Yalnızım çok yalnızım

yaseminsaatleri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
69
20
31
Boyle dertleri cok duymuşsunuz ve cevaplamissinizdir. Şu an neredeyse 22 yaşımdayım. Ve bu zamana kadar hiçkimse ile bir ilişkim olmadı. Açıkçası kimse beni beğenmedi ve hâlâda beğenmiyor. Hayatımda bir erkeğin benle tek kelime konuştuğunu zor hatırlarım. Zaten öyle güzel bir kız değilim ilkokuldan lise sona kadar çok dalga gecerlerdi benimle. Üniversite 4 yıl okudum ve o zaman bile hiçbir şey olmadı. Bu sene okulum uzadı ve son yılim olacak. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Bende birileri beni sevsin istiyorum. Yalnızım umutsuzum. Benim yaşımdaki tüm arkadaş ve kuzenlwrimin sevgilisi var. Millet bana soruyor ama gülüp geçiyorum fakat kalbim acıyor. Beni kimse beğenmiyor o yüzden yalnızım demek içime koyuyor. Açıkçası mutlu olanları bile kıskanmaya başladım. Herkes ablamin guzelliginden ve onu isteyenlerden bahsediyor...Seneye okul bitince herkes artık evde kalmış kız gözüyle bakmaya başlayacak. Yok canım sen çirkin değilsin tesellileri benı çok üzüyor. Biliyorum önemsiz bir dert ama o kadar yalnızımki içimi dökmek istedim.

Padişahın biri, Mecnun'un aşkından deli divane olup çöllere düştüğü Leyla'yı çok merak eder. Leyla'nın bulunup huzuruna getirilmesini emreder. Leyla'yı bulup getirirler. Padişah Leyla'yı görünce hayretler içinde kalıp sorar :

- "Mecnun'un aşkından deli divane olup dağlara çöllere düştüğü Leyla sen misin? Senin öyle fevkalade bir güzelliğin olmadığı gibi, sıradan bir kadından hiçbir farkın yok. Hal böyle iken nasıl olur da Mecnun senin için deli divane olur."

Leyla hiç tereddüt etmeden cevap verir :

- "Padişahım sus!... Çünkü sen Mecnun değilsin. Bendeki güzelliği görebilmen için sende Mecnun'un gözlerinin olması ve bana Mecnun'un gözleriyle bakman gerekir." der.

Padişah bu haklı sözler karşısında söyleyecek bir şey bulamaz, susup kalır.

.......
Yani demem o ki merak etme sen de Mecnun'unu bulursun sevgili Leyla..

ilişkim var ama bu aralar en büyük mutsuzluk sebebim. inan ki sevgilisi olupta mutlu gözükmesine bakma kimsenin. sevgili çok dert demek. ne kadar güzel an oluyorsa o kadar da ağlıyorsun yıpranıyorsun. kaldı ki hayırlı biri olsun. doğru kişiyse çıksın karşına. sevgili bulmaksa herkes ulur. önemli olan doğru kişiyi bulmak

Cevabınızi okurken aniden gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Inan öyle çok şeyde gözüm yok. O kadar sıkıntım oluyorki tüm bu günlerde yanımda olacak her şey iyi olacak diyecek bana destek olacak birine ihtiyacım var. Yalnızlık çok zor

Canım öncelikle sen kendini beğeneceksin biliyorum bu sözleri çok duymuşsundur ama gerçekten işe yarıypr emin ol kendine güvenin arttıkça etrafa yaydığın enerji de değişecek bende aynı senin gibi hissediyordum üstelik biraz kilom da vardı ünv. Ye başladığımda sonra kendime bakmaya başladım kilo verdim saçım başım deeken bi dürü değişiklik giyim tarzım çirkin kadın yoktur sözü çok doğruymuş bizzat kendimde gördüm :)))) insanın yürüyüşü bile değişir güvenli olunca bence bir an önce değişmeye başla beğenmediğin ne varsa onları hallet ama kimse için değil sadece kendin için yap güvenin yerine geldikçe etrafta bak nasıl değişecek...

ilişkim var ama bu aralar en büyük mutsuzluk sebebim. inan ki sevgilisi olupta mutlu gözükmesine bakma kimsenin. sevgili çok dert demek. ne kadar güzel an oluyorsa o kadar da ağlıyorsun yıpranıyorsun. kaldı ki hayırlı biri olsun. doğru kişiyse çıksın karşına. sevgili bulmaksa herkes ulur. önemli olan doğru kişiyi bulmak

Bilmiyorum...Hayatımda hiç böyle bir deneyim yaşamadıgim için belkide böyledir bile diyemiyorum. Kimseye anlatamıyorum bunları. Kendimi bomboş hissediyorum....Acı bile olsa deneyimler bir şeyler öğretir insana.

Boyle dertleri cok duymuşsunuz ve cevaplamissinizdir. Şu an neredeyse 22 yaşımdayım. Ve bu zamana kadar hiçkimse ile bir ilişkim olmadı. Açıkçası kimse beni beğenmedi ve hâlâda beğenmiyor. Hayatımda bir erkeğin benle tek kelime konuştuğunu zor hatırlarım. Zaten öyle güzel bir kız değilim ilkokuldan lise sona kadar çok dalga gecerlerdi benimle. Üniversite 4 yıl okudum ve o zaman bile hiçbir şey olmadı. Bu sene okulum uzadı ve son yılim olacak. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Bende birileri beni sevsin istiyorum. Yalnızım umutsuzum. Benim yaşımdaki tüm arkadaş ve kuzenlwrimin sevgilisi var. Millet bana soruyor ama gülüp geçiyorum fakat kalbim acıyor. Beni kimse beğenmiyor o yüzden yalnızım demek içime koyuyor. Açıkçası mutlu olanları bile kıskanmaya başladım. Herkes ablamin guzelliginden ve onu isteyenlerden bahsediyor...Seneye okul bitince herkes artık evde kalmış kız gözüyle bakmaya başlayacak. Yok canım sen çirkin değilsin tesellileri benı çok üzüyor. Biliyorum önemsiz bir dert ama o kadar yalnızımki içimi dökmek istedim.
ilk sevgilim 25 yaşında oldu
tek değilsin
boşver laga luga edenleri
kimse kimseyi güzel ya da çirkin diye sevmiyor
o ilk bakış için önemli bir tek
kalbini sevdirirsen asıl ömürlük olursun

Canım öncelikle sen kendini beğeneceksin biliyorum bu sözleri çok duymuşsundur ama gerçekten işe yarıypr emin ol kendine güvenin arttıkça etrafa yaydığın enerji de değişecek bende aynı senin gibi hissediyordum üstelik biraz kilom da vardı ünv. Ye başladığımda sonra kendime bakmaya başladım kilo verdim saçım başım deeken bi dürü değişiklik giyim tarzım çirkin kadın yoktur sözü çok doğruymuş bizzat kendimde gördüm :)))) insanın yürüyüşü bile değişir güvenli olunca bence bir an önce değişmeye başla beğenmediğin ne varsa onları hallet ama kimse için değil sadece kendin için yap güvenin yerine geldikçe etrafta bak nasıl değişecek...

Evet gerçektende çok duydum ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir tür kısır döngü sanki. Kimse yaptığım değişiklikleri farketmedikce ben kendime guvenemiyorum. Böyle olunca kimse beğenmiyor. Açıkçası ne yapacağımı şaşırdım.

ilk sevgilim 25 yaşında oldu
tek değilsin
boşver laga luga edenleri
kimse kimseyi güzel ya da çirkin diye sevmiyor
o ilk bakış için önemli bir tek
kalbini sevdirirsen asıl ömürlük olursun

Belkide çok haklısınız ama o eski hakaretler geldikçe aklıma kucuklukten ergenlikten kalma olanlar yani bu yalnizlikla birleşince daha çok zoruma gidiyor. En çokta o sorulara cevap vermek....Arkadaslarinla konuşan erkeklerin sana dostça hatta insansın diye bile bakmamalari....Arkadaşlarının sana acimasi

Sen herkesi boşver kimse fark etmesede olur sen kendini nasıl görmek istiyorsan öyle değiş bir sevgilin olsun yada bi erkek seninle ilgilendin diye değil....anladığım kadarıyla bu durum seni içine kapanıkta yapıyor...sakın kendini eve kapatma çık dolaş arkadaşlarınla zaman geçir yeni ortamlara gir eğlen kısacası hayattan keyif al bi daha bu günü yaşayamayacaksın dün olacak artık her gün dünde kalıyo eğlenmene bak sen mutlu olunca bak nasıl değişecek herşey gülümse bir insanı daha güzel gösteren hiç bişi yoktur bol bol gül gözlerin parladıkça hayat da sana gülmeye başlayacak emin ol

Belkide çok haklısınız ama o eski hakaretler geldikçe aklıma kucuklukten ergenlikten kalma olanlar yani bu yalnizlikla birleşince daha çok zoruma gidiyor. En çokta o sorulara cevap vermek....Arkadaslarinla konuşan erkeklerin sana dostça hatta insansın diye bile bakmamalari....Arkadaşlarının sana acimasi
kim kime acırsa
o acınacak oluyor inan
hani istemem ama ileride gör bak o arkadaşlarının başına gelenleri
karşılaştır bakalım :KK66:
sınavın değilse bu iş aradaki farkı göreceksin bence :)

Allah asil cile simdi basliyor. Millet sorar durur hep. Hele benim aannem artik sohbet ne olursa olsun 15. dakikadan sonra konu bi sekilde evlilige, sevgilisizlige geliyor. :KK70: Ben de biktim. Karsina birileri cikiyordur, sen farkinda degilsindir. Bana da annem kizim yasin buyudukce eski guzelligin gidiyor diye diye moral bozar. :KK70: Acikcasi, cevren dahil cogu kisi bu durunl ilgili laf sokar. Cunku milleti, kendisinden baska herkes ilgilendiriyor. Cirkinlik guzellik konusunda ise, maalesef tuketim toplumuyuz ve herkes dis goruntuye onem veriyor. Hele erkekler.... O yuzde bu konuyla ilgili "uzulme canim kalbin guzeldir o daha onemli" turunde yorumlara guluyorum ve samimi bulmuyorum. Kimse tipini az cok begenmedigi bi insanin icini tanimak icin firsat vermiyor. ONCE Goze sobra gonle hitap etme durumu yani... O zaman sen de kendini oldugun gibi kalbul edip kendine bakmaya ozen gostermeye caliscaksin. Birazcik da kendin firsay yaratacaksin sevgili icin. Simdi, zamani gelince karsina cikar falan diyecekler bi nevi dogru ama hem de yanlis. Oyle evden okula kafani egip gidersen olmuyor bu isler maalesef gokten onune sevgili dusmez :KK70: Sen de firsat yaratacaksin, cekingen degil acik olacaksin. :))) Bak en realist yorumu ben yaptim.

Aşk insani hic olmadigi yerde yakaliyor canim inanmazdim ama dogru...
Ben kendimi cirkin hissettigim ergenlik cagimin tavan yaptigi bir donemde hatri sayilir yakisikli bir cocuk bana asikmis bunun cirkinlikle guzellikle alakasi yok ama illaki diyorsan git sacini basini degistir kendine guvenin gelir kendini begenirsen senide begenen cikar elbet:KK200:

Haklısınız sorular ah o sorular...Dayanamadim en sonunda bana daha sormayın kimse bana bakmiyor bu kadar basit deyip patladim. Sustular bir süreliğine ama yine başlayacaklar nasıl olsa.
O kalp güzelliği sözleri beni bile gülduruyor. Liseden bir erkek arkadaşım (Yani normal sınıftan arkadaş) konuşurken hep öyle derdi ama peşinde konuştuğu kızlar ise hep güzellik abidesi ama hiç öyle zeki akıllı dediği kızlardan olmazdı. Sanırım bende yalnızlığı kabullenecegim başka çarem yok.

Güzel olupta kaç kişi evliligini bitiriyor biliyormusun canım? Boşver kim ne derse desin umrunda olmasın...önemli olan güzellik yada yakışıklılık değil önemli olan o kişinin doğru düzgün bir insan olması... Bence hiç dert etme bunları seninde beyaz atlı prensin çıkacaktir elbet bir gün

23 yaşındayım eş/erkek arkadaş yok. İki sene önce vardı ve o günki sıkıntılı hallerimi hatırlamak bile istemiyorum. Tamam sevmek sevilmek güzel ama hayatta başka güzellikler de mevcut. Lütfen mutluluğumuzu başka insanlara bağlamaktan vazgeçelim.

X