günaydın kızlar
nasılsınz bakalım. opuyorumnanaktan
haftasonunun konusu bayram olmuş. ve bi arada bnm yastık konuşulmuş.
biz önceden konuştuk bayramlarda falan öle birbirimize yük olmayalım bişey almayalım diye.sonuçta annem hasta,kardşm üniv gidiyo. e onlarda öle.nişanlım yok,kardşi üniv gidiyo falan. ben kime giycem bayramlığı nişanlım yok dedim. bu şekilde anlaştık. bi annem boş olmaz baklava alırız dedi. onuda nişanlım askere gitmeden önce konuşurken kayınvalidemde üstüne geldi. duydu. biliyo yani baklava götüreceğimizi. bişey alırmı bilmem. ama almazsada neden diyip alınmayız çünkü almayalım dedik.vereliniortak
yastığa gelince kızlar gerçekten zor değil. yapmanız gerekn tek zorlu yanı kareleri sayıp şemayı ortalamak.sorasında her kareyi çarpı şeklinde işliyorsunuz. etamini çift taraflı veriyolar. 3 kenarını birleştirip 4.kenarada gizli fermuar diktim ben. bunu herhangi bir terzide yapabilir.çok kolay. içinede elyaf yastık aldım. nişanlım odasında baş köşeye koydu,ölece duruyor. görenler hayran kalmış. hatta görümcem dediki ne aşkmış be, neler yaptırıyor...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlr ya amannn baya bı alıntı yapıp konuları cevaplandırdım tam gönderdım database error :sinifsinif: dedi ya offf
tatlım bu yastığı resmi varmı merak ettim,
baya giremiyordum kayınvalidelerle sorunlar olmuş sanıırm kızlar sıkın dişinizi tapuyu almaya az kaldı ondan sonra hiçbirşeye karışamazlarklava:
birde şu bayramlık olayına değinmişsiniz ya ben hiç hoşlaşmıyorum öyle adetlerden hemen hepinize bayramlık kıyafet gelecekmi yani ???
sizde alacakmısnız damata bayramlık ???
kızlar nerelerdesınız
dilom bu arada hayırlı olsun babacığın ikna olmus cok sewındım
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
Ekim-esra8608
19 aralık-bebik yüzlü
merhaba kızlar bende aranızdayım artık:)
12 temmuzda sözlendimhihoyyyt
bayramdan sonrada nişanım olacak inşallah daha tarih belirlenmedi
bir yandan mutluyum bir yandan hüzünlü
çünkü nişandan sonra aşkım askere gidecek:gitme:
merhaba kızlar bende aranızdayım artık:)
12 temmuzda sözlendimhihoyyyt
bayramdan sonrada nişanım olacak inşallah daha tarih belirlenmedi
bir yandan mutluyum bir yandan hüzünlü
çünkü nişandan sonra aşkım askere gidecek:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?