Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ooyy kıyamam benim güzelime bitaneme tatlımaaa :teselli:
üzülme bizim zamanımızda gelecek inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

:1hug: ewlenelim çilak suratım yaa kocişlerimize kawuşalım, sonra burda ewlilikten bahsedelim şöle oldu böle oldu dieee ya yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

bide aradan 2-3 yıl geçsin bebiş yapalmm:CüvCüv:sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

nisancım buarada çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar wersin anneciğine.. umarım herşey yoluna girer biranönce.. opuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın. annem terapiyi almış. dönüyolarmış. 1saate evde olurlar ama ilaç değiştiği için yine ilki gibi zorlu bi sürece girdik sanırım. bikaç kez istifra etmiş.:1no2:
nişanlın bencede çok sevinecek canım. knd el emeğin sonuçta. onun için bişiler yapıyosun.

ay bu cümleyi ne çok kuruyorum bilemezsin. zaman çabucak geçsin istiyorum. şu askerlik hayırlısıyla bitsin istyorum...:Saruboceq:

ay bu cümleyi ne çok kuruyorum bilemezsin. zaman çabucak geçsin istiyorum. şu askerlik hayırlısıyla bitsin istyorum...:Saruboceq:

dimi kuzum yaaamafoldumben kawuşalım artık wala tak etti canıma, ayrı gayrı olmaktan bıktım, önce gelcek die gün saymaktan geldiği zamnda döncek die korkarak gün saymktan yoruldm:gitme:

hayırlısıyla alsın teskeresini kawuşun inş canım benimmm:Saruboceq:

ben hemen vericem çocuğu kucağına kaydirigubbakcemile3
kız ben seneye eylül ortası gibi düşünüyorum allah kısmet ederse :Saruboceq:
sıcakta şeyedemem ben yani evlenemem kaydirigubbakcemile3

rabbim acil şifalar versin tez zamanda nisanım. :Saruboceq:

delüüükaydirigubbakcemile3

biz temmuz ortası yapıoz galiba anacım bakalım..

yok la biz konuştuk dün 2-3 yıl yapmıoz çocuk, önce gezilck yerleri halledecez, öğrenciliğimizden beri hayalde olan yerler war oralara gitcez. sonra :CüvCüv:

ya diok benim tosun 26da ewlenioz, 2-3 yıl çocuk yok, ozaman biz 30muzda anne baba oluoz çok geç ya biz 50 yaşımızdayken daha 20 yaşında çcuğumuz olcak dio, bende dedim takma aşkım anti-aging süreriz her tarafımıza kaydirigubbakcemile3

amin canım. tez zamanda kavuşalım:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız acelen ne hemen çocuk yapcan. azcık başbaşa kalın.:jeyyar:

rabbim acil şifalar versin tez zamanda nisanım. :Saruboceq:

amin canım sağol:Saruboceq:

kızlar yok şaka yaptım ne çocuğu :roflol:
ben 1 sene falan beklicem sonra çalışmalara başlıcam anca olur zate sonrada 9 ay hamilelik al sana 2,5 yıl kafamçokkarıştı

bende eylül dedim ama belki ileri kayar veya ekim başı olur bilmiyorum. seneye ramazan ağustosun 10una falan denk gelirse bayramda anca eylülünn ortası gibi biter. yada bakarsın ağustosun başında halletmişim bu işiÇok üzgünüm çoook yani düğün işini hihoyyyt

aman hakkımda hayırlısı neyse o zaman olsun. :Saruboceq:
bebek içinde öyle sağlıklı gelsinde ne zaman olursa olsun.:Saruboceq:
hepimiz için :Saruboceq:
ben şu askerliği atlatayımda başka bişey düşünmüyorum

turkbayragi aralık/2009 aşkım asker turkbayragi

kaydirigubbakcemile2 napaysınız süprizzzzz
arı kafana gurbannnn olummmm... sen napan be gardaşşş??
ah canım inşallah sağ salim kavuşucaz :Saruboceq:

dilom hoşgeldin yavru kuşum
kızlar bugün nişanlımla iftar yapıcaz cokacimcoookalkisalkisalkis

pazara kadar kıskanmıom seni:1closedeyes:

sonra başlıcam yine, nişanlımla şunu yapcaz bunu yapcaz dediğinde kafana wurmaya Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…