ve bilerek kendimi daha kilolu hale getirince daha sinir yapıyo bende bu konu kilo aldıkça da giyinmekten gezmekten özel günlerden hiç zevk alamıyorum

X