• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız ve caresizim koskoca dünya da. . .

canım benim öyle düşünme niye yalnız olasın ki bizler varız

dualrım seninle tatlım.Allah içini rahat tutsun gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin Rabbim inşallah

aminnnnn

canım bende zamanında yırttım kendimi düzelteyim diye şimdi çok mutsuzum
o açıdan dua ederken ne olur senin için hayırlı olanı iste:50:

canım benim öyle düşünme niye yalnız olasın ki bizler varız

dualrım seninle tatlım.Allah içini rahat tutsun gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin Rabbim inşallah

aminnnnn

cook sagolun .tabiki iyiki sizlerde varsınız hepinize cok ama cok tesekkürler.. cok sagolun .

canım bende zamanında yırttım kendimi düzelteyim diye şimdi çok mutsuzum
o açıdan dua ederken ne olur senin için hayırlı olanı iste:50:

hmm anladım canım ..tabiki hep hayırlısı olsun diyoruz zaten rabbim herseyi bizden iyi biliyor en iyisi neyle o olsun...
umarım sende cok cok mutlu olursun . .

Perimle sana özel msj attım bi bak istersen umarım faydalı bişiler bulursun..
canım evet aldım mesajını cok tesekkür ederim ..gercekten faydalı seyler.benide düşünmüşsün göndermişsin allah razı olsun ..umarım sende en kısa zamanda mutlulugu yakalarsın. hepp ama hepp mutlu olursun ..
:71:

canım evet aldım mesajını cok tesekkür ederim ..gercekten faydalı seyler.benide düşünmüşsün göndermişsin allah razı olsun ..umarım sende en kısa zamanda mutlulugu yakalarsın. hepp ama hepp mutlu olursun ..
:71:

Herşeyin başı dua bitanemmmm emin ol..

Ben dua ede ede atlattım hatta öyle ki ağlayarak ediyordum artık dualarımı o kadar çaresizdim..

Ama rabbim hiç elimi boş göndermedi..Hayırlıysa duamı kabul etti hayırsızsa bana sabır verdi..

Bak orda çok güzel bilgiler var seni düşünmez miyim güzelim hepimiz burda kardeş gibi olduk nasıl düşünmem:34:

Umarım seninde dileklerin kaul olur bitanem aminn

Herşeyin başı dua bitanemmmm emin ol..

Ben dua ede ede atlattım hatta öyle ki ağlayarak ediyordum artık dualarımı o kadar çaresizdim..

Ama rabbim hiç elimi boş göndermedi..Hayırlıysa duamı kabul etti hayırsızsa bana sabır verdi..

Bak orda çok güzel bilgiler var seni düşünmez miyim güzelim hepimiz burda kardeş gibi olduk nasıl düşünmem:34:

Umarım seninde dileklerin kaul olur bitanem aminn

evet canım rabbim gercekten cok büyük hiçbizaman bizi darda bırakmıyor..ondan baska kimsemiz yok zaten herzaman dualarımla ayakta duruyorum zaten .manevi huzur çok güzel herseyden önemlisi bu.
gercekten evet cok güzel bilgiler var içim acıldı okurken cok dogru seyler .. cok ama cok sagol canım ya..umarım seninde istedigin hersey en kısa zamanda gerceklesir.

evet canım rabbim gercekten cok büyük hiçbizaman bizi darda bırakmıyor..ondan baska kimsemiz yok zaten herzaman dualarımla ayakta duruyorum zaten .manevi huzur çok güzel herseyden önemlisi bu.
gercekten evet cok güzel bilgiler var içim acıldı okurken cok dogru seyler .. cok ama cok sagol canım ya..umarım seninde istedigin hersey en kısa zamanda gerceklesir.

Amin bitanemm inşallah hakkımızda hayırlıları olur..

amin inşallah ..bundan sonra hayırlısı neyse o olsun artık .:93:

Bi yerde okumuştum bi bayan birini seviyormuş hep onunla evlilik hayalleri kuruyormuş

Bunun için çok dua etmiş ve bi gün evlenmişler..

Ama kadın çok mutsuzmuş ve şunu yazmıştı..

Ne için dua ediyorsanız hayırlısını isteyin ben hayırlısını istemedim illa olsun dedim evet oldu..

Ama keşke olmasaydı şu an çok mutsuzum mutsuz bi evliliğim ve çocuğum var..Duamı geri alabiliyor muyumm demişti..

İbretlik aslında..

Bi yerde okumuştum bi bayan birini seviyormuş hep onunla evlilik hayalleri kuruyormuş

Bunun için çok dua etmiş ve bi gün evlenmişler..

Ama kadın çok mutsuzmuş ve şunu yazmıştı..

Ne için dua ediyorsanız hayırlısını isteyin ben hayırlısını istemedim illa olsun dedim evet oldu..

Ama keşke olmasaydı şu an çok mutsuzum mutsuz bi evliliğim ve çocuğum var..Duamı geri alabiliyor muyumm demişti..

İbretlik aslında..

evet cok haklısın cok dogru .zaten bizde bunları birebir yasamısızdır hayatımızda . mesela bişeyi çok isteriz olmayınca üzülürüz ama biraz zaman sonra iyiki de olmamıs dedigimiz olur.. ben bu anları cok yasadım canım ..
onun için hep diyorum Rabbim herseyin iyisini bilir ..bizim için hangisi iyiyse ve hayırlıysa o olsun ...

Back
X