Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anında carlarımEsiniz,nisanlaniniz yahut sözlünüzün ufak tefek yalanlarina denk gelince ne tepki veriyorsunuz? idare mi ediyorsunuz hatasini görmezden mi geliyorsunuz yoksa nasil bir yol izliyorsunuz?
anında carlarım
Yalan mı?
Yooook Allah'ım korusun ne olursa olsun dürüstlükten yanayım.
He hiç mi yalan söylemedim?
Ergenlik döneminde kendi anama babana çooooook söylemişimdir...
Valla ufak tefekte olsa hatalarını görmezden gelinirse idare edilirse ileride daha bu sorunlar dag gibi olur şahsi fikrim bu yöndeEsiniz,nisanlaniniz yahut sözlünüzün ufak tefek yalanlarina denk gelince ne tepki veriyorsunuz? idare mi ediyorsunuz hatasini görmezden mi geliyorsunuz yoksa nasil bir yol izliyorsunuz?
Ufak tefek yalandan kastın ne ?
Her insan ufak tefek yalan söyler..ben söylemiyorum diyen yoktur.o yuzden biraz acarmısınız..
Ne gibi yalanlar..
Birileri üzülmesin diye söylenen bi yalan mı
Boşuna telaş yapılmasın diye gizlenen bi yalan mı
Anlayışsız insanlara karşı hastayım gibi bi yalan mı..
Yani günlük hayatta mecbur bırakıldığımız durumlarda var..o yuzden ne gibi bir yalan
mesela sinir olacagimi tahmin ettigi bi konu sosyal medya ile ilgili online olup olmamasi vs
Sosyal medyada online olması senin için niye sorun ? Adamı sık boğaz edersen ne yazık ki böyle gereksiz durumlarda yalana başvurur.
O zaman bu yalanın ucu nereye gidiyor araştır delilini bul sonra sen nasıl böyle bir yalan söylersin de .yani şimdi yalanını yalanla örtbas edecek cünkübunlarin hic biri degil. öyle kendi yedigi haltlari gizlemek icin söylenmis yalan cesidi
O zaman bu yalanın ucu nereye gidiyor araştır delilini bul sonra sen nasıl böyle bir yalan söylersin de .yani şimdi yalanını yalanla örtbas edecek cünkü
O zaman birşeyleri gizliyor, hayırlı uğurlu olsun.isin kötü tarafi hic sk bogaz eden birisi degilim. onun icin zaten üzüldüm hic karismam isine yine de bi kere sordum diye yalan mi söylermis insan...
Yok çok şükür.esinizinkine denk geldiniz mi?