ayy canım ya tez zamanda kavuşun.
amin gracekafammm aminn mafoldumben biranönce kawuşalım hepimiz yaa bitsin bu ayrılıklar..
inşş zeynommm:Saruboceq:
ya kızlar ben size bişe sormak istiodum kaçgündür yani canımı sıkan bişe, baktım kayınwalide muhabbeti geçmiş sormka istiorum.. çıkıcakmısınız hemen yoksa anlatımmi??
canım aynı şeyleri bende yaşıyrm.
kaynanalar çocuklarını paylaşmak istemiyorlar.
türlü türlü bahaneler buluyorlar.
abuk sabuk saçma sapan
en güzeli takmamak.
ben 5 gündür ağlıyrm elde ne var hiç bişey.
gözyaşlarımı akıtmama değdimi değmedi.
sonuç düşünsende taksanda takmasanda hep aynı.
kaynanaların hepsi bir.
oğullarının mutluluğunu paylaşamıyorlar.
elin kızı geldi oğlumu benden çaldı gözü ile bakıyorlar.
düşman gibi görüyorlar bizleri.
çok haklısın tabii ama nişanlın üzülmesin die susuyorsun
bende susuyorum.
ama sonra da saf yerine konuluyorum.
davranışlar tekrarlanıyor sürekli
yaptığımız doğrumu yanlış mı bilmiyrm.
ama allah hepimize sabır versin
ailesi antalyada değil mi sende orda yaşayacaksın yanlış hatırlamıyorsam?
alinim nişanlın senin en büyük dayanağın sen ayakalrının üzerinde duran bir eş olacaksın nihayatinde o sebeple zaman zaman tavrını ortaya koy ,hakszlığa karşı sebepsiz yere hzursuzluk çıkarp ortamı gerenlere karşı gerekli tavırları koyalım ki herkes duracağı yeri blsin bu saygıszlık değildir... o sebeple sen mahsun ve ezikmiş gibi davranacak biri olamazsın sizin bir yaşam tarzınız var ... anneler babalar aileler yerlerini bilecekler... senin çok güçlü olup hayat tarzını güçlüce karşılarında savunman lazım ve çok şanslısın eşin senin yanında annesinin her dedğini yapan insanlarda var kabul edenlerde var... güç birliği içinde olup gençlerinde tercihlerinin olabilceğini göstereceksiniz ...lmaz:
oyy kuzularım gerçekten zor bir durum hele ki yakın bir hayat sürecekler için.. Çok şükür benim kayınvalidemiin öyle huyları yok ...
ama ikiniz içinde son söylediklerim geçerli olacaklar karşılarında her dediklerine evet diyen biri olmayın kocanız sizin yanınızda siz çekip çevirin şaşaırp kalsınlar
benm demek istedğim saygıszlıkla değil yanlış anlaşılmasın lütfen eli maşalı gelin oldun demiyorum aman haalmaz: sizin gibi şekelrler gerçi istese de olamazlar ama eli maşalı :1hug:gerken yerde hayır biz böyle düşünmüyoruz gibi laflarla biz öznesinin içinde oğlunu da katarak konuşun mesela :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?