yalnız kalmak ve...

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
yalnız kalmak ve... öylece kalmak.. ne kadar da zormuş mutluluk hayal ederken bunun için çabalarken istediklerinin olmaması..sevmek ama sevilmemek aşk adına üzülmek acı çekmek karşılığında ise elinde kocaman bir hiç ile kala kalmak. etrafıma baktığımda mutlu olan insanları gördüğümde benim hatam nerde diyorum artık. hiç mi haketmedim mutluluğu diyorum. maddi durumu kötü molan bir ailenin çocuğu olarak onların istedikleri doğrultuda onları üzmeden ve bir bayramlık bile aşlmadan genç kızlığa adım atışım, başarılı eğitim hayatım. imkansızlıklar içinde iyi meslek sahibi oluşum işimi elime alır almaz ailemie maddi destekte bulunuşum kendim için değilde annemim ve babamınyüzü gülsün diye çabaşlayışım namusuma laf geytirmeyecek şekilde hayata tutunuşum... ve bir kez olsun sevişim. ama şuan elde kocaman bir sıfır var. elhamdülillah işim sağlığım ailem yanımda ama evli olsaydım bir eşim mutlu yuvam ve çocuklarım olsaydı. yüzüm gülseydi. ailemin yaşadığı şu küçüçük şehirde evde kalmış kız konumunda olup annemi üzmek istemezdim ama olmadı allahım sen yardım edensin sana sığınıyorum ve senden yardım diliyorum...

Sensizlik ne muhteşem bir yalnızlıktır!Aşk olsun ritmini bozabılene.....

yazdıklarına bakarak diyorum ki üzülme...
bak en azından işini eline almışsın
bende de ne aşk var ne iş ne para...
ben de yıllarmı verdim okumak için ama işte nasipten öte gidilmiyor
sabır ve zaman... en iyi ilaç bu iki şey...
Allahım hayırlı kapıların açılacağı zamanı bilir sen tasalanma, dua et...
bir dua vardır o geldi şimdi aklıma:
"Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle..."
Rabbim gönlündekilerin hakkında hayırlı olanlarını versin
sevgiler...:16:

Bunlar yine olacak emin ol.. şu an yapman gereken acını doya doya yaşayıp bitirmek ve bi an artık tamamen geride bırakmak. şu anda belki etrafında seni anlayacak seninle aynı pencereden dünyaya bakacak biri var lütfen lütfen ağla uyuma dısarı cıkma bütün gün uyu ama geride bırak o insanı.

aynen arkadaslar benımde
aşk ve iş yok.. sadece okul var.. zaten sevgımınde degerı yok ona göre..okulda olmsa elımde bişi olmaz :((

yazdıklarına bakarak diyorum ki üzülme...
bak en azından işini eline almışsın
bende de ne aşk var ne iş ne para...
ben de yıllarmı verdim okumak için ama işte nasipten öte gidilmiyor
sabır ve zaman... en iyi ilaç bu iki şey...
Allahım hayırlı kapıların açılacağı zamanı bilir sen tasalanma, dua et...
bir dua vardır o geldi şimdi aklıma:
"Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle..."
Rabbim gönlündekilerin hakkında hayırlı olanlarını versin
sevgiler...:16:

Allah a bol bol dua et. imakanın varsa hacet namazı kıl.
benm kuzenm 34 yaşında evlendi ve hemen çocuğu oldu
çok ii bi yere gelin gitti
sen daha 30undasın
dua et başka çaresi yok

Önemli olan evlenmek değil hayırlı biriyle evlenip gerçek,kalıcı mutluluğu yaşayabilmek canım..
Yaşın ne önemi var ki.. Ne hayallerle inanarak evlendim ne oldu? Bin pişman oldum.. 2 buçuk aylık evli insanın
diyeceği laf mı bu? dedirttiler... Yaşım 26 ben de ne acelem vardı diyorum şimdi...Yaşadığım hayal kırıklığının
tarifi yok...
30 yaşımda olup umutlu bekar olarak kalmayı tercih ederdim.. Beni evlilikten,hayattan soğuttular..
Haline şükret,sahip olduklarınla mutlu ol.. Geç olsun en güzeli olsun üzülmeye değmez inan..

Aşık olduklarınızla değil sizi sevenlerle deneyin bir de

Sizi sevenleri sevmeye çalışın.Belki böylesi daha iyidir.

yalnız kalmak ve... öylece kalmak.. ne kadar da zormuş mutluluk hayal ederken bunun için çabalarken istediklerinin olmaması..sevmek ama sevilmemek aşk adına üzülmek acı çekmek karşılığında ise elinde kocaman bir hiç ile kala kalmak. etrafıma baktığımda mutlu olan insanları gördüğümde benim hatam nerde diyorum artık. hiç mi haketmedim mutluluğu diyorum. maddi durumu kötü molan bir ailenin çocuğu olarak onların istedikleri doğrultuda onları üzmeden ve bir bayramlık bile aşlmadan genç kızlığa adım atışım, başarılı eğitim hayatım. imkansızlıklar içinde iyi meslek sahibi oluşum işimi elime alır almaz ailemie maddi destekte bulunuşum kendim için değilde annemim ve babamınyüzü gülsün diye çabaşlayışım namusuma laf geytirmeyecek şekilde hayata tutunuşum... ve bir kez olsun sevişim. ama şuan elde kocaman bir sıfır var. elhamdülillah işim sağlığım ailem yanımda ama evli olsaydım bir eşim mutlu yuvam ve çocuklarım olsaydı. yüzüm gülseydi. ailemin yaşadığı şu küçüçük şehirde evde kalmış kız konumunda olup annemi üzmek istemezdim ama olmadı allahım sen yardım edensin sana sığınıyorum ve senden yardım diliyorum...
kariyer yapmana rağmen yanlız kalmana üzülüyorsun sanırım ama sana bişey diyimmi hayatında biri olup mutsuz olacağına hiçkimse olmasın daha ii bence ararsın bugünlerini birşey olmuyorsa ya senin hayırlısı değildir yada zamanı değildir bunu unutma cnm zamanı geldinmi herşey olur kendini yırtsanda zamanında önce hiçbişi olmas sadece kendine z-yaparsın üzüldüğünle kalırsn

Back
X