- 5 Ağustos 2015
- 69
- 20
- 31
- Konu Sahibi yaseminsaatleri
Boyle dertleri cok duymuşsunuz ve cevaplamissinizdir. Şu an neredeyse 22 yaşımdayım. Ve bu zamana kadar hiçkimse ile bir ilişkim olmadı. Açıkçası kimse beni beğenmedi ve hâlâda beğenmiyor. Hayatımda bir erkeğin benle tek kelime konuştuğunu zor hatırlarım. Zaten öyle güzel bir kız değilim ilkokuldan lise sona kadar çok dalga gecerlerdi benimle. Üniversite 4 yıl okudum ve o zaman bile hiçbir şey olmadı. Bu sene okulum uzadı ve son yılim olacak. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Bende birileri beni sevsin istiyorum. Yalnızım umutsuzum. Benim yaşımdaki tüm arkadaş ve kuzenlwrimin sevgilisi var. Millet bana soruyor ama gülüp geçiyorum fakat kalbim acıyor. Beni kimse beğenmiyor o yüzden yalnızım demek içime koyuyor. Açıkçası mutlu olanları bile kıskanmaya başladım. Herkes ablamin guzelliginden ve onu isteyenlerden bahsediyor...Seneye okul bitince herkes artık evde kalmış kız gözüyle bakmaya başlayacak. Yok canım sen çirkin değilsin tesellileri benı çok üzüyor. Biliyorum önemsiz bir dert ama o kadar yalnızımki içimi dökmek istedim.