yalnız kalmak ve... öylece kalmak.. ne kadar da zormuş mutluluk hayal ederken bunun için çabalarken istediklerinin olmaması..sevmek ama sevilmemek aşk adına üzülmek acı çekmek karşılığında ise elinde kocaman bir hiç ile kala kalmak. etrafıma baktığımda mutlu olan insanları gördüğümde benim hatam nerde diyorum artık. hiç mi haketmedim mutluluğu diyorum. maddi durumu kötü molan bir ailenin çocuğu olarak onların istedikleri doğrultuda onları üzmeden ve bir bayramlık bile aşlmadan genç kızlığa adım atışım, başarılı eğitim hayatım. imkansızlıklar içinde iyi meslek sahibi oluşum işimi elime alır almaz ailemie maddi destekte bulunuşum kendim için değilde annemim ve babamınyüzü gülsün diye çabaşlayışım namusuma laf geytirmeyecek şekilde hayata tutunuşum... ve bir kez olsun sevişim. ama şuan elde kocaman bir sıfır var. elhamdülillah işim sağlığım ailem yanımda ama evli olsaydım bir eşim mutlu yuvam ve çocuklarım olsaydı. yüzüm gülseydi. ailemin yaşadığı şu küçüçük şehirde evde kalmış kız konumunda olup annemi üzmek istemezdim ama olmadı allahım sen yardım edensin sana sığınıyorum ve senden yardım diliyorum...