yalnızım yalnızsın yalnız..

kahverengimsi6

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
14
4
selam kızlar, her zaman sorunun başka şeyler olduğunu düşünüyordum ama artık ciddi anlamda sorunun bende olduğunu düşünüyorum. ilkokuldayken lisede olur, lisedeyken şimdi sevgilim olmasın üniversitede olur sözleriyle üniversite ikinci sınıfa da geldim. herkesin verdiği klasik aaa sevgilin yok mu sözlerine baya baya alıştım. çevrem beni güzel buluyor fakat ben tabiki kendimi hiç güzel bulmuyorum. açıkça söyleyeyim üniversite bitmeden sevgilim olmazsa ömür boyu yalnız kalacağım galiba, kolay kolay kimseden de hoşlanamıyorum ne yapmam lazım, sonsuza kadar yalnız mı kalacağım?

Birinden falan da mi hoslanmadin?
Belki girdigin ortamlarda senle tanisabilcek seni taniyacak birileri yoktur?

Hep kaciyorsundur ya da?
Sana yaklasmasini engelliyosundur bir sekilde.
Tanimadan kimseyi sevemezsinki.

Birinden falan da mi hoslanmadin?
Belki girdigin ortamlarda senle tanisabilcek seni taniyacak birileri yoktur?

Hep kaciyorsundur ya da?
Sana yaklasmasini engelliyosundur bir sekilde.
Tanimadan kimseyi sevemezsinki.
şu an kimseden hoşlanmıyorum açıkçası kimse de şu an benden hoşlanmıyo ortamımda iyi anlayamadım ki :KK43:

niye üniversite bitene kadar diye zaman sınırı koydun? buldum buldum yoksa yalnız ölürüm diye bir şey yok. her şey ya siyah ya beyaz olmak zorunda değil. gri diye bir renkte var hatta grinin tonları var:) rahat bırak zorlama kafanda tabulaştırma..

niye üniversite bitene kadar diye zaman sınırı koydun? buldum buldum yoksa yalnız ölürüm diye bir şey yok. her şey ya siyah ya beyaz olmak zorunda değil. gri diye bir renkte var hatta grinin tonları var:) rahat bırak zorlama kafanda tabulaştırma..
doğru söylüyosun ama insan çevresinde sürekli böyle olaylar görünce kıskanıyo aynaya bakıp benim eksik yanım ne diyo?

Çevremdeki arkadašlarimda çok gördüm, bu işler zorlamayla olmuyor. Hatta senin aklinda sürekli bu düşünce olduğu için de olmuyor. Çünkü bu diretme, her gördüğüne kendini beğendirmeye çalişma çabasi olarak ortaya çikiyor. Bu da hareketlerini yapmaciklaştirir, samimi gelmezsin karşindakine.

Tek yapman gereken koyvermek. Yeni taniştiğin insanlara potansiyel sevgili adayi gözüyle bakmadan, kendin gibi olarak tanimaya çalişmak. Zaten bi insani pat diye sevmen çok zor. Zamana birak, herkesleri tani:)

bir nevi doğru söylüyosun ama bir kaç terslememin sebebi gerçekten karşıma gelen insanın benle uyuşmaması doğru birini bulmadan kimseyi de kırmak istemiyorum ve o doğru kişi hiç çıkmayacak gibi :KK43:

Çevremdeki arkadašlarimda çok gördüm, bu işler zorlamayla olmuyor. Hatta senin aklinda sürekli bu düşünce olduğu için de olmuyor. Çünkü bu diretme, her gördüğüne kendini beğendirmeye çalişma çabasi olarak ortaya çikiyor. Bu da hareketlerini yapmaciklaştirir, samimi gelmezsin karşindakine.

Tek yapman gereken koyvermek. Yeni taniştiğin insanlara potansiyel sevgili adayi gözüyle bakmadan, kendin gibi olarak tanimaya çalişmak. Zaten bi insani pat diye sevmen çok zor. Zamana birak, herkesleri tani:)
gerçekten doğru söylüyosun her girdiğim ortamda hangisi benim sevgilim olabilir diye düşünmüyo değilim :) atmak istiyorum bu düşünceleri fakat atayım derken daha çok takıyorum

doğru söylüyosun ama insan çevresinde sürekli böyle olaylar görünce kıskanıyo aynaya bakıp benim eksik yanım ne diyo?
ben seni görmeden bile söylerim "hiçbir şey". ayrıca hepimizin birsürü kusuru var. sevgi eksikliği hissetmekte seveceğin bir adam istemekte o duyguları yaşamak istemekte sonuna kadar haklısın. hiç ama hiç yanlış yada garip bir şey yok. ama saçma sapan erkeklerle yıpranıp zarar göreceğine hiç olmaması daha iyi olmuştur belki. daha çoooookk fırsat olacak. biraz ortamlara gir "arkadaşların arkadaşlarıyla" tanış :)

üniversitede öylesine bir ilişkin olacağına, hayata atıldığında ciddi bir ilişkinin olması daha iyi bence. %90 ını ciddi olmadan başlıyo zaten. Sende ciddi bişey istemiyosan geziyim tozıyım sonrada bitsin diyosan bulman çok zor olmaz bence

üniversitede öylesine bir ilişkin olacağına, hayata atıldığında ciddi bir ilişkinin olması daha iyi bence. %90 ını ciddi olmadan başlıyo zaten. Sende ciddi bişey istemiyosan geziyim tozıyım sonrada bitsin diyosan bulman çok zor olmaz bence
Ciddi ilişki düşündüğüm için doğru insanı bulamıyor arıyor da olabilirim

yaş olucak 27. üni de olmadı. ben hala bekliyorum.Beklemeyip napalım. illa olucak diye el oğluyla vakitmi kaybedelim.sabır.Sadece sabır:KK61:

Sana benzettim kendimi biraz :) ama bu kadar umutsuz değilim yani üni son sınıfa kadar buldum buldum diye bakmıyorum bu düşünceyi at kafandan yok öyle bir şey.
Ben de üniversite 2.sınıftayım kafama takıyorum ben de neden olmuyor diye ama takmakla çözüm olmuyor. Bence kendimizi sıkıyoruz çok rahatlasak olacak zaten beklemedigin anda gelirmis ya :) :KK22::21:
Peki konustukların falan oldu mu flörtlerin? Bu tip küçük şeyler Olduysa sıkıntı yok bence

X