ooyy kıyamam benim güzelime bitaneme tatlımaaa :teselli:
üzülme bizim zamanımızda gelecek inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
nisan naber canım. annen nasıl oldu haber verdiler mi?
ben etamin alamadım dün. kuaföre gittim vakit geçti yaa pazar günü nişanlımlara davetliyiz ailece. ya saçıma örgü modeli yaptırıcam kuförde delikafadulden
bu etamini işleyip resmini buraya koyucam nasıl olmuş bak bakalım tamam mı? ay görünce bayılacak alkisalkisalkis hep senin sayende nisancım.
necmi görüyorum seni nan şakkıdı
nisancım buarada çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar wersin anneciğine.. umarım herşey yoluna girer biranönce.. opuyorumnanaktan
:1hug: ewlenelim çilak suratım yaa kocişlerimize kawuşalım, sonra burda ewlilikten bahsedelim şöle oldu böle oldu dieee ya yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile
bide aradan 2-3 yıl geçsin bebiş yapalmm:CüvCüv:sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
ay bu cümleyi ne çok kuruyorum bilemezsin. zaman çabucak geçsin istiyorum. şu askerlik hayırlısıyla bitsin istyorum...:Saruboceq:
:1hug: ewlenelim çilak suratım yaa kocişlerimize kawuşalım, sonra burda ewlilikten bahsedelim şöle oldu böle oldu dieee ya yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile
bide aradan 2-3 yıl geçsin bebiş yapalmm:CüvCüv:sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın. annem terapiyi almış. dönüyolarmış. 1saate evde olurlar ama ilaç değiştiği için yine ilki gibi zorlu bi sürece girdik sanırım. bikaç kez istifra etmiş.:1no2:
nişanlın bencede çok sevinecek canım. knd el emeğin sonuçta. onun için bişiler yapıyosun.
ben hemen vericem çocuğu kucağına kaydirigubbakcemile3
kız ben seneye eylül ortası gibi düşünüyorum allah kısmet ederse :Saruboceq:
sıcakta şeyedemem ben yani evlenemem kaydirigubbakcemile3
dimi kuzum yaaamafoldumben kawuşalım artık wala tak etti canıma, ayrı gayrı olmaktan bıktım, önce gelcek die gün saymaktan geldiği zamnda döncek die korkarak gün saymktan yoruldm:gitme:
hayırlısıyla alsın teskeresini kawuşun inş canım benimmm:Saruboceq:
ben hemen vericem çocuğu kucağına kaydirigubbakcemile3
kız ben seneye eylül ortası gibi düşünüyorum allah kısmet ederse :Saruboceq:
sıcakta şeyedemem ben yani evlenemem kaydirigubbakcemile3
rabbim acil şifalar versin tez zamanda nisanım. :Saruboceq:
ah canım inşallah sağ salim kavuşucaz :Saruboceq:ah şu askerlik..:gitme:
bitse de kavuşsak.Şeniz
şafak 448turkbayragi
kaydirigubbakcemile2 napaysınız süprizzzzz
dilom hoşgeldin yavru kuşum
kızlar bugün nişanlımla iftar yapıcaz cokacimcoookalkisalkisalkis
benneyaptımki :dilcikar: :kıskananüyesimili:
Çok canım sııkın yaa
arı kafana gurbannnn olummmm... sen napan be gardaşşş??kaydirigubbakcemile2 napaysınız süprizzzzz
ah canım inşallah sağ salim kavuşucaz :Saruboceq:
dilom hoşgeldin yavru kuşum
kızlar bugün nişanlımla iftar yapıcaz cokacimcoookalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?