canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin özledim seniiiiiiii:1hug: nişanlının geldiğini tahmin ettik zaten... maşaalhh çifte kumrular sizi...kızlar selammm ben geldimmm hihoyyyt kocişim hala uyuo benim odada bende çöktüm pc başına...zemuszemus
deren hoşgeldin cnm aramıza.. hemen tanıtayım kendimi..
adım aylin ama kısaca maçig neçmi diyebilirsin kaydirigubbakcemile3 25 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim(!), ağustos 18 itibariyle 1 yıllık nişanlıyım şuan odamda uyuyan hayallerimin irkeğiyle:kedi: seneye temmuz 20 gibi ewlenioruz inş:Saruboceq:
foto yokmu foto koysan şöle nişan footolarından derencim yaakaydirigubbakcemile5
lepimm gelşmereden haberdarrrr merakta bırakma biziiiiiiidelikafadulden
:kedi::kedi:ayy ben ilk sıradayım kızım heyecan yaptım şimdi yaa:kedi::kedi:
daha eksikler var ama kafam bir rahata ermedi iki üç haftadır ya saç çiçeğim bilem yok:bbo:ayakkabıyı saymiyim:gitme:
ayy tamamlarım inşallah daha şarkı listesi yapılacak.
arada birsürü başka şeyim var kafam kaldırmıyor artık hee erkekler ne rahat aldık adama bi günde takımı gömleği.diğer gün ayakkabıyı kravatı bitti işi bi de bize bakkaydirigubbakcemileneyse canlarım bukadar yakımadan sonra gününüz aydın olsun diyorum bu ve bundan sonraki günler hep ama hep istedikleriniz olsunopuyorumnanaktan
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin özledim seniiiiiiii:1hug: nişanlının geldiğini tahmin ettik zaten... maşaalhh çifte kumrular sizi...
inşallah canım gelir merak etme herşey gelir geçer hayattaa yeter ki gönüller bir olsun...inş cnmm:Saruboceq: geçen sene çok sık gelemedi 5ay görüşmediğimiz oldu sana anlattığım sorunlardan dolayı, ama bu sene en geç 1,5 - 2 ayda bir gelcem yeter artık dio, inş gerçekleşirrr :gitme:
heyecanla beklioruz fotoları delikafaduldendelikafadulden
hayırlı olsun dilom.çok sevindimmm
melonimm nabersn datlum???fıstıklar diyarına hoşgeldimm efendiimDDmaçig necmi ile graceeme sonra da herkeslere selam olsun ...
gracemmmm dimi yaa düğündü hazırlıktı telaşdı gelir geçer demiiiiiidelikafadulden temmuuuuuzzz çabuk gellllinşallah canım gelir merak etme herşey gelir geçer hayattaa yeter ki gönüller bir olsun...zaten sen bu seneyi düğün hazırlıklarıyla dolu dolu geçirrsin canım şurda temmuza ne kaldı delikafadulden
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kızlarr nasılsınız Şeniz
Ben heyecandan ölmek üzereyim :1rolleyes:
Babam bildiğiniz üzere sevgilim askere gidip gelmeden nişana karsıydı benneyaptımki
Bugün ne oldu bilin bakam
Tamam dedi.
Ne istiyosanız yapalım dedi :1shok: :asigim:
Eylülün başlarında kaynanamlar gelecek nişan tarihi belirlenecek:asigim:
Çok mutluyum yaaa :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?