Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

amin gracekafammm aminn mafoldumben biranönce kawuşalım hepimiz yaa bitsin bu ayrılıklar..

amin canımmm

anlat dinlerim ben kendi adıma

şöle girim konuya:

kayınwalidemle şuana kadar hiçbi srunumuz olmadı, yani zaten uzaktayız nişan dahil 2 kere görüştük 1er haftalık, diğer görüşmeler hep telde oldu, bi sorunda olmadı öle herşey gayet normal yani..

nolur söleyin bana benmi yanlış düşünüorum, yani bunlar normalmi, benmi takıorum boşyere.. siz olsanız ne düşünürdünz?

Son düzenleyen: Moderatör:
vallaa aylinim ben de öyle düşünürdüm senin gibi büyük ihitmalle de günahını almayalım ama şu mübarek günlerde öyledir madem gözlemlerin o yönde hep oğlunu devamlı senin yanındayken eksikliğini hatırlatıyor her fırsatta o söyledğide dikkat çekmek içindir ...

şimdiye kdr tabiiki uzak olduğunuz için telde konuşmalar rutindir yani ne konuşacaksın ki olması gerektiği gibi konuşulur ama nişanlın yanına gelince yanyanasınız filan diye huzursuzluk vermek amaçlı yapabilir bişeyler...

bacım hiç üsteleme ,allahtan nişanlın anlıyor ve biliyor bu durumu o yüzden senin tarafında ... bence bu tarz şeyleri takarsan taktıkça büyür derinleşir ve hep içinde böyle hırs gibi bişey oluşur...

canım aynı şeyleri bende yaşıyrm.
kaynanalar çocuklarını paylaşmak istemiyorlar.
türlü türlü bahaneler buluyorlar.
abuk sabuk saçma sapan
en güzeli takmamak.
ben 5 gündür ağlıyrm elde ne var hiç bişey.
gözyaşlarımı akıtmama değdimi değmedi.
sonuç düşünsende taksanda takmasanda hep aynı.
kaynanaların hepsi bir.
oğullarının mutluluğunu paylaşamıyorlar.
elin kızı geldi oğlumu benden çaldı gözü ile bakıyorlar.
düşman gibi görüyorlar bizleri.
çok haklısın tabii ama nişanlın üzülmesin die susuyorsun
bende susuyorum.
ama sonra da saf yerine konuluyorum.
davranışlar tekrarlanıyor sürekli
yaptığımız doğrumu yanlış mı bilmiyrm.
ama allah hepimize sabır versin

önemli olan nişanlının ne düşündüğü magicim benimkide öyle ya onlara destek olsalar işimiz daha da zorlaşırdı.
bizde telefonda ne zaman konuşurken gülsek sesimizi duysa bamm gümm kapı çarpıyor.
insan oğlunun gülmesini istemez mi.

aynen kuzum ya, yani bu çok bariz olmaya başladı artık, beni sewmio demiorum kesinlikle normalde okadar iiki gözümün içine bakar gittiğimzde, tlflrda kızım kızım die konuşur, amaaaa nişanlım buraya gelsin herşey değişiooo:bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
alinim nişanlın senin en büyük dayanağın sen ayakalrının üzerinde duran bir eş olacaksın nihayatinde o sebeple zaman zaman tavrını ortaya koy ,hakszlığa karşı sebepsiz yere hzursuzluk çıkarp ortamı gerenlere karşı gerekli tavırları koyalım ki herkes duracağı yeri blsin bu saygıszlık değildir... o sebeple sen mahsun ve ezikmiş gibi davranacak biri olamazsın sizin bir yaşam tarzınız var ... anneler babalar aileler yerlerini bilecekler... senin çok güçlü olup hayat tarzını güçlüce karşılarında savunman lazım ve çok şanslısın eşin senin yanında annesinin her dedğini yapan insanlarda var kabul edenlerde var... güç birliği içinde olup gençlerinde tercihlerinin olabilceğini göstereceksiniz ...lmaz:

canım nedense zaten hep oğullarıyla dertleri.
hep öyle diyorlarda gelinlerdn çıkarıyorlar acısını.
istiyorlar ki oğulları dizlerinin diplerinde otursun.ayrılmasın bir yere.
bana telde diyorki
yeter artık yeter bende oğlumla oturup sohbet etmek istiyorum.
onla çay içmek istiyorum:)konuşmayın telefonda yeter diyor:)
sanki 10 yaşında çocuk bahsettiği.

takma magicim valla kafana hepsi aynı aslında al birini vur ötekine paylaşamama duygusu.
bugün 1 derdin varsa yarın olcak 10.
hepsi yapar bunları
oğlum hasta oldum gel.
oğlum seni özledim gel.
oğlum gel geel.
ben göze aldım hepsini.
seninde olabilir bunlar o yüzden şimdi takıp canını sıkma

kuşum bende de bu var işte.
benim nişanlım bir rahatsızlık geçirdi.
önemli bişeydi aslında onu bile benim üstüme attı senin yüzünden oldu die.
sesimi çıkaramıyrm saygısız gelin demesinler die.
ama o hep tepeme biniyor bu böyle nereye gider bilemem.

evet ya allahtan ona şükür.
düşünüyrm ya evet anne haklısın dese ne olcaktı.
allah korusun yaaa

oyy kuzularım gerçekten zor bir durum hele ki yakın bir hayat sürecekler için.. Çok şükür benim kayınvalidemiin öyle huyları yok ...

ama ikiniz içinde son söylediklerim geçerli olacaklar karşılarında her dediklerine evet diyen biri olmayın kocanız sizin yanınızda siz çekip çevirin şaşaırp kalsınlar

canım gidicem çarşamba günü yine beni suçlayacak.
aslında söylemek istiyrm beni suçlama artık yeter kabahatlı olan sensin suçuıunu bana atmaya çalışıyorsun die ama nerde.
aslında paylaşmak isterdim ama burda olmuyor maleseff

benm demek istedğim saygıszlıkla değil yanlış anlaşılmasın lütfen eli maşalı gelin oldun demiyorum aman haa lmaz: sizin gibi şekelrler gerçi istese de olamazlar ama eli maşalı :1hug:gerken yerde hayır biz böyle düşünmüyoruz gibi laflarla biz öznesinin içinde oğlunu da katarak konuşun mesela :teytey:

çok akıllıca aslında.
zaten istesekte olamayız ki öyle.
eminim magicinde içinde kalmıştır söyleyeceği birçok şey.
ama söylenmiyor işte.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…