Kızlar çok sinirliyim elim ayağım titriyo. Hemen konuya giriyorum o yüzden. Bugün sözlüm beni aradı konuştuk sonra dediki babaanneme gidiyorum. Aradan yarım saat kadar geçince ben aradım babaannesi yanındaysa hem kandilini kutlayayım diye neyse çıktım şimdi çok kalmadım dedi. Tamam dedim kapattık babaannesini aradım kandil için. Kadın şehir dışındaymış. Ben şok oldum geri sözlümü aradım nerdeydin sen diye trafikteyim şimdi konuşamıyorum size geliyorum dedi. Neyse geldi nerdesin diyorum hala babaannemdeydim diyor. Şehir dışındalarmış ama dedim. Afalladı. Arkadaşımdaydım falan diye çevirdi. Baktım yüzüğü yok niye takmadın dedim unuttum dedi.
Bide babaannemden çıktım dediğinde su sesi gibi bişey geliyodu arkadan sesizdi ortam yani bi evdeydi o kesin.
İnanmıyorum sana dedim. İnanmazsan inanma umrumda değil dedi. Bende umrumda değilse kalk git o zaman burdan dedim kovuyomusun dedi evet dedim kalktı gitti. Kızlar deliricem nerdeyse nereye gitti acaba ya.
Bu arada olay daha çok taze biraz dedim dedi dedik den oluşmuş anlattıklarım kusura bakmayın kafamı toplayamadım daha.
Bide babaannemden çıktım dediğinde su sesi gibi bişey geliyodu arkadan sesizdi ortam yani bi evdeydi o kesin.
İnanmıyorum sana dedim. İnanmazsan inanma umrumda değil dedi. Bende umrumda değilse kalk git o zaman burdan dedim kovuyomusun dedi evet dedim kalktı gitti. Kızlar deliricem nerdeyse nereye gitti acaba ya.
Bu arada olay daha çok taze biraz dedim dedi dedik den oluşmuş anlattıklarım kusura bakmayın kafamı toplayamadım daha.
Son düzenleme: