canım ellerine sağlık vallaaa Allah razı olsun çok seviindim çokalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgrace nerdesin.. yaptım bişe ama beğenirmisin bilmiyorum.
merhaba kızlar bende aranızdayım artık:)
12 temmuzda sözlendimhihoyyyt
bayramdan sonrada nişanım olacak inşallah daha tarih belirlenmedi
bir yandan mutluyum bir yandan hüzünlü
çünkü nişandan sonra aşkım askere gidecek:gitme:
günaydın kızlar
yastığa gelince kızlar gerçekten zor değil. yapmanız gerekn tek zorlu yanı kareleri sayıp şemayı ortalamak.sorasında her kareyi çarpı şeklinde işliyorsunuz. etamini çift taraflı veriyolar. 3 kenarını birleştirip 4.kenarada gizli fermuar diktim ben. bunu herhangi bir terzide yapabilir.çok kolay. içinede elyaf yastık aldım. nişanlım odasında baş köşeye koydu,ölece duruyor. görenler hayran kalmış. hatta görümcem dediki ne aşkmış be, neler yaptırıyor...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonbaharım bukadar üzülme sende lütfen, senin durumun ilerlemiş haklısın çok üzülüosun ama yine zararı kendin görüosun, toparlan biraz ezdirme kendini sewgini... öpüorum cnmm ii geceler tatlı rüalar opuyorumnanaktan
dinledğinziz we fikrleirniz için çok ama çok tşkler, iiki warsınızopuyorumnanaktan
ben geldim kızlarrr.... ya inanırmısınız yeni uyandımmirmirmirmir meğersem 10 gün boyunca nekadar yorulmuşum ben farkında olmadan, tabi ozamanlar enerji kaynağım yanımdaydı hissetmiodum bilee yorgunluk:gitme:
nasılsın kuşum?a.s.slm kızlar ben gelldimm
:kedi:
nisanım sağolsun banda çıkarmış fb şablonu bende artık yarın başlarım ... kızlarr hepimizin sevgilisin evinde o yastıklardan oalacakkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:benimde öyle valla.
sıkılıyrm çok.
dersler başladımı zamanım olmuyor kış yoğun geçiyor ama yaz tembellik içinde.
bugün denedim nisanın yastığını.
tam bir göz nuru.
kızz liste başıı nerdesin sen nasıl gidiyor hazıırlıklar lepiiiiiiiiiiiiiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?