yalnizlik ..

23 yaş kadın için bile evlilik düşüncesinde erken bir yaşken erkeğin böyle düşünmesi çok normal.
Bunu burda onlarca kez yazdım, evlenmek için evlenilmez. Sonunda evlilik olsun diye bir ilişkiye başlanmaz. Birlikte olduğun adamı tanırsın, seversin, ilişkini düzene oturtursun, karşındaki insandan emin olursun ve o insanla hayatı paylaşmak için evlenmeye karar verirsin. 5 ayda bunların hiç biri olmaz...

Daha 5 ay evlilik konusmak icin erken bence. Evliligin yasi değişir bana gore mesela benim annem 22 sinde evlenmis, anneannemin hastalgindan dolayi zaten bir evi cekip çevirmeye alisikmis. Evlenince de hem okumus hem evine bakmis. Ama ben 19 yasinda annem 1 hafta gidince, camasir makinesini bozup eve su basmasini sagladim :KK70:
Ama size soyliyecegim tek sey cok baski kurmayin.

Siz adamı sevmiyorken, yalnızca hoşlanıyorken zaten adam evlilikten kaçsa ne, kaçmasa ne. Konuyu sadece hoşlanıyorum dedikten sonra evliliğe getirmeniz "paragraftaki anlam bütünlüğünü bozan cümleyi bulun" örneği gibi olmuş.

5 aydir konustugum bi cocuk var hos vakit gecirmemize ragmen sevdigimi asik oldugumu sanmiyorum sadece alistim ona ve hoslaniyordum. O da hoslaniyor ve baya ilgili davraniyordu bana yani sevgili olmamizi bekliyor acele etmeden. Simdi gelim onemli kisima bu cocuk caliskan calisiyor ama okulu aciktan uni okuyor ve pek sallamiyor askerlik yapmak istemiyor 23 yasinda. Ve bazen onu cok rahat buluyorum. Ayni yastayiz bm hayatimi duzene sokmak istiyorum okul bitiyor is bulacagim.ins gelecek evlilik dsunen biriyle olmak.istiyorum.ama.bu cocuk evlilikten de kaciyor daha genciz diyor. 3-4 tila evlenirmis falan filan. Bende daha cok alismamak adina onla konustum bunlari sevgili olmak istemiyorum filan dedim. Sanirim bozuldu mesaj atmadi mesela.bugun gece de soguktu. Yaoabilecegim.baska birsey yok hem.onu hem.kndimi uzmemeliyim diye dusundum. Tam.istedigim gbi biri cikmiyor karsima yalnizim mutlu eden birsey yok mutsuzum
bence çocuk doğru demiş zaten sen ona karşı ne hissettiğini bilemezken ona böyle tavır takınman çok çocukça

bence çocuk doğru demiş zaten sen ona karşı ne hissettiğini bilemezken ona böyle tavır takınman çok çocukça

sorun su ki bn bir iliskiye baslarken bunlari dusunmeden edemiyorum acaba evlenmeyi dusunuyor mu anlasirmiyiz meslegimiz uyusur mu ve bunun sonucunda da kaciyorum. İliskiye baslamaktan zaten korkuyorum eger uygun degil gibi geldyse ona alismaktan korkuyorum. Suan bile alistim ama duyfularimdan emin degilim mesaj atmadi bugun belkide ozleyecegim hatta belki degil kesin ozlerim okul da bitiyor eve tikilip kalacagim ama sirf bosluk ve can sikintisi yuzunden birini oyalamak istemem onun.uzulmesini istemiyorum :'( seviyormuyum bilmiyorum.. bnde mesaj atmicam onuda oyalamaya hakkim yok benimle konusmazsa da o bilir kndi hayati :KK43: aglayasim var

23 yaş kadın için bile evlilik düşüncesinde erken bir yaşken erkeğin böyle düşünmesi çok normal.
Bunu burda onlarca kez yazdım, evlenmek için evlenilmez. Sonunda evlilik olsun diye bir ilişkiye başlanmaz. Birlikte olduğun adamı tanırsın, seversin, ilişkini düzene oturtursun, karşındaki insandan emin olursun ve o insanla hayatı paylaşmak için evlenmeye karar verirsin. 5 ayda bunların hiç biri olmaz...

bastan kafana yatmayan seyler varsa ne yapilir seviyormuyum bilmiyorum alistim mi evet.. yanindaykn hos zaman geviriyorum anlasiyoruz ama mantikli bakinca o bana gore daha rahat bi yapida askerligi filanda tinlamiyor bunlar bni ilerde sorun.yasarim die korkutuyor yoksa bnde suan evlnmek istemiyorum ki 2-3 yil snra anca. bu korkularla iliski yasamam.zor onuda hapsetmek istemedm.acikca konustm oyalamamak icin simdi mesaj atmadi bugun hakli olarak gidecek bnden ve bn yine yaliz mutsuz .. sevip sevmedigini bilmeyen ben..

5 aylık birliktelikte evlilik konusu açıyorsun ve çocuk daha 23 yaşında.yanlış anlama ama mantıklı düşünen o bence burada.kendini evlilik moduna değil de çalışıp para kazanıp hayatını yaşama moduna sokmalısın.evlilik zaten olacaktır.artık 30 yaşında evleniyor millet önden önden koşmanın anlamı yok bence.iş hayatın olunca yalnızlığın da biter

bastan kafana yatmayan seyler varsa ne yapilir seviyormuyum bilmiyorum alistim mi evet.. yanindaykn hos zaman geviriyorum anlasiyoruz ama mantikli bakinca o bana gore daha rahat bi yapida askerligi filanda tinlamiyor bunlar bni ilerde sorun.yasarim die korkutuyor yoksa bnde suan evlnmek istemiyorum ki 2-3 yil snra anca. bu korkularla iliski yasamam.zor onuda hapsetmek istemedm.acikca konustm oyalamamak icin simdi mesaj atmadi bugun hakli olarak gidecek bnden ve bn yine yaliz mutsuz .. sevip sevmedigini bilmeyen ben..
Ama o yaşına göre davranıyor. Sen acele ediyorsun.
Seviyor olsan anlardın zaten, sevmiyorsun.

sorun su ki bn bir iliskiye baslarken bunlari dusunmeden edemiyorum acaba evlenmeyi dusunuyor mu anlasirmiyiz meslegimiz uyusur mu ve bunun sonucunda da kaciyorum. İliskiye baslamaktan zaten korkuyorum eger uygun degil gibi geldyse ona alismaktan korkuyorum. Suan bile alistim ama duyfularimdan emin degilim mesaj atmadi bugun belkide ozleyecegim hatta belki degil kesin ozlerim okul da bitiyor eve tikilip kalacagim ama sirf bosluk ve can sikintisi yuzunden birini oyalamak istemem onun.uzulmesini istemiyorum :'( seviyormuyum bilmiyorum.. bnde mesaj atmicam onuda oyalamaya hakkim yok benimle konusmazsa da o bilir kndi hayati :KK43: aglayasim var
birini iyice tanımadan evlenmek isteyip istemediğini anlayamazsın ki(senin açından söylüyorum) ilişkiye direk evlilik modunda girersen mutlu olamazsn ztn...bana pek seviyomuşsun gibi gelmedi ayrıca çocuk mantıklı düşünüyor askerlik iş bulma vs vs ha deyince olacak birşey değil

birini iyice tanımadan evlenmek isteyip istemediğini anlayamazsın ki(senin açından söylüyorum) ilişkiye direk evlilik modunda girersen mutlu olamazsn ztn...bana pek seviyomuşsun gibi gelmedi ayrıca çocuk mantıklı düşünüyor askerlik iş bulma vs vs ha deyince olacak birşey değil

Alismisim onla konusmaya ilgisine.. bugun.hic mesaj atmadi bnde atmadim tutuyorum kndimi neden atmadi diye de sormak istemiyorum .. cunku sonunun muallak oldugu bi durum alistikca alisiyorum ne yapacagimi bilmiyorum.pek suan.

X