- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
Belki burda yazılanlara göre dert değil bu ama beni üzen bir durum oludğu için paylaşmak istedim. 1.69 boyum var. Aşırı kilolu değilim ama 7,8 kg fazlam var ve sorun bu kilonun göbek bölgemde toplanması. Göğüsler de büyük olunca daha kilolu gösteriyorlar. Ne alsam ne giysem kendime yakıştıramıyorum. Bir ara 5 kg verdim yine hiçbişey yakıştıramıyordum kendime. Çantanın kiloyla ilgisi yok mesela ama aldığum güzel güzel çantaları bile zayıf kızlarda görünce bayılıyorum kendime hiç yakıştıramıyorum. Giyinmek süslenmek makyaj yapmak hiç zevk vermiyor artık sanki boşa yapıyorum gibi. Sağolsun en yakın olduğum kuzenim bile bana boydan bpydan zayıf süslü fotolarını atınca üzülüyorum bilerek yapıyormuş gibi kızıyorum sonra da kendime kızıyorum haksızsın diye. Kilo vermek tamam zamanla hallederim ama neden kendime hiçbirşeyi yakıştıramıyorum bilemedim. Sanki hayatta herşeyimin önüne geçiyor bu. Özgüvenimi de etkiliyor. Kendimi beğenmek istiyorum. Aslında yüzüm gerçekten güzeldir bunun aksini duymadım hiç şimdiye kadar. Ama gönlümce alılveriş yapıp giyinip süslenemiyorum. Sanırım yaşım itibariyle de çok istiyorum bunları. Ne bileyim aklı başında iyi bir bölüm okumuş kitap okuyan kendini geliştiren bir insanım ama bu özelliğim beni geriye çekiyor gibi. Var mı benim gibi hisseden? Konuşup dertleşelim