yalnızlıktan çıldıracağım

svl13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
85
47
43
Doğru dürüst bir komsum yok eşimin işi nedeniyle akrabalardan uzağız bazen delirecek gibi oluyorum

Bende aynıym ne Komsu ne akraba iki çocuğum var iyiki onlar var ama insan yinede bi arkadaş kafa dengi birini istiyor

2 tane daha önce lojmandaydim süre dolunca çıktık boşluğa düştüm tuhaflaştım kendimi taniyamiyorum

2 tane daha önce lojmandaydim süre dolunca çıktık boşluğa düştüm kendimi taniyamiyorum

Al benden de o kadar :KK70: Ne bu yalnızlıktan çektiğimiz. Sizin en azından eşiniz varmış

Esiniz var en azindan. Kafanizi bir yerlere verin kitaplar filmler.. yada çalışın? Ve ya bebek düşünün?

Ben de cok yalnizim. Bazen insan kafayi yiyecek gibi oluyor. Komsu desen hepsi dedikoducu. Arkadas desen yok. Cogu memlekette kaldi. Tek muhattap oldugum bakkal cakkal:) iyki oglusum var

Ben bazen çok bunaldıgmda çocukları alıp parka gidiyorm en azından oradaki bayanlarla konuşuyorm

EvetUOTE="tugbaerkut, post: 41016791, member: 645394"]Diyarbakir da siniz galiba[/QUOTE]
Ev

anckarnca, post: 41017645, member: 511269"]Benimde tek arkadaşım eşim. . Ne komsum var ne akrabam ne de arkadsim bulunduğum yerde.[/QUOTE]
Sen
Benimde tek arkadaşım eşim. . Ne komsum var ne akrabam ne de arkadsim bulunduğum yerde.
Sen nerdesin Allah yardımcın olsun

X