Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bence en başından daha evlenmeden sınırınızı çizin kızlar tecrübeyle sabit yani yoksa onların ne isteği biter ne nazlanmaları vallaayasakkelime

bazı şeylere boyun eğmemek gerekio gerçekten, yoksa ilerde biz zararlı çıkarız... Allahtan kızlar nişanlım hep destek bana, benden çok düşünür beni, bizi...

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallahh kuzummm allah sizin aranızdaki bağı hiç bozmasın maşallahhh maşalahhh

amin kuşum.
allah sabır versin bana da sizlere de
5 gündür ağlıyrm valla. zor toparladım.
magicm üzme kuşum sende kendini oğlu yanına varınca rahatlar.
hepsi aynı sonuçta paylaşmak istemiyorlar.
gracemin dediği gibi biraz kendimizi belli etmek lazım aslında hep sus hep sus olmuyor ne yazıkki suistimal ediliyrz.

kızlar ben kaçar.iyi geceler hepinize.
güzel uykular.
prenslerinizi görün rüyanızca.
opuyorumnanaktan bye bye

iyi gecelerr canım benim üzülmeee seni çok seven bir kocişin var hep onu düşünnn

maşallahh kuzummm allah sizin aranızdaki bağı hiç bozmasın maşallahhh maşalahhh
amn kuşummm hepimizin inşşşş:Saruboceq:

sonbaharım bukadar üzülme sende lütfen, senin durumun ilerlemiş haklısın çok üzülüosun ama yine zararı kendin görüosun, toparlan biraz ezdirme kendini sewgini... öpüorum cnmm ii geceler tatlı rüalar opuyorumnanaktan

bende kaçim kızlar yaa, aşkım warmış aradı çok şükürrr:Saruboceq:

dinledğinziz we fikrleirniz için çok ama çok tşkler, iiki warsınızopuyorumnanaktan

aynen kızlarr iyi gecelerrr dert etmeyin bişeyiii seviliyor ve çok seviyorsunuzzz muckkk :asigim:

magiccim sonbaharcım çok üzüldüm gerçekten.ama ne yazıkki var böyle erkek aileleri.daha ben bir şey görmedim bakalım ilersini bilemem.ama sanmıyorum önemli bi sorun olacağını.benim de tek derdim kendi memleketimde oturmak istemem

günaydın kızlar
nasılsınz bakalım. opuyorumnanaktan
haftasonunun konusu bayram olmuş. ve bi arada bnm yastık konuşulmuş.
biz önceden konuştuk bayramlarda falan öle birbirimize yük olmayalım bişey almayalım diye.sonuçta annem hasta,kardşm üniv gidiyo. e onlarda öle.nişanlım yok,kardşi üniv gidiyo falan. ben kime giycem bayramlığı nişanlım yok dedim. bu şekilde anlaştık. bi annem boş olmaz baklava alırız dedi. onuda nişanlım askere gitmeden önce konuşurken kayınvalidemde üstüne geldi. duydu. biliyo yani baklava götüreceğimizi. bişey alırmı bilmem. ama almazsada neden diyip alınmayız çünkü almayalım dedik.vereliniortak

yastığa gelince kızlar gerçekten zor değil. yapmanız gerekn tek zorlu yanı kareleri sayıp şemayı ortalamak.sorasında her kareyi çarpı şeklinde işliyorsunuz. etamini çift taraflı veriyolar. 3 kenarını birleştirip 4.kenarada gizli fermuar diktim ben. bunu herhangi bir terzide yapabilir.çok kolay. içinede elyaf yastık aldım. nişanlım odasında baş köşeye koydu,ölece duruyor. görenler hayran kalmış. hatta görümcem dediki ne aşkmış be, neler yaptırıyor...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın nisan.
Ay snein o yastıkları gördüm ya annemle sandığı boşaltmıştık anneminde bisürü varmış öyle işlemeleri :lepi:
Hepsini ben alacam

ne güsel. annemde bisürü işlemiş. ama hepsini alamamış. ananem şehire gidiyon napcan orda bunları demiş. okadar işlemiş niye vermiyon dimi:mymeka: çok kızıyorum bu konuda ananeme. teyzemde annemle aynı yere evlenmiş ve o vermediklerini teyzeme vermiş. geçen teyzem oğlunun nişanında onlardan bohça falan yapmış gelinine götürüyo. nasıl üzüldü annem anlatamam. annemde 2 takım falan kalmış birini bana birini kardşme pike takımı yaptırdı. fıstık yeşili yaptırdım çok güsel oldu.opuyorumnanaktan

ayy klava: bende kızdım annenene.
Benimde teyzelerimde çok var.
Annemde hep bohca yastık kenarı yatak kenarı falan var.
Ben bi kere yastığın üstüne işlemiştim. elinde top olan bi çocuk.
Orta okulda ders için yaptım. hala çok şeker olduğu gibi duruyo :1rolleyes:

günaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsositososito
dilom opuyorumnanaktan
nisanım opuyorumnanaktan
esroşum opuyorumnanaktan
yeşilimopuyorumnanaktan

dilom sana mail attım hotmaile baksana çok güzel sesli sositosositosositososito

delikafadulden:roflol::teytey: ne güzel dans ediyo bunlar :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…