Yalnızlık Alır Götürür :(

Kendimi cok yalniz hissediyorum. Canim aciyor bu histen nefret ediyorum ama yakami birakmiyor. Ne yapmam lazim ,neden böyle 😖

Dipnot:Kırıcı yorum yapacak olanlar bi zahmet yazmasin cekemem !
Demle bi çay bi de kek patlat kalmaz bisey. Ne diyordu Tarkovski, kendinizi kendinizle vakit gecirmeyi yalnizlik sanmayacaginiz şekilde yetistirin.

dipnotunuzu okuyunca gulmemi tutamadim.

Insan kendisini sevmediginde en cok yalnizlik cekiyor.
Kendinizle vakit gecirmeye calisin ve bunu sevin
Cok faydasi oluyor inanin ki
Test edildi onaylandi

Yaşınız kaç bilmiyorum ama olur öyle zaman zaman insan kendini çok yalnız hisseder, hatta bazen insanları tanıdıkça yalnız kalmayı tercih eder bundan memnun olmasa bile. Yalnızlığınızı dindirecek biri girer hayatınıza bir gün mutlaka, bundan eminim. Bazen yalnız olmak etrafında ikiyüzlü insanlar olmasından daha iyidir, gün gelir yalnız kalmayı kafa dinlemeyi özleyeceğiniz zamanlar gelir :) o yüzden bence de tadını çıkarın, kendinize bakımlar yapın tırnak bakımı, saç bakımı, cilt bakımı, kişisel gelişimle ilgili makaleler okuyun. Bence bunlar iyi gelebilir :)

Kafa dagitmaya geliyoruz da. İnsan soyle tane tane guzel Turkcemizle anlatir guzelce. Soyle oldu boyle oldu. Yalniz hissediyorsunuz da nedendir nasildir biz ne bilelim de sizi yorumlayalim. Ayni evde yasamiyoruz,bu sabahi da beraber gecirmedik hani. Tanimiyoruz sizi ozetle,o bakimdan. Kim neyi bilsin de yorumlasin. Anlatirsaniz mutlaka yardimci olan arkadaslar cikacaktir. Siz dogrudan “yalniz hissediyorum ama duzgun yorum yapin oklavam elimde doverim haaaaa”demis oldunuz.
Yalnizim ve yalniz hissediyorum. Cevremdeki insanlar merhabalik. Samimi oldugum kisilerin de yuzlerini gorunce uzaklasiyorum ailevi iliskilerimiz de cok sıkı degil ,akraba desen o da yok

inancınız nedir bilemem ama belki dua etmeyi deneyebilirsiniz. namaz kılmak yada meditasyon videoları dinleyerek uyumakta işinize yarayabilir belki :)
Namaz kilmak iyi olur evet ama niyetlenip yapamadigim bi sey yani surekli erteleme var.insanlar bos sonucta bi gun var bi gun yok belki oyle huzurlu olurum kimseye ihtiyac duymam

Yalnizim ve yalniz hissediyorum. Cevremdeki insanlar merhabalik. Samimi oldugum kisilerin de yuzlerini gorunce uzaklasiyorum ailevi iliskilerimiz de cok sıkı degil ,akraba desen o da yok
Bizde de oyle. Ben sahsen insana ihtiyac duymuyorum. Kendimi yalniz hissedecek kadar bile zamanim yok. Siz de vaktinizi yararli seylerle doldurursaniz vaktiniz kalmaz. Eger calisiyorsaniz zaten verimli bir hayatiniz var demektir. Eger benim gibi calismiyorsaniz gunde 20 km yuruyus yapin. Elinize bir kitap alin bir cafede mola verin. Bir kahve soyleyin. Pamuk gibi olursunuz. Her gun bunu yapin bir ay sonra tekrar goruselim

Çözümü disarida aradiginiz surece yalniz hissedeceksiniz. Çözümü içeride arayin.
Yalniz guzel olmaz ki 😅
Kendin için yap kiz şımart bakiyim biraz kendini. Çoğu şeyi once kendim icin yapiyorum pek bir uç yerlerdeyiz senle :KK70: sev kendini senden 1 tane var.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama olur öyle zaman zaman insan kendini çok yalnız hisseder, hatta bazen insanları tanıdıkça yalnız kalmayı tercih eder bundan memnun olmasa bile. Yalnızlığınızı dindirecek biri girer hayatınıza bir gün mutlaka, bundan eminim. Bazen yalnız olmak etrafında ikiyüzlü insanlar olmasından daha iyidir, gün gelir yalnız kalmayı kafa dinlemeyi özleyeceğiniz zamanlar gelir :) o yüzden bence de tadını çıkarın, kendinize bakımlar yapın tırnak bakımı, saç bakımı, cilt bakımı, kişisel gelişimle ilgili makaleler okuyun. Bence bunlar iyi gelebilir :)
Şu bakim dedigin seyleri hep yapiyorum canim kendimle ugrasmayi ,degisikligi seviyorum. Kisisel gelisimle ilgili seyler olabilir ama😊 insanlarla da mutlu degilim tam bu kafam dengim diyorum sonra bi sorun cikiyor hep hayal kirikliklari insani yipratiyor gun geliyo yakin oldugun icin bile pismanlik duyuyon

Çözümü disarida aradiginiz surece yalniz hissedeceksiniz. Çözümü içeride arayin.

Kendin için yap kiz şımart bakiyim biraz kendini. Çoğu şeyi once kendim icin yapiyorum pek bir uç yerlerdeyiz senle :KK70: sev kendini senden 1 tane var.
Aynen oyle 😊😊 kendimi seviyom aslinda ama bazen de bunu cok dert ediyorum ya sevmiyom mu diyom😅

dipnotunuzu okuyunca gulmemi tutamadim.

Insan kendisini sevmediginde en cok yalnizlik cekiyor.
Kendinizle vakit gecirmeye calisin ve bunu sevin
Cok faydasi oluyor inanin ki
Test edildi onaylandi
Sevin diyerek olmuyo da hayirlisi olur insallah benim de sınavim bu demek ki

Şu bakim dedigin seyleri hep yapiyorum canim kendimle ugrasmayi ,degisikligi seviyorum. Kisisel gelisimle ilgili seyler olabilir ama😊 insanlarla da mutlu degilim tam bu kafam dengim diyorum sonra bi sorun cikiyor hep hayal kirikliklari insani yipratiyor gun geliyo yakin oldugun icin bile pismanlik duyuyon
Çok iyi anlıyorum özellikle arkadaşlık konularında bende hep hayal kırıklıkları yaşadım şuan arkadaşlık yaptığım insan yok denecek gibi :) görüştüğüm gezip tozduğum arkadaşım yok ilişkimi kestim bazı şeylerden dolayı. Ama her zaman böyle devam etmeyecek bunu bilmenizi isterim, yani umutsuzluğa kapılmayın evet çoğu kez böyle oldu ama her zaman böyle olmayacak bunu düşünüp kendinizi biraz olsun sakinleştirin :)

Namaz kilmak iyi olur evet ama niyetlenip yapamadigim bi sey yani surekli erteleme var.insanlar bos sonucta bi gun var bi gun yok belki oyle huzurlu olurum kimseye ihtiyac duymam
bir kez bile olsa mutlaka kılarsanız huzur bulabilirsiniz. kulaklıktan meditasyon videoları dinlemeyi de tavsiye ederm mutlaka

Çok iyi anlıyorum özellikle arkadaşlık konularında bende hep hayal kırıklıkları yaşadım şuan arkadaşlık yaptığım insan yok denecek gibi :) görüştüğüm gezip tozduğum arkadaşım yok ilişkimi kestim bazı şeylerden dolayı. Ama her zaman böyle devam etmeyecek bunu bilmenizi isterim, yani umutsuzluğa kapılmayın evet çoğu kez böyle oldu ama her zaman böyle olmayacak bunu düşünüp kendinizi biraz olsun sakinleştirin :)
Ya da her seyin ömrü var canim arkadasliginda ömrü var sanki bitiyo bi yere kadar

Şimdi tek başıma tiyatroya gidip geldim, sevgilim de var haftada bir iki buluşuyoruz zamana göre ayarlarsak. Bazen arkadaşlarla takılıyorum dışarda. Ama belli bir yaştan sonra yalnız olmak kendinle kalmak da iyi geliyor. Evliliğimde yalnızlığın dibini gördüm. O zamanlar tek tiyatroya gidiyorum diye üzülürdüm şimdi seviyorum galiba en önemlisi iyi kötü duygularımla yüzleştim. Bir de arkadaşım yok yalnızım dedikçe evren daha da yalnızlaştırıyor akışa birakıp pozitif olmaya çalış

Back
X