Yakup avşar'ın tasarımı sizce yaptırmalımıyım arkadaşlar

eliznil

herşeyimsin...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
429
18
35
resmi kaldırdım arkadaşlar güzel yorumlar için tekrar teşekkür ederim sağlıklı günler ...
 
Son düzenleme:
ayy tasarım cok güzel olmus cok begendim, zaten yakup avsarın tasarımları cok hosuma gidiyor benim, ama cnm aslına bakarsan cok da ihtiyacın yok gibi estetige, hani yaptırsan cok daha güzel olur belki ama böyle de fena degil bence, öyle cok kötü bir burnun yok
 
burnum boyle olsa yaptırmazdım ama nefes alamıyorum yaptırıcam ucretlerı haylı fazla burnun gerçekten guzel..
 
çok teşekkür ederim kızlar yaa çok mutlu etti yorumlarınız beni..gerçekten sorun yapıyorum ama :KK43: minik hali çok güzel üzerindeki kemer olmasa yeterdi bana :KK43:
 
çok güzel burnun var bencede o acıya degmez hiç bi fark olmamışki zaten
 
burnun güzel cnm yaa ama estetikli foto da ki daha bi kusursuz tabi
ufacık bi değişiklik bile nasıl da farkediliyor.:nazar:
bu arada göslerin harikaa:nazar::nazar:
 
arkadaslar aslında öyle bahsettiginiz gibi büyük bir acı olmuyor yaa

ama burnu kırıp tekrar yapmıolarmı sargılı gezmek var ya daha kötü olursa o var ne bilim ya valla yaptıranları teprik ediyorum çok büyük bi ceseratt ben korkarım heralde
 
evet öyle ağrılı bir ameliyat değil kesinlikle ben de oldum
okadar kemik kırılıyo nasıl ağrımıyo anlamıyorum ama cidden ağrımıyo
tamponlardan dolayı sıkıntılı bi 5 gün geçiyo sadece
bu arada burnun kemerli ama küçük ve burun ucun şekilli oldugu için cok kötü durmuyo
ama her zaman güzelin de güzeli vardır kafana takıyosan ol bence,tasarımda cok güzel olmuş
 
ama burnu kırıp tekrar yapmıolarmı sargılı gezmek var ya daha kötü olursa o var ne bilim ya valla yaptıranları teprik ediyorum çok büyük bi ceseratt ben korkarım heralde

sargılı gezmiosun, bir hafta sadece alcı oluo burnunda o da seni cok etkilemio zaten, ilk iki gün zor sonrası cabuk gecio ve iyilesme süreci hızlı oluo zaten, iste önemli olan doktoru iyi secmek o da cok kötü bir sonuc olusma riskini aza indirmek icin, agrı sızı da olmuo, hafif agrılar icin de ilac alıosun zaten. insan kafaya takınca birden gözü kararıyor ve cesaret ediyor valla noldugunu bile anlamıyor :)
 
canım maaşallah çok güzelsinnnnn baka kaldım ...burnun güzel zaten canım ama istiyosan yaptır tabi tasarım da harika duruyo....sen şimdi çok güzelsin ya maaşallah eşin dahada güzel olursa diye korkup izin vermiyodur :)haksızda değil yani ... :)
 
canım maaşallah çok güzel bi bayansın
ben kemerli burunları çok beğenirim ve karakteristik bulurum:asigim:
burnunda sana çok yakışıyor bence
bırak o da nazarboncuğun olsun:nazar:
 
siz şimdi böyle güzel şeyler diyince kafam karıştı ama fisfisfis
artık burun estetiği çok yaygın bir olay ağrı sızı olmuyor çoğu kiside.bide doğru doktoru seçmek lazım izmirdeki doktorlar hakkında pek bilgimde yok... güzel yorumlarınız beni çok sewindirdi ama yinede yaptırmak istiyorum sanırım :çok üzgünüm:
kendime çokk kızıyorum ama elimde diil nedense çok sorun yaptım :KK43:
 
eliznil'cim, cok kafana taktıysan ol yani cünkü insan sürekli o psikolojiyle yasayınca artık normal hayatını da etkilemeye baslıyor, konusmanı yürümeni gülmeni her seyini, eger cok taktıysan kafana olabilirsin kolay bir ameliyat, ama eger o kadar takmadıysan gerek yok olmana cünkü burnun kötü degil kesinlikle...
 
ewt çok fazla etkiliyor mesela gülmek istemiyorum insanlara yan oturduğumda tedirgin oluyoru çirkin olduğumu düşünüyorum resimlerimi sürekli photoshopluyorum. kötü bir takıntı :KK43:
 
eliznil cim
Keşke burnunu sorun yapmasan çünkü inan ki müthiş güzel bir burnun var, kemerin ufacık ve çok karekteristik bir hava veriyor sana. Antik Yunan ve Roma heykellerindeki gibi bir görüntün var, keşke burnunu bozmasan. Bence kusursuz bir burun güzel bir burun değildir. Ben yurtdışında yaşıyorum, her tarafımda o hokka burunlardan var ve inan ki hiçbir özelliği olmadığını anlıyor insan o burunların. Hatta artık yurtdışında insanlar etnik görüntüye sahip kişileri felaket güzel buluyorlar. Değişıi bir güzellik katmak için kendilerine burunlarına ufak kemer yaptıranları*bile duydum. Maalesef Türkiyede Sharon Stone tipi hala güzel olarak düşülünür, oysa ki en sıkıcı yüzlerden biri olarak bakılıyor artık ona burada. Önemli olan yüze bir bütün olarak baktığında o yüzün güzelliği ve sen de çok güzelsin canım. Yakup beyin tasarımı çok güzel ama inan ki 1. ve 2. resmine baktığımda 2. resim daha güzel diyemiyorum çünkü 1. resim seni başkalarından daha farklı yapıyor ve çok da yakışıyor sana. Tabii ki yine de senin kararin kendini iyi hissetmen önemli. Biz ne kadar konuşsak nihayetinde senin rahat olup olmaman önemli.
 
X