Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

sağol deren güzeldir benim nickim :))) ağız sulandırırım :roflol:
kızlar ben kaçıyorum esen kalın :)

Aslında Pek Aram Yoktur Meyva ile ama insan niyetli olunca gözüne herşey çekici gelio :icecream:

e anlat bakalım.
kimsin nesin? kısaca tanıyalım seni.sengözlerimebaksanab

Adım deren 25 yaşındayım özel bir sektörde muhasebe işiyle uğraşmaktayım evin en küçük ve en yaramaz kızıyım yarışmaya ankaradan katılıyorum

2 yıllık sözlülük döneminden sonra deli gibi sevdiğim adamla geçen ay nişanlanarak bende aranıza katılmaya hak kazandım zemuszemus

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :kedi:

Edit

kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin canım aramıza.

Hoşbulduk Dilocum :1rolleyes:

aramıza hg deren neler yapıyosun

hoşbulduk esracım şuan boş boş takılıp vakit öldürmeye çalışıyorum sen neler yapıosun :1closedeyes:

Son düzenleme:
memnun odum cnm.ben gülsüm ama nisan dersen anlarım anca.çünkü öle alıştım burdakaydirigubbakcemile3
bende 1 ağustosta ortalama 17 yıllık bi geçmişimiz olan çocukluk arkdşmla nişanlandım.opuyorumnanaktan yaklaşık 1,5buçuk yıldır birlikteyiz. ikimiz aramızda sözlenmiştik hemen. 17 yıllık diyince beni yaşlı falan sanma 22 yaşındayım dahakaydirigubbakcemile3

Valla doğru Tahmin Cümlenin Başını Okurken " Amanın Teyzeymiş Bu Dedim" fisfisfis
Neyseki Çabuk Açıklamışsın Doğrusunu :roflol:
Allah Tamamına Erdirsin Canım Darısı Tüm Sevenlerin Başına Olsun İnşallah opuyorumnanaktan

Hee Bu arada bende çok memnun oldum Tatlım :1hug:

daha önce karşılaştım bu durumlada ondan hemen açıkliyim dedimkaydirigubbakcemile3
bu arada ben asker yolu bekliyorum.
şafak 448turkbayragi

hgeldın derencım ben de fatma 22 yasındayım bende 4 ay 2 günlük nişanlıyımkaydirigubbakcemile3
aramıza hgeldın

daha önce karşılaştım bu durumlada ondan hemen açıkliyim dedimkaydirigubbakcemile3
bu arada ben asker yolu bekliyorum.
şafak 448turkbayragi

Oyyy Kıyamam Sana Hayırlı Teskereler Canım Benim :teselli:

Benimki Hala Gitmedi Evlendikten Sonra Gidecek -tatlicadiarzu-

hgeldın derencım ben de fatma 22 yasındayım bende 4 ay 2 günlük nişanlıyımkaydirigubbakcemile3
aramıza hgeldın

Hoşbulduk Canım Memnun Oldum Fatmacım kaydirigubbakcemile5 Allah tamamına erdirsin İnşallah Arkadaşım :1hug:

Aiiyy Biri Şafak Sayıyo turkbayragi
Biri nişan Günü Sayıyo opuyorumnanaktan
Bende iftarın Son saatlerini sayıyo cokacimcoook

Son düzenleme:
ay ne güsel bende düğün günü saymak istiyorum. gerçi sayıyo sayılırım. 2011 haziran temmuz gibi kafalarda duruyo. yani 2 sene..opuyorumnanaktan

Kızlar hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum vereliniortak

fakat şimdi çıkmam lazım hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar a.s.

Derenciğim hoşgeldin aramızaaaa bu sana a.s.

canlarım ne yapıyorsunuzzz uzun zamandır ihmal ettiğimi dşündüğüm şeyi yapıyorum ve listeyi ekliyorum ...

topiğimizin nişanlı adayları
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-esra8608

17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü

:kedi::kedi:ayy ben ilk sıradayım kızım heyecan yaptım şimdi yaa:kedi::kedi:
daha eksikler var ama kafam bir rahata ermedi iki üç haftadır ya saç çiçeğim bilem yok:bbo:ayakkabıyı saymiyim:gitme:
ayy tamamlarım inşallah daha şarkı listesi yapılacak.
arada birsürü başka şeyim var kafam kaldırmıyor artık hee erkekler ne rahat aldık adama bi günde takımı gömleği.diğer gün ayakkabıyı kravatı bitti işi bi de bize bakkaydirigubbakcemile
neyse canlarım bukadar yakımadan sonra gününüz aydın olsun diyorum bu ve bundan sonraki günler hep ama hep istedikleriniz olsunopuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…