Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

tatlım bu yastığı resmi varmı merak ettim,

baya giremiyordum kayınvalidelerle sorunlar olmuş sanıırm kızlar sıkın dişinizi tapuyu almaya az kaldı ondan sonra hiçbirşeye karışamazlar klava:

birde şu bayramlık olayına değinmişsiniz ya ben hiç hoşlaşmıyorum öyle adetlerden hemen hepinize bayramlık kıyafet gelecekmi yani ???
sizde alacakmısnız damata bayramlık ???

kızlr ya amannn baya bı alıntı yapıp konuları cevaplandırdım tam gönderdım database error :sinifsinif: dedi ya offf

neyse suraya alıntı yapmadan yazayım barı bizde her iki bayramda da kızın hem kıyafeti hem de altın alınır bilezik kolye artık duruma göre ceyrek vs. ve kurbn bayramnda da kurban getirilr ama artık kurban adeti kalktı cok fazla alınmıyor gerisi aynen devam ediyor (bizim tarafta)

elisacım annenle bu konuda kırıyoorsunz sanırım birbirinizi ama emin ol onlar da bizi herseye layık görduklerı için üzülüp farkında olmadan bizleri de üzüyorlar bende yaşadım onları ama artk susuyorum bişey söylemıyorum şimdi gene bayram geliyor aynı şeyler yaşanacak diye zamanın geçmesine bile üüzülüyorum

bir arkadaşında dediği gibi etraftan insanların sorması olayı daha da kötü hale getiriyor bizler sevdiklerimiz icin susuyoruz bos verip katlanıyoruz ama etraftan bunlar konusuldugunda hem ailelerimiz hem bizler daha cok sıkılıyoruz sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277923-sozlume-dogum-gunu-hediyem.html
cnm bak burda yastığım.

evet dilomya, unuttum bak demeyi,hayırlı olsun. çok sevindim senin adına.opuyorumnanaktan baban kıyamadı sana

kızzz arıkafammm hadiii sen de gidiyorsun deseneee bak babannn vermiş iznii.... nişan var nişannnnnn :teytey:

26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-esra8608

17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü

merhaba kızlar bende aranızdayım artık:)
12 temmuzda sözlendimhihoyyyt
bayramdan sonrada nişanım olacak inşallah daha tarih belirlenmedi
bir yandan mutluyum bir yandan hüzünlü
çünkü nişandan sonra aşkım askere gidecek:gitme:

aramıza hg hayırlısı olsun allh tez zamanda kavuştursun şimdiden hayırlı tezkereler

oy bir asker daha geldi kızlar topiğimize hgeldin janım üzme sen kendini zaman cabucak gelir gecer allahın izniyle

söz fotoğraflrını paylaşır mısın bizlerle?

çok teşekkür ederim kızlar inşallah zaman çabuk geçer
söz fotolarımıza gelince söz fotolarımız yok çünkü
bizim isteme söz aynı anda oldu
ve istemeye damat gelmez bizde..
o yüzden söz fotoları yok ama nişan fotoğraflarımız olacak inşallah...

26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-heJar12
Ekim-esra8608
19 aralık-bebik yüzlü

hg canım. allah kavuştursun.
seni çok iyi anlıyorum.
bende 1 ay önce nişanlandım ve 15 gün önce askere yolladım nişanlımı.
çok zor ama inş atlatıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…